Sex ze "złymi chłopakami".
Sex ze "złymi chłopakami".
Witam.
Jak w temacie chciałabym poruszyć temat współżycia ze złym chłopakiem czy zdażyła się wam taka sytuacja? Proszę o podzielenie się ze mną swoimi doświadczeniami, . Z góry dziękuje za opinie
Jak w temacie chciałabym poruszyć temat współżycia ze złym chłopakiem czy zdażyła się wam taka sytuacja? Proszę o podzielenie się ze mną swoimi doświadczeniami, . Z góry dziękuje za opinie
Ostatnio zmieniony sob lut 23, 2013 7:54 pm przez monikapop, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Sex ze "złymi chłopakami".
"Zły chłopak" to taki, który gryzie? 
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Moze ma wscieklizne 
Również mnie ciekawi co rozumiesz pod określeniem zły chłopak. Czy to taki ktory w łóżku ciągnie Cie za włosy i daje klapsy? Czy może taki co sprzedaje piąche w twarz jak się nie zgadzasz na jakąś pozycję?
Wściekły byk?elzbieta45 pisze:Moze ma wscieklizne
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
bondziorno
- Jestem tu nowa :)
jak gryzie to może zrobić nadżerkęBlackfox pisze:"Zły chłopak" to taki, który gryzie?
w smutku pogrążone stypy szczecin
O... no proszę, tego nie wiedziałam. No to w takim razie zalicza się do "złych chłopców".bondziorno pisze:jak gryzie to może zrobić nadżerkęBlackfox pisze:"Zły chłopak" to taki, który gryzie?
-
paktofonika
- Jestem tu nowa :)
Ja tam tylko lubię seks z moim miśkiem, który nita bene nie jest "zły":) a za klapsami nie przepadam:)
Mogę polecic agencja detektywistyczna kraków
Może to taki, który przeklina i pali papierosy? A może to taki menel spod budki z piwem?
Bloguję:
http://szczyptapieprzu.blogspot.com/
http://szczyptapieprzu.blogspot.com/
Chyba chodziło o przenośnię bardziej
Bo dla jednej osoby ten jest zły, a dla drugiej tamten ;P Ale chyba lepiej było napisać "z nieodpowiednim"
Odkad pamietam zawsze przeklinałem jak wjeżdzałem na parking lotniskowy gdańsk