Agresywna kotka

Masz jakiegoś pupila? Chcesz się nim pochwalić? Nie wiesz jak go pielęgnować, czym karmić, kiedy zabrać do weterynarza? Tutaj znajdziesz odpowiedzi na nurtujące pytania.
ODPOWIEDZ
Ines8131
Jestem tu nowa :)

Agresywna kotka

Post autor: Ines8131 »

Witam. Mam kotkę która okociła się 20 marca. Przez 5 dni było wszystko ok. Wczoraj do południa była grzeczna i miła a po południu jak by "diabeł w nią wstąpił" syczała i atakowała nie chciała wyjść na dwór. Przyszła do kuchni i drapała mnie po nogach po prostu sama atakowała. Zaznaczam że nie podchodziłam do małych.W końcu udało mi się ją wyprowadzić na dwór spędziła tam ok 6 godzin,potem wpuściłam ją do domu i jak na razie jest spokój. Leży z małymi,pozwala do siebie podejść i głaskać małe, wygląda na to że jakby się uspokoiła. Może ktoś wie co mogło spowodować takie zachowanie kota?? Troszkę się boję bo mam 3letnie dziecko w domu. Martwi mnie to że zaatakuje dziecko. proszę o rady. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
AiShA
Extra Kobietka

Re: Agresywna kotka

Post autor: AiShA »

trochę czasu już minęło to może zapytam jak się tam sprawy potoczyły? Było już wszystko w porządku z tą kotką?
Na ciele rozmaże z mych łez tatuaże, dwa metry ma strach nie wolno się bać.
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
ODPOWIEDZ