Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
tamira
Super Gaduła

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: tamira »

dzień dobry...
Piątek ciągle bolesny, ale przynajmniej trochę w nocy pospałam, co prawda z przerwami, ale zawsze to coś.
Halinko! Na szczęście mam normalnego lekarza rodzinnego, który nie patrzy na limity tylko na pacjenta. Rwa kulszowa i zapalenie stawu krzyżowo-biodrowego... :? Dostałam skierowanie na RTG kręgosłupa i zastrzyki pierońsko bolesne, oby okazały się skuteczne, bo ta prawa noga jest mi jednak potrzebna, a ciąganie jej za sobą nad wyraz głupio wygląda. L4 mam do środy i tuszę, iż do tego czasu moja rwa bolesna pójdzie po rozum do kręgosłupa i jakoś się dogadają... :P
Co z Twoimi wynikami?!! Mam nadzieję, że to nic poważnego?

Aga! Delikatesy R. oczywiście znam, chociaż nie robię tam zakupów, niestety nie mam konta na FB, ale kciuki trzymam z całej siły!!! Chciałabym jakoś konkretniej pomóc ale w tej sytuacji tylko kciukowanie zostaje... ]:-)

Kasiu! Oby siły szybko wróciły! :kiss2

Gusiu! Dobrze, że jesteś! :kwiatek

Mamy nasze kochane! Dajcie znać, co u was, jak tam wasze Maluszki!

Teraz zbieram zadek w troki i poczłapię na zastrzyk, a potem do szpitala sprawdzić jakież to życzenia na dzisiaj ma moja teściowa.. ;-)

Ludzie! w jakim kraju żyjemy????
Kancelaria Premiera odmawia publikacji w dzienniku ustaw wyroku Trybunału Konstytucyjnego z 3 grudnia 2015r., ponieważ pani Beata Kempa uważa, że Konstytucja RP jej nie dotyczy i może robić, co robi czyli w imieniu Kaczyńskiego po raz kolejny pokazuje Polakom środkowy palec!
Do tej pory myślałam, że w Polsce istnieje rozdział państwa od Kościoła, niestety już tak nie myślę:

tylko, co będzie dalej????
Obrazek
Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!