Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: chochlik70 »

Hejka
U mnie piękna słoneczna pogoda
Kurcze dziś do pracy ale jutro mam wolne,więc czeka mnie błogie lenistwo aaaaa.
Tamirko zgadzam się z Tobą,czekam na kwotę wolną od podatków bo to rozsądne jest,co do 500 zł na dziecko ,przyjełam sposób myślenia taki,że już oni wymyślą tak,że mało kto dostanie.Niech wprowadzą normalne wypłaty,niezły socjal,podwyższą zasiłki rodzinne ,bez masy zaświadczeń a nie szczują ludzi.
Nie jeden cwaniak już powie że po kiego mu pracować za najniższą jak na 2 dzieci dostanie tysiąc.
I masz rację trzeba komuś zabrać żeby komuś dać,a zabranie komuś=się ze stratą miejsc pracy przez innych proste.
Matko ja po pijanej babie bym nie sprzątała nie i koniec niech jak wytrzeźwieje wstanie do syfu,który narobiła i już.
Saszka super psiak,taką ma wesołą mordkę,a warunki do spełnienia no no jak przy adopcji dziecka :)
Gosiu co Ty piszesz,że się nic nie dzieje,życie się dzieje i tyle
No nic lecę pranie powiesić
Wiecie,że od czerwca nie mam rachunku za prąd żadne telefony,pisma nic nie dają mają to w d......strach się bać
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Witam :) . Popijam kawusię , podjadam jabłecznik , czyli relaks na całego , Pogoda do południa była śliczna , słoneczna a teraz zachmurzyło się i oby tylko nie padało , Przyjechał do nas syn ze synową i Anią , przyszła też Ula z Adasiem i zięciem więc było gwarno , rozgardiasz w całym mieszkaniu, tak dzieci rozrabiały :D bardzo rzadkie są takie spotkania . Robię pasztet , bo zięciowi się zachciało , bo taki domowy on może , a wczoraj upiekłam jabłecznik , niebo w gębie , :P

Sasza , ładny ten wasz piesek to taki wieloowocowy :D takie są najwierniejsze ,

Agnieszko , podziwiam twoją teściową , ona musi mieć zdrowie , a te koleżanki też maja taki ciąg do picia ??? Oj współczuję jej później tego kaca :( czyli czekasz na spełnienie taj obietnicy PIS , 500 zł , tak jak pisze Małgosia , źle to się skończy , ja śmiałam się że zaopatrzyłam się w wielki portfel , który szeroko otworzyłam a teraz już go pomału zamykam , bo źle to wszystko widzę , zacznie się drożyzna , sklepy wielopowierzchniowe odbija sobie w cenach , więc i my się na to wszystko złożymy , cwaniacko sobie to pomyśleli :evil:

Małgosiu , pisiaki mieszają w konstytucji , i tak wyjdą na swoje bo tylko zmienią ciut zapis , miotali się przez 8 lat żeby wyjść na górę , a teraz śmieją się wszystkim naiwniakom , Oj nosi mnie bardzo :evil:

Kasiu , no z prądem to nieciekawe , bo jakby później przyszło duże wyrównanie to będzie bieda , to już prawie pół roku , my mamy ustawioną płatność co miesiąc ale tez to prognoza ,
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Sasza
Super Gaduła

Post autor: Sasza »

Bylismy dzis na dyzurze...z mala gorzej. I ma zapalenie pluc
Strasznie sie o nia boje. Zapalenie pluc to przeciez powazna sprawa...
zastrzyki ma...eh
dobijcie mnie
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Hejka
No macie absolutną rację, żeby dać jednym to trzeba drugim zabrać... I tak mama Zosi mając 3 dzieci dostanie 1000zł a pracowała wcześniej w sklepie na 1/2 etatu za mniejszą pensję. Jakby dostała ten tysiąc to ja na jej miejscu wcale bym nie szła do pracy. No choć z drugiej strony co potem z emeryturą... musiałaby się do kogoś podpiąć do krusu żeby chociaż stamtąd mieć potem emeryturę.
Z drugiej strony jak będą podwyżki wszystkiego to te 500zł będą warte tyle samo co teraz moje rodzinne w wysokości 106zł.

Kasiu, u Ciebie piękna pogoda? Ale zazdroszczę....
Marcel miał dziś ostatni mecz i najgorsza pogoda ich zastała, wiatr okropny, zimno i tylko Bogu dziękować że akurat w czasie meczu tylko odrobinkę przez chwilę padało bo przed meczem lało i po meczu też solidnie się rozpadało. Straszna pogoda.
A co do rachunku to kurcze od czerwca to już długo, może podjedź do elektrowni i zapytaj bo jak później dostaniesz naliczoną kwotę za te miesiące to skąd weźmiesz nagle tyle kasy....

Halinko, najlepsze jest to, że moja teściowa wygląda i zachowuje się jakby nigdy kaca nie miała.
Ona potrafi powiedzmy w sobotę pić i wrócić z imprezy ok 1 a rano na 8 już do kościoła jadą. Ja po imprezie zakrapianej to w ogóle do kościoła nie chodzę a ona na 8!!! Mnie przykładowo głowa pęka a jej nic nie jest.
Kasiu, jakbym nie sprzątnęła to dopiero miałaby o czym gadać tej swojej psiapsiółce..... Nie dość że jej zbytnio nie pomagałam to jeszcze nie sprzątnęłam....
Halinko, hmmm, czy jej koleżanki też mają dryg do picia... zależy która. W czwartek była taka ciotka co (ją podziwiam za to) tak umie udać że pije, tak jakoś zakręci, zagada, że wszyscy mogą być pijani a ona trzeźwa :) No ale były jeszcze jakieś dwie babki z tą ciocią i przynajmniej jedna była też narąbana.
A dziś teście szli do GOKu na imprezę, jakoś dziwnie bo niby Andrzejkowa (ale już teraz?) i ona znów będzie narąbana jak gwizdek.
Nie wiem z czego ona ma te organy, typu żołądek czy wątroba. Bo tyle alkoholu, tak tłusta dieta (w czwartek z patelni z grzybami odlałam pół szklanki smalcu- gdy wyszła z kuchni), jedzenie spleśniałych owoców (bo pleśń odkroi i zje, czego ja bym już nie ruszyła), a jej nic nie jest, nic nie boli.... wyniki super, żadnego cholesterolu ani nic.

Aguś, zapalenie płuc? O rany, żeby tylko do szpitala nie szła bo ona już to przeszła i wiesz jak było... Zdrówka życzę dla małej i siły dla Ciebie kochana.
tamira
Super Gaduła

Post autor: tamira »

Saszka! ściskam Was mocno i trzymam kciuki żeby choróbsko poszło precz za suche lasy! Biedne Maleństwo... :kiss2
Kasiu! myśmy przez 3 miesiące dostawali fakturę za prąd rzędu 26-28 zł i coś mnie tknęło żeby zadzwonić i sprawdzić skąd takie niskie rachunki. No i okazało się, że mają błąd w systemie i naliczali nam tylko opłatę za tak zwany "przesył energii", a za samo zużycie już nie. Z jednej strony, to niby co mnie obchodzi, że system im błędnie działa, ale z drugiej prędzej czy później i tak naliczyliby wyrównanie z odsetkami, więc dobrze że dość szybko zorientowaliśmy się, że coś jest nie tak. A swoją drogą prawe trzy dychy tylko za "przesył"?????!!!! :o
Halinko! to miałaś gości pełen dom:-) czasami fajnie jest tak posiedzieć z rodziną, z tym że z moją lepiej niezbyt często... :P
Pogoda u nas masakryczna!!! Przez cały dzień leje z małymi przerwami, zimno, wieje - ohyda! I jutro ma być podobnie, a dodatkowo zapowiadali potężny spadek ciśnienia, więc niedziela nie zapowiada się zbyt ciekawie.
Aga! to faktycznie Twoja teściowa ma zdrowie do picia! I do uprzykrzania życia innym...ech...szkoda słów...żeby chociaż porządny kac ją wymęczył, to byłaby jakaś sprawiedliwość... ;-)
Obrazek
Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :) Dzień deszczowy , :( zimno :( więc nic mi się nie chce ;-) Popijam kawusię , zajadam jabłecznik i to mi humor poprawia :) Oglądam i słucham Kawę na ławę :)

Sasza , ja u swoich dziecko-f5.html" class="auto-link" rel="dofollow">dzieci stosowałam bańki , bardzo pomagały , synowa również ten sposób robiła u swoich dzieci , współczuję wam , kurczę coś łatwo Emi łapie te choróbska , tak to jest w przedszkolach .
Agnieszko faktycznie twoja teściowa ma super organy , i tłuszcze i alkohol jej nie szkodzą , a twoja znajoma to chyba dostanie 1500 zł a nie 1000 zł , nawet dokładnie nie wiem ale to na każde dziecko .Nic nie piszesz jak tam mecze Marcela ??/

Małgosiu , u nas dzisiaj też deszczowo , a wczoraj było ślicznie dopiero pod wieczór trochę się zachmurzyło i dzisiaj leje :( Syn do nas przyjeżdża rzadko bo to trochę daleko więc u nas się spotykamy , bo tak to brakuje czasu żeby wszędzie być , jak synowa nie pracowała i Ania nie chodziła do szkoły to byli raz w miesiącu a teraz to raz na parę miesięcy , A co dobrego dzisiaj pichcisz na obiad ??? :D
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hejka
U mnie dziś dla odmiany leje i wieje.
Jest ochydnie,wiecie jak pospałam aż wstyd :oops: się przyznać.
U mnie z prądem to tak w czerwcu zmieniali liczniki na te niby inteligentne,co same do elektrowni wysyłają stan licznika,nasze telefony,skargi ,odwiedzanie punktu obsługi nic nie daje mamy czekać mało tego pani obrażona o co nam chodzi :angrywife :angrywife :angrywife
A mało tego sami żeśmy im podali stan licznika i nic
A siedziba główna chyba w Gdańsku więc sorki nie pojadę :)
chociaż n
dziś w nocy śniło mi się morze :)
Saszko zdrówka dla małej i siły dla Ciebie będzie dobrze.
Halinko ale fajne takie rodzinne spotkanie,szkoda,że tak rzadko,jakoś nie mogę sie ogarnąć,że Ania to już 1 klasistka,a Adaś zerówka.
No chyba nie 1500 a 1000 bo na pierwsze dziecko się nie należy chyba,nie bardzo to śledzę bo i tak mi nie dają więc mam to w nosie
Halinko każda partia kłamie i ich całe programy wyborcze opierają się na kłamstwie.
Aga ja bym nie sprzątła i tak będzie gadać i tak
Ma zdrowie z tą wódką,ale chyba u was to taka bardziej trunkowa rodzina.
Wiecie jak facet się napije jeszcze jako tako ale wiecznie napita kobieta wygląda dla mie okropnie
Tamirko no rozbój w biały dzień taka opłata za przesył.
A tak po za tym co u was????
A Aga pytałaś o szwagierkę????pewnie coś tam wymyśla ale nie widziałam jej też jakoś od czerwca i dzięki Ci Panie za to,tzn ja jadę jak ona w pracy ;-) :P
Mogę Ci tylko powiedzieć,że na WS miała ubrane to co u Marcina na 18 :D mąż mi mówił
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Dzień się kończy , pogoda nadal brzydka , płaczliwa , :( Jutro rano mam masażystę a dalej to nie wiem co wymyślę , bo jak tak nadal będzie padać jak to zapowiadają, to chyba nosa za drzwi nie wyciągnę ;-) Głowa mnie boli , są chwile że jest dobrze ,rano było bez bólu a teraz już na nowo mnie boli , może też i przez tą pogodę ;-)

Kasiu , więc czas leci i ja sama łapię się na tym i się dziwię, że te moje wnuczęta tak szybko rosną ,Anię widziałam w sierpniu i bardzo urosła , boję się że będę dla niej obca , tamta babcia ,to tam częściej jeździ ,więc bardziej ma z nią kontakt . ;-) nawet jak tutaj przyjeżdżają to u nas ona jest tylko dwie lub trzy godziny a tam to od przyjazdu czyli od piątku do niedzieli , cóż córka garnie do matki a teściowa jest na boku , ;-)

Obrazek
tamira
Super Gaduła

dzień dobry..
Po ciężkim weekendzie pora ruszyć w nowy tydzień, który mam nadzieje będzie mniej "wybuchowy" pod każdym względem...
Saszka! Jak Emi?? Lepiej trochę? ściskam mocno i trzymam kciuki!
U nas w pracy od dzisiaj mamy remont łazienek, czyli poniedziałek zapowiada się nad wyraz ciekawie..
Spokojnego dnia!
Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :) Ja już po masażach , zostały mi jeszcze dwa , pogoda okropna , pada deszcz i końca nie widać , buro , szaro tyko spać :( W środę moja kuzynka idzie na operację ginekologiczną , martwię się , :(

Małgosiu , oj remont łazienki to niezbyt dobre , to uciążliwe dla was , myślę że się szybko z tym uporają , ;-)

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hejka
U mnie też leje.
Matko znóœ w nocy nie spałam
Halinko a dlaczego TY nie sypiasz ?????czyżby pozostałości po wypadku
Tamirko remont łazienek no no na bogato
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kasiu , chyba ten wypadek też jest przyczyna tej mojej bezsenności :( kiedyś budziłam się gdzieś o 4 i później szybko mogłam zasnąć , a teraz to przeważnie o 2 godzinie jakieś nerwy mnie tłuką , dostałam teraz tabletki od neurologa ale nie chcę za często brać bo boje się żeby się uzależnić :( biorę tylko jak mamy gdzieś jechać bo każde hamowanie to dla mnie horror ,mam nadzieję że mi to przejdzie :)

Obrazek
envelop
Extra Kobietka

Post autor: envelop »

Dzien dobry,
Znowu jestem w plecy co i jak u kogo :(
A to przez to ze w zeszla srode trafilam z Malym do szpitala... Pojechalismy wieczorem bo zaczal sie dusic od kaszlu i siniec... Okazalo sie ze mocne zapalenie oskrzeli i musieli nas zatrzymac bo moglo to przejsc na pluca... Na szczescie inhalacje pomogly i od wczoraj jestesmy w domu. A co najwazniejsze obylo sie bez antybiotyku.
Takze wracam kolejny raz i bede nadrabiac forum ;)
Milego wtorku dziewczyny :)
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą!
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a potem pokona doświadczeniem..."

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :) Rano powitało mnie słoneczko a teraz znowu pada deszcz :( Głowa mnie tak boli aż ciągnie mnie do oczu , ale myślę że to przez tą pogodę , :( Wiecie co ??? jak jechaliśmy po odbiór samochodu to we Wrocławiu musieliśmy skorzystać z tramwaju , nie wiem czy pisałam że automat biletowy połknął 3 zł a biletu nam nie wydał , zaraz jakaś młoda osoba zadzwoniła w naszej sprawie do obsługi i wczoraj dostałam wiadomość żeby odzyskać te wielkie pieniądze to muszę do nich wysłać oświadczenie i podać nr konta na które tą fortunę mi oddadzą ,wraz z moim podpisem , uśmiałam się bardzo bo list by mnie więcej kosztował niż ten zwrot , :D :D :D no niech tą kwotę sobie zatrzymają :)

Envelop ojej , to malutka kruszynka , dobrze że skończyło się bez antybiotyku , współczuję ci . :kiss2

Obrazek
envelop
Extra Kobietka

malinka a widzisz, jednak są na świecie jeszcze uczciwi ludzie i nawet 3 zł chcą zwrócić :D

Ja własnie skończyłam pranie, w przerwach zajmując Małego. W końcu padl i śpi. Ciekawe ile da mi czasu na ogarnięcie chałupy :P :sprzata:

Obrazek
Obrazek
envelop
Extra Kobietka

Sasza zdrówka dla Emi, ponoć teraz panuje właśnie jakiś wirus i dzieci łatwo go łapią...

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Avis »

Hej :)

Pozdrawiam wszystkie i buziakuję :kiss2

Miłego dnia :)
Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Hejka
No i zapowiada się nam raj na ziemi, emerytura od 60 roku życia, darmowe leki od 75-go, minimalna stawka godzinowa 12zł, 500zł na dziecko co miesiąc, wyższa kwota wolna od podatku.... żyć nie umierać....
Tylko jak pani Kopacz powiedziała: skąd oni wezmą na to bilion złotych?
Nie wiem czy się cieszyć czy raczej bać....

U nas znów wieje, jakoś tak po południu wiatr mocny się zerwał, pada cały dzień, z lekkimi przerwami...

Dziewczynki, zdrówka dla Waszych dzieciątek
Halinko, widzisz jaka uczciwa firma? No, z drugiej strony jak tak więcej ludziom się to samo by stało (a na pewno nie byłaś jedyna) to by im się uzbierała ładna sumka, dlatego chcą oddać. Dla Ciebie to kwota mała ale tak razy np 100 osób w ciągu roku? :)

Tamirko, no, no, to ładne łazienki będziesz miała w pracy.... A jak tam z panem Kier? Co z tymi konsekwencjami którymi straszył?

Kasiu, jak to nie pojedziesz do Gdańska? Będzie okazja do tego abyś wpadła na moje ciasto :)
No masz rację, rodzina mojego męża to bardzo trunkowa, niestety...
Teściowa piła w czwartek, piątek i sobotę a w niedzielę była tak chora, że ją trzęsło i mówiła, że na imprezie musiało być coś nieświeżego bo się struła... Akurat.... po 3 dniach picia w końcu kac ją dopadł i tyle.

A propo ciasta to na nazwisko koleżanki wysłałam przepis na drugie ciasto, jak wygra to będziemy wtedy ustalać co zrobimy z wygraną ;) Ja na swoje nazwisko nie chciałam bo za dużo wymian zdań miałam z nimi i nawet gdyby ciasto im smakowało to by go nie nagrodzili....

Agatka, a jak Twoja teściowa?
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hejka
U mnie paskudna pogoda.
Coś mi w krzyżu łupneło i chodze wygieta,kurcze boli jak diabli
Halinko jak kuzynka?????
Ale uczciwi z tych tramwajów
Tamirko co tam u Ciebie???
Zana i u Ciebie co tam?????
Aga może znóœ wygrasz,strasznie jestem ciekawa wyników sprzedaży tego Twojego ciasta
Czyli teściową pokarało :) jednak jak to mówią nic tak nie cieszy jak cudze nieszczęście
Morze no na razie nie planuje w tym roku byłam dwa razy starczy
Marzą mi się góry ale to tylko marzenia
Obrazek

tamira
Super Gaduła

dzień mokry bardzo...
Pogoda iście listopadowa i aż nie chce się z domu wychodzić..brr....
Dopijam kawę i tak sobie myślę, jak to dobrze, że jutro mam wolne:-)
W pracy remont na potęgę, na razie robią łazienkę na dole, czyli tuż obok nas, więc nie muszę chyba mówić, w jakim hałasie pracujemy.
Poza tym, co chwilę wyskakują jakieś "kwiatki" i żyć się odechciewa...
Dziewczyny!!! zdrówka wam życzę! Szczególnie Maluszkom, które ściskam mocno!
Wieczorem postaram się napisać trochę więcej.
Spokojnego dnia!
Obrazek
envelop
Extra Kobietka

I ja witam :-)
U nas pogoda tez deszczowa. Nic tylko siedziec pod koldra :-D
Moj Mały ostatnimi czasy po jedzeniu ok 4rano nabiera chęci na zabawę. Uśmiech od ucha do ucha i wyrabia. A ja oczy na zapałkach i marzę o snie :-P

Udanego dnia Kochane ;-)

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Avis »

Dzień dobry :)

Dziś trochę wcześniej była pobudka, bo mąż pojechał z teściową do Warszawy, ja już swoje zrobiłam na dworze, teraz herbatka i biorę się za porządki, bo w po południu wizyta u lekarza.

Aga teściowa? Daje popalić jak zawsze ;) Teraz troche przychorowała, znaleźli u niej guza, myślałam, że spokornieje, ale niestety nie. Wspieramy ją, woże po lekarzach, dokładamy się do wizyt, a ona mi ostatnio dowaliła, że ja to się pewnie modlę o to, żeby ona miała raka... No i weż tu człowieku bądź normalny. Widzę Twoja też wywija na całego... Ech te baby.

Kasiu u mnie powolutku i do przodu, jakoś ta jesień źle na mnie działa, weny zero, humoru zero i tak leci dzień za dniem. A jak tam u Ciebie? W pracy lepiej? Szefowa się uspokoiła?

Tamirko a co Ty ostatnio tak mało piszesz? Coś się dzieje?

Envelop ale może w dzień troszkę więcej śpi, to i Ty korzystaj z okazji, tylko pewnie wtedy to się nie chce ;)

Miłego dnia ;)
Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Hejka
Moją teściową to całkiem walnęło na łeb....
Wczoraj jej z pół dnia nie było, miałam wysprzątane (mopa specjalnie zostawiłam w werandzie), obiad zrobiony, po obiedzie posprzątane, no kuchnia na błysk.
Ona wróciła, ugotowała kaszę manną, zjadła, kaszę przelała do miski (oni jedzą taką bardzo gęstą) a garnek i dwa talerze wstawiła do zlewu i poszła ubrana już w piżamę do łóżka. Dodam, że to była godzina przed 17.
Potem przyszedł teść, zjadł tą kaszę, talerz postawił koło zlewu i poszedł.
Wieczorem znów przyszedł, znów coś zjadł, postawił i tyle. A ona czasem poszła do kuchni i nie wiem na co liczyła, że ja będę po niej zmywać?
Oczywiście ja tego nie ruszyłam.
Dziś rano po śniadanku znów powstawiała, czarninę (jeszcze z imienin) wylała do kur, garnek obklejony postawiła na szafce i poszła do kur.
Jak wróciła i zobaczyła ten burdel (że ja tego nie zdążyłam pozmywać w czasie gdy ona była u kur to masakra) to normalnie w mózgu jej się zagotowało. Taka była wściekła, że z moim mężem wpadli w kłótnię, ja tam wolałam się nie pokazywać bo jakby coś we mnie zaczęła to dopiero byłaby wojna na całego. Nabuzowana była i tylko czekać wybuchu.
To ja się ubrałam i poszłam do Zosi, tam sobie przeczekałam nastrój bojowy.
Co tylko mnie dziwi, że ona się za obiad nie zabiera, teść wróci to będzie chciał jeść. Ja mam kotlety od wczoraj ale nie ma tyle żeby każdy dostał, tylko nam odgrzeję i ziemniaki też mam od wczoraj to sobie odsmażymy na masełku i obiad gotowy.

Kasia, ja też jestem ciekawa wyników mojego ciasta, choć wczoraj znów dostałam wiadomość, że w poniedziałek go nie było. Wkurzają mnie na maksa, robią wszystko żebym za dużo nie zarobiła. A jak już będą go piec dla siebie to będzie zawsze w sklepie.
A jak dzisiaj Twój krzyż?

Agatko, złych ludzi licho nie bierze, a w sumie szkoda bo przynajmniej sami dobrzy by zostali a nasze teściowe by sobie nawzajem uprzykrzały zycie w piekle. Widzisz, chcesz jej pomóc, wesprzeć a i tak szpilę wbije. Co za babsko....

Enva, ja pamiętam jak mój syn był mały to budził się o 6 (no, Twój jest "lepszy") a ja i tak oczy na zapalki miałam, ale o 8 szedł znów spać a ja razem z nim. W dzień to wiadomo nie zawsze można się zdrzemnąć ale jak tylko będziesz miała okazję to śpij z nim, nie przejmuj się że np w domu bałagan.

Tamirko, no hałas to wierzę jaki macie za ścianą..... nie zazdroszczę, pewnie potem w domu ból głowy zagwarantowany...
Oby jak najszybciej się skończył ten remont.
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hejka
U mnie tez brzydka pogoda
Byłam dziś z Julią u ortodonty,aparat zawieszony na rok,wada malutka no i idą stałe zęby i ortodontka radziła poczekać.
Jak tam Marcel z ortodontą????
Enva no niestety dzieci lubieją sobie poprzestawiać godziny mając potrzeby rodziców w nosie.
Moje na szczęście tak wcześnie nie wstawały.
Marcin chodził późno spać ok północy ale spał do 10-11
Julia spała już o 19 ale wstawała o 7,oczywiście z przerwami na karmienia.
Wy to macie z tymi teściowymi ,jak to dziewczyny jest przecież my też nimi będziemy???one też były synowymi i co taka zmiana???
nie od dziś wiadomo,że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :)
Moja szefowa to chyba taki typ,że stale niezadowolona nie widziałam jej zadowolonej nie i już
W pracy jest już o 6 i na wejściu widać,że jest wk...............,inaczej tego się nazwac nie da.
Wczoraj o mały włos nie pojechałabym do pracy bo młody mnie zamknął i pojechał telefonu nie odbierał musiałam przez okno wychodzić,dobrze,że mam nisko.
Tamirko mnie tez twoje lakoniczne posty martwią,masz jesiennego doła???
Halinko gdzie znikłaś????
Masz rację to zawsze córka ciągnie do matki nie do teściowej
Obrazek

envelop
Extra Kobietka

A u nas dziś nic nowego, w sumie bardzo szybko zleciał ten dzień.
Jutro na urodziny idziemy to kupiłam prezent, w końcu zaszłam do biblioteki :D
Teraz czekam na męża, bo dziecko ululane. Może coś będziemy mieć z tego wieczoru :)

a tu mój lobuz ;)
http://zapodaj.net/3d3e4be0dc0d8.jpg.html

Obrazek
Obrazek
Zablokowany