Zakładam nowy wątek ponieważ myślę, że mogą się komuś przydać informacje na temat internetowych sklepów zoologicznych. Wiadomo - w necie zazwyczaj taniej, tak więc gdzie kupujecie żywność i akcesoria dla Waszych pupili?
sklepy zoologiczne w necie
-
Lady_Sisi
sklepy zoologiczne w necie
Witam wszystkich!
Zakładam nowy wątek ponieważ myślę, że mogą się komuś przydać informacje na temat internetowych sklepów zoologicznych. Wiadomo - w necie zazwyczaj taniej, tak więc gdzie kupujecie żywność i akcesoria dla Waszych pupili?
-
Anastazja-A
Re: sklepy zoologiczne w necie
Hm no zazwyczaj pewnie większość powie, że kupuje w sklepach osiedlowych albo w supermarketach bo to najbliżej
Ale też nie zawsze dostępne są tam te karmy z wyższej półki
Jak chodzi o psy i koty to znam e-karmę - nie wiem co na to inni. Gdzie kupujecie?
-
roksanna
Ja z kupowaniem karmy akurat nie mam problemu bo zwierzaka na razie nie mam ale widziałam na fejsie e-karmę i skojarzyłam, że ktoś z moich znajomych chyba wygrał tam właśnie karmę (tylko już nie wiem czy dla psa czy dla kota). Hmm.
-
Lady_Sisi
No, jak dla mnie - przydatnym jest szukanie takich konkursów i branie w nich udziału. Kolega wygrał kiedyś ogromniastą paczkę dla swojego pupila więc miał z głowy zakupy na dłuższą chwilę.
-
roksanna
No właśnie - jak kupowac karmę to od razu w większych ilościach. A już zwłaszcza jak ma się więcej psów albo psa i kota. Wiadomo, że jesli kupi się w sklepie stacjonarnym to może byc to bardzo uciążliwe, chyba, że ma się samochód. Przy zamawianiu ze sklepów internetowych dostawa jest do domu - więc ten problem przynajmniej odpada.
-
pomcia
poza tym niektóre sklepy robią promocję i masz dostawę gratis 
-
roksanna
No właśnie - ale ta dostawa gratis to chyba dopiero jak zrobi się zakupy za określoną kwotę - prawda? No chyba, że rzeczywiście jest jakiś konkurs albo po prostu taka promocja 
W sklepach zoologicznych się opłaca w internecie jak jest darmowa dostawa bo tak to na to samo wychodzi w sumie co w normalnym "osiedlowym" bo w "marketowych" to już jest najdrożej.
Fotobudka czyli świetna zabawa na każdej imprezie.
No ja jednak kupuje na żywo, nie przesz e-sklepy.
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Zamawiam. Mam sprawdzone sklepy internetowe, które działają też poza internetem. Jeżeli niektóre produkty takiego sklepu mogę dostać w pobliskich zoologikach to przynajmniej wiem, że nie podeślą bubla. Taniej, większy wybór, jakościowo wiem czego się spodziewać.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Jak najbardziej korzystam
Najczęściej kupuję tutaj SPAM, bo mają fajny wybór. No i co najważniejsze zwierzakom (mamy psa i kota) pasuje.
Ostatnio zmieniony czw kwie 03, 2014 11:46 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM