Sezon leginsów
-
malabula
Sezon leginsów
Czy moda na leginsy powoli się kończy ? Coraz mniej kobiet zakłada leginsy... Sama lubie w nich chodzić ale tylko w tych z materiału żadne skórzane bądź z PVC mnie nei interesują
-
krante
Re: Sezon leginsów
ja uwielbiam leginsy i nie wyobrazam sobie zeby miały wyjsc z modu
-
kobitka
Moim zdanie to też raczej produkt ponadczasowy, bardzo lubię leginsy i często je noszę 
-
Maurelia
Nie zgadzam się z opinią, że jest to produkt ponadczasowy. Legginsy były modne ładnych parę lat temu, teraz moda na nie wróciła, a za jakiś czas znowu znikną 
-
Eleganckistyl_pl
Ja wychodzę z założenia, że jak ktoś lubi nosić leginsy, to będzie je nosił cały czas. Jeśli jednak jesteś osobą, która nosi tylko i wyłącznie tylko to, co modne, to będziesz miała problem, bo pewnie modne już niedługo nie będą.
-
hoppipola
Tez mi sie wydaje niestety, ze to chwilowa moda...
Ja czasem nosze, ale chyba jednak od legginsow wole jeansy 
-
Zorka
Ja w leginsach przechodziłam całe wakacje, w domu tez w nich chodzę. Jednak nie na wszystkie okazje się nadają, tak po mieście, czy do pracy to raczej wolę spodnie czy sukienki.
-
mimargo
Leginsy w połączeniu z elegancką tuniką i butami na obcasie też mogą być odświętnym strojem. Ja sama noszę i bardzo lubię
.
-
mimargo
dzo pisze:Bo do leginsów trzeba mieć zgrabne nogi i tyłek
Przecież leginsy nosisz do dłuższych bluzek, tunik itp. więc tyłka nie widać. A co do nóg - to czarne leginsy sobie z nimi idealnie radzą, przede wszystkim wyszczuplają, a jak jesteś niska, to czarne buty na obcasie i od razu jesteś wyższa
-
crazzz
ja tam leginsy lubie
pasuja do bardzo wielu ubran, sa wygodne i naprawde fajnie wygladaja 
-
dzo
ja noszę do dłuższych bluzek ale inne kobiety niekonieczniemimargo pisze:dzo pisze:Bo do leginsów trzeba mieć zgrabne nogi i tyłek
Przecież leginsy nosisz do dłuższych bluzek, tunik itp. więc tyłka nie widać. A co do nóg - to czarne leginsy sobie z nimi idealnie radzą, przede wszystkim wyszczuplają, a jak jesteś niska, to czarne buty na obcasie i od razu jesteś wyższa.
już nie raz widziałam baby w leginsach i zwykłej bluzce która nie zakrywała im całego tyłka i wyglądało to koszmarnie
-
pomcia
wygodne są... czasem lubię je
ale wiadomo, nie każdej damessie pasują
ale wiadomo, nie każdej damessie pasują
-
Maurelia
Zgadza się, tylko szkoda, że nie wszystkie o tym pamiętają.dzo pisze:Bo do leginsów trzeba mieć zgrabne nogi i tyłek
-
Sklep.Sambora_pl
Racja,jeżeli ktoś nie posiada zgrabnych nóg oraz pupy,to wygląda to mocno średnio i wzbudza różne skojarzenia. Wszystko musi mieć odpowiedni styl oraz gust.
-
Big-Brands.pl
Legginsy są dla każdej kobiety, pod warunkiem, że posiadaczka niezbyt szczupłej sylwetki ubierze do nich dłuższą tunikę lub sukienkę. Zresztą eksponowanie dużej pupy nigdy nie wygląda zachęcająco, nawet w dżinsach czy innych kryjących ubraniach. A najgorsze są biodrówki...