Serum na cellulit - skóra wrażliwa

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Arata
Miła Kobietka

Serum na cellulit - skóra wrażliwa

Post autor: Arata »

W jaki sposób rozpoznać dobrze zaprojektowane serum do usuwania cellulitu, generalnie złogów tłuszczu i na jakie właściwości zwrócić uwagę przy pielęgnacji skóry wrażliwej?
Ronter
Miła Kobietka

Re: Serum na cellulit - skóra wrażliwa

Post autor: Ronter »

Serum używa się często właśnie na cellulit i jeżeli masz z tym problem to przejrzyj ofertę www-rheasklep-pl/serum-rhea-c-1_42.html, dobrze rozpisana pod kątem właściwości składników aktywnych, chociażby kofeiny, olejku z szałwii, kompleksów pochodzących z morza.
miniak
Miła Kobietka

Post autor: miniak »

Olejek Busajna jest bardzo skuteczny na cellulit, pomaga na zwiotczała skóre, ujedrnia ja. a do tego mega nawilza
malinowatrufla
Fajna Kobietka

Post autor: malinowatrufla »

na cellulit slyszalam, ze super sie sprawdza szczotkowanie na sucho :) sama stosuje i widze roznice
szpilka
Fajna Kobietka

Post autor: szpilka »

A gdzie mozna kupic taka szczotke do ciala?
malinowatrufla
Fajna Kobietka

Post autor: malinowatrufla »

A chocby na notino, z senelle bojaże jest fajna ;)
jagina
Miła Kobietka

Post autor: jagina »

Spróbuj bańki chińskiej https://allegro.pl/oferta/banka-chinska ... 3224949073 dla mnie przyniosła super efekty. Stosując są codziennie można zauważyć mega efekty i to w dość szybkim czasie
martyneczkaa
Jestem tu nowa :)

Post autor: martyneczkaa »

Na cellulit, rozstępy, zmarszczko doskonale pomaga Olejek Busajna. A jaka ładna opalenizna po nim i kolor ładny i na dłużej się utrzymuje
Oliwia_Kapral

Post autor: Oliwia_Kapral »

Ja używam tego serum https://powiekszposladki.online/. Po 3 tygodniach cellulit zniknął!
Nateczka

Post autor: Nateczka »

Żadne serum, polecam naturalny Olejek Busajna sobie kupić. ja zamawiam w sklepie Pachnaca Kraina akurat. Super ujedrnia, nawilza skóre, i na zmarszczki, cellulit, rozstępy super pomaga. a jak przy tym ładnie pachnie skóra po nim. No i ładna opalenizna
ODPOWIEDZ