Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek
Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek
Gosia zawsze cos wkoncu strzyknie w autku:)
tamirka bo pisalas ze wyslalas mi 2 czesc ksiazki a 3 nie masz. A to nie jest tak ze ta co wyslalas to jest wlasnie 3? bo pierwsza to Alibi, na okladce ksiazki pisze ze druga to Krok do szczescia wiec moze 3 to wlasnie Zgoda ??? a 4 ta krotka gdzie akcja toczy w sie w czasie Bozego Narodzenia ?
Takie mnie refeksje wziely dzis o 5:40:P
tamirka bo pisalas ze wyslalas mi 2 czesc ksiazki a 3 nie masz. A to nie jest tak ze ta co wyslalas to jest wlasnie 3? bo pierwsza to Alibi, na okladce ksiazki pisze ze druga to Krok do szczescia wiec moze 3 to wlasnie Zgoda ??? a 4 ta krotka gdzie akcja toczy w sie w czasie Bozego Narodzenia ?
Takie mnie refeksje wziely dzis o 5:40:P
Dzień dobry:-)
Czyżby wtorek zawitał?
U mnie trochę słońca, trochę chmur, ale niezbyt ciepło...
Dopiję kawę i pójdę sprawdzić jakie niespodzianki dzisiejszy dzionek przyniesie...
Saszka! Ty chyba masz rację, a ja sklerozę:-)
Kto ma dobrą pamięć, temu łatwiej o wielu rzeczach zapomnieć.
(Stanisław Jerzy Lec)
Urokliwego dnia!
Czyżby wtorek zawitał?
U mnie trochę słońca, trochę chmur, ale niezbyt ciepło...
Dopiję kawę i pójdę sprawdzić jakie niespodzianki dzisiejszy dzionek przyniesie...
Saszka! Ty chyba masz rację, a ja sklerozę:-)
Kto ma dobrą pamięć, temu łatwiej o wielu rzeczach zapomnieć.
(Stanisław Jerzy Lec)
Urokliwego dnia!

Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Tamirka no dobrze ze nie zaczelam czytac;) czyli 2 czesc Krok do szczescia musze pozyczyc a 3 mam 
- malinka 61
- Kobietka Expert
Witam .
U nas pochmurnie i deszczowo , więc zrezygnowaliśmy z wyjazdu do Wrocławia może jutro będzie lepiej .
Szukam coś na urodzinki Adasia , już zamówiłam taką piłkę z rogami do skakania , i jeszcze mam na uwadze taki piasek kinetyczny , super sprawa , wczoraj zobaczyłam w sklepie i się zauroczyłam
co za cudeńka teraz się ukazują
czekam na Ulę i zamówię to przez internet bo jest dużo taniej .
Małgosiu , nasze ciężarówki zaginęły a miały zdawać nam relacje , Agnieszka , Kasia , również o forum zapomniały
Małgosiu , nasze ciężarówki zaginęły a miały zdawać nam relacje , Agnieszka , Kasia , również o forum zapomniały
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

- chochlik70
- Super Gaduła
Hejka
Wróćiłam wczoraj ale padłam.
Jak wrócę do domu postram się napisac więcej.
Piasek kinetyczny super jest,Julka ma.
Wróćiłam wczoraj ale padłam.
Jak wrócę do domu postram się napisac więcej.
Piasek kinetyczny super jest,Julka ma.
Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Ale tu cicho
i kto to pisze, prawda?
ta co malo bywa.
Wrocilam niedawno z mala od familia:) zaraz z mezem autka ogladac bedziemy a wkoncu to na co czekalam
ksiazka
W biedrze kupilam dzis 2 ksiazki:)))) w tym jakas Recepta na milosc.Poza tym w moim kolanie cos strzyklo ( w tym co bylo skrecone)
jedna pani w busie tak sie pchala ze mnie popchala az upadlam. Cudownosc
eh
Dobrej nocki
Wrocilam niedawno z mala od familia:) zaraz z mezem autka ogladac bedziemy a wkoncu to na co czekalam
W biedrze kupilam dzis 2 ksiazki:)))) w tym jakas Recepta na milosc.Poza tym w moim kolanie cos strzyklo ( w tym co bylo skrecone)
jedna pani w busie tak sie pchala ze mnie popchala az upadlam. Cudownosc
eh
Dobrej nocki
- chochlik70
- Super Gaduła
Hejka
Matko mogłoby u nas popadać a nie tylko kropi i kropi i guzik z tego.
Powiem wam,że ten wyjazd był mi potrzebny jak deszcz ziemi.
Normalnie odżyłam,uśmiałam się jak głupia aż mnie brzuch bolał,pojadłam niezdrowych rzeczy,wypiłam kolorowe drinki i było zajefajnie.
Ośrodek mogę polecić z czystym sercem,jest czysto pięknie zagospodarowany,boiska,plac zabaw,cudowny basen z ciepłą wodą
Na wakacje nie ma już wolnych domków.
Ostatni dzień a właściwie w niedzielę dotarłyśmy a w poniedziałek wyjeżdżałyśmy ,spędziłyśmy w Gdyni.
Wrobiła mnie moja kochana teściowa ,ale nie żałuję.
Ciocia się naprawdę cieszyła że ją odwiedziłyśmy,co prawda byliśmy jakieś 4 lata temu i od tego czasu się strasznie posypała.
Aż żal patrzeć,zaprasza nas na wakacje jak co roku kurcze ale jak jechać jak ona ma co koło siebie ogarniać.
I jeszcze powiem wam że w niedzielę wyjeżdżałyśmy z Fresco było jakieś 26 stopni a Gdynia przywitała nas chłodno.
Tamirko matko jakie fotki ślinię się,chociaż mam lodówkę pełną ryb.
A małżonek no no Fred Astair ,partnerka apetyczna.
Halinko co z tym bratem,zdrówka zdrówka zdrówka
Gosiu też koniecznie muszę nową część sagi przeczytać.
Rower w dmuchawce mietowy,ja chcę bardzo bardzo chcę.
Jakaś usportowiona się zrobiłaś
Ja kupiłam sobie miętowe półtrampki i żółte tenisówki.
A auta mają to do siebie że czasem fiksują,niestety.
Następnych wspaniałych rocznic dla todziców w zdrowiu i miłości.
Piękna rocznica jest co świetować.
Sasza cierpliwości ,Emi nocnik załapie.
Miłego wieczoru
Matko mogłoby u nas popadać a nie tylko kropi i kropi i guzik z tego.
Powiem wam,że ten wyjazd był mi potrzebny jak deszcz ziemi.
Normalnie odżyłam,uśmiałam się jak głupia aż mnie brzuch bolał,pojadłam niezdrowych rzeczy,wypiłam kolorowe drinki i było zajefajnie.
Ośrodek mogę polecić z czystym sercem,jest czysto pięknie zagospodarowany,boiska,plac zabaw,cudowny basen z ciepłą wodą
Na wakacje nie ma już wolnych domków.
Ostatni dzień a właściwie w niedzielę dotarłyśmy a w poniedziałek wyjeżdżałyśmy ,spędziłyśmy w Gdyni.
Wrobiła mnie moja kochana teściowa ,ale nie żałuję.
Ciocia się naprawdę cieszyła że ją odwiedziłyśmy,co prawda byliśmy jakieś 4 lata temu i od tego czasu się strasznie posypała.
Aż żal patrzeć,zaprasza nas na wakacje jak co roku kurcze ale jak jechać jak ona ma co koło siebie ogarniać.
I jeszcze powiem wam że w niedzielę wyjeżdżałyśmy z Fresco było jakieś 26 stopni a Gdynia przywitała nas chłodno.
Tamirko matko jakie fotki ślinię się,chociaż mam lodówkę pełną ryb.
A małżonek no no Fred Astair ,partnerka apetyczna.
Halinko co z tym bratem,zdrówka zdrówka zdrówka
Gosiu też koniecznie muszę nową część sagi przeczytać.
Rower w dmuchawce mietowy,ja chcę bardzo bardzo chcę.
Jakaś usportowiona się zrobiłaś
Ja kupiłam sobie miętowe półtrampki i żółte tenisówki.
A auta mają to do siebie że czasem fiksują,niestety.
Następnych wspaniałych rocznic dla todziców w zdrowiu i miłości.
Piękna rocznica jest co świetować.
Sasza cierpliwości ,Emi nocnik załapie.
Miłego wieczoru
- malinka 61
- Kobietka Expert
No i brat mój jest po operacji
, jutro dowiem się więcej , przez okres dwóch lat to jego 6 operacja ,
Kasiu , super taka odskocznia , wypoczęłaś , powdychałaś trochę jodu , tylko byłaś bardzo króciutko ,u nas trochę popadało , więc podmucham i do ciebie ten deszcz wyślę , a mnie głowa rozbolała , więc pójdę spać ale jeszcze muszę zrobić sobie zabieg Vitafonem, teraz przez 10 dni to trzy razy dziennie
Kasiu , super taka odskocznia , wypoczęłaś , powdychałaś trochę jodu , tylko byłaś bardzo króciutko ,u nas trochę popadało , więc podmucham i do ciebie ten deszcz wyślę , a mnie głowa rozbolała , więc pójdę spać ale jeszcze muszę zrobić sobie zabieg Vitafonem, teraz przez 10 dni to trzy razy dziennie
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

I znowu środa obudziła mnie hałasem, tym razem młodego i pijanego społeczeństwa, które akurat pod moimi oknami zapragnęło głośnej rozmowy na tematy ogólne zakończonej rękoczynami...
policja na sygnale podjechała te 50 metrów od komendy wyjąc i świecąc, a tym samym stawiając na nogi całą resztę zaspanych obywateli..
Na szczęście niebo pogodne wróży miły dzionek, który mam nadzieję, wbrew tfu! środzie okaże się spokojny i w miarę łagodny...
To prawda, że współczesna młodzież jest okropna, ale najgorsze jest to, że my już do niej nie należymy.
(Pablo Picasso)
Dobrego dnia!
I znowu środa obudziła mnie hałasem, tym razem młodego i pijanego społeczeństwa, które akurat pod moimi oknami zapragnęło głośnej rozmowy na tematy ogólne zakończonej rękoczynami...
Na szczęście niebo pogodne wróży miły dzionek, który mam nadzieję, wbrew tfu! środzie okaże się spokojny i w miarę łagodny...
To prawda, że współczesna młodzież jest okropna, ale najgorsze jest to, że my już do niej nie należymy.
(Pablo Picasso)
Dobrego dnia!

Ja jestem, ja jestem 
Wczorajszy dzień prawie cały wycięty z życiorysu bo mnie tak łeb napierniczał jak nigdy. Wieczorem pojechalam na warsztaty, było bardzo fajnie
przynajmniej tyle miłego z dnia.
Mały wierci się regularnie, przeważnie ok 23:00 zaczyna akrobacje. Teraz coraz "mocniej" go czuje, bo pewnie ma coraz mniej miejsca. Jak się przeciąga to cały brzuch faluje
tamira u mnie do 2 rano balowali w knajpie na dole, wszystkie hity ostatnich miesięcy zostały wyśpiewane. Jak przychodzi lato to tak własnie to wygląda.
Jutro wynosze się do mamy bo Pan X zaczyna remont, także ewakuacja
Miłego dnia dziewczyny
Wczorajszy dzień prawie cały wycięty z życiorysu bo mnie tak łeb napierniczał jak nigdy. Wieczorem pojechalam na warsztaty, było bardzo fajnie
Mały wierci się regularnie, przeważnie ok 23:00 zaczyna akrobacje. Teraz coraz "mocniej" go czuje, bo pewnie ma coraz mniej miejsca. Jak się przeciąga to cały brzuch faluje
tamira u mnie do 2 rano balowali w knajpie na dole, wszystkie hity ostatnich miesięcy zostały wyśpiewane. Jak przychodzi lato to tak własnie to wygląda.
Jutro wynosze się do mamy bo Pan X zaczyna remont, także ewakuacja
Miłego dnia dziewczyny
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą!
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a potem pokona doświadczeniem..."

malinka życzę dużo sił i zdrowia dla brata !!

- chochlik70
- Super Gaduła
Hejka
Halinko wiesz już coś więcej???trzymam mocno kciuki za brata i szybką rekonwalescensję.
Niby krótki ten wyjazd,ale raz,że się nie spodziewałam i to już była mega niespodzianka a dwa lepsze coś jak nic.
Pewnie mąż z Julią latem skoczy do tej Gdyni ale to już raczej sam.
Enva albo pogod a albo ciśnienie-mierzyłaś????w ciąży a zwłaszcza na finiszu trzeba uważać.
Byłam dziś przed pracą odebrać leki z apteki,a że mi teraz zmienili punkt odbioru to apteka jest przy samym targowisku.
Nie byłam tam z rok,zawsze na taki mały ryneczek jadę,i poszałałam totalnie przywiozłam truskawek-3 zł,czeresni 5-6 zł moreli,warzyw no pełne siaty.
Mało tego kupiłam sobie majtki ze trzy pary w turkusie łososiu i żółte.
Weszłam do ciuszka małej kupiłam super bluzkę na upały i strój na basen za wszystko dałam 6 zł,zwłaszcza ze stroju się cieszę bo mi wyrosła z tego co nosi no na styk jest i już miałam podjechać do sportowego a to 50 zł nie wyjęte.
Halinko wiesz już coś więcej???trzymam mocno kciuki za brata i szybką rekonwalescensję.
Niby krótki ten wyjazd,ale raz,że się nie spodziewałam i to już była mega niespodzianka a dwa lepsze coś jak nic.
Pewnie mąż z Julią latem skoczy do tej Gdyni ale to już raczej sam.
Enva albo pogod a albo ciśnienie-mierzyłaś????w ciąży a zwłaszcza na finiszu trzeba uważać.
Byłam dziś przed pracą odebrać leki z apteki,a że mi teraz zmienili punkt odbioru to apteka jest przy samym targowisku.
Nie byłam tam z rok,zawsze na taki mały ryneczek jadę,i poszałałam totalnie przywiozłam truskawek-3 zł,czeresni 5-6 zł moreli,warzyw no pełne siaty.
Mało tego kupiłam sobie majtki ze trzy pary w turkusie łososiu i żółte.
Weszłam do ciuszka małej kupiłam super bluzkę na upały i strój na basen za wszystko dałam 6 zł,zwłaszcza ze stroju się cieszę bo mi wyrosła z tego co nosi no na styk jest i już miałam podjechać do sportowego a to 50 zł nie wyjęte.
hej
Halinko - zdrówka dla brata. Wiesz coś więcej?
Kasiu - fajnie, że wyjazd udany. A zakupy tez widzę
Tamirko - jak środą mija? - Zawsze masz jakieś przeboje środowe...
Gosiu - jak idzie nauka nocnika?
U mnie gorący czas w pracy bo przez ostatnie trzy dni Walne było - dzisiaj ostatnia część. No i szykowanie papierów itd. na nie. Mąż ma przez to zajęte po południa też. Ale już koniec na szczęście. I przed urlopem jesteśmy, za tydzień do lekarza, muszę badania porobić w tym tygodniu. Adas się kręci, łobuzuję w brzuszku aż na zewnątrz widać jak fika
.
Miłego dnia
Halinko - zdrówka dla brata. Wiesz coś więcej?
Kasiu - fajnie, że wyjazd udany. A zakupy tez widzę
Tamirko - jak środą mija? - Zawsze masz jakieś przeboje środowe...
Gosiu - jak idzie nauka nocnika?
U mnie gorący czas w pracy bo przez ostatnie trzy dni Walne było - dzisiaj ostatnia część. No i szykowanie papierów itd. na nie. Mąż ma przez to zajęte po południa też. Ale już koniec na szczęście. I przed urlopem jesteśmy, za tydzień do lekarza, muszę badania porobić w tym tygodniu. Adas się kręci, łobuzuję w brzuszku aż na zewnątrz widać jak fika
Miłego dnia
chochlik no właśnie nie mierze w domu, lekarz mi mierzy na wizytach i jest ok. Nie wiem może to właśnie z powodu pogody...

- malinka 61
- Kobietka Expert
Witam .
Dziewczynki dziękuję za troskę , brat już dzisiaj trochę wstał , okazało się że siatka podtrzymujące mięśnie się zwinęła i tam zebrała się ropa, dlatego tak to się sączyło ,
pierwsza siatka pękła, druga się zwinęła ciekawa jestem jak teraz będzie , mam nadzieje że już będzie dobrze. Dzisiaj wędruję po świecie , byłam we Wrocławiu za chodnikiem i nie dostałam , bo nie ma rozmiaru takiego jak potrzebuję , więc wróciłam do naszego dywanowego i na specjalne zamówienie pan mi przywiezie , pooglądałam sobie zmywarki , piekarniki , lodówki , niby dużo ale trudno wybrać ,no i te ceny
dzisiaj coś zaczęło się dziać z lodówką , rano wszystko miałam zamrożone
coś mąż podziałał i na razie jest dobrze , chyba coś z elektroniką
bo takie jest tam sterowanie , jakieś sensorowe , ale ja w tym ciemna
wszystko powoli się wykończa bo to i lata już długie użytkowania tych sprzętów ,
Kasiu , nawet mały wyjazd dużo daje dla psychiki , to taka odskocznia , fajny ten ośrodek w którym byłaś no i pogoda wam dopisała
owoce taniej u was niż u nas , dzisiaj truskawki kupiłam po 4,50
ciekawa jestem jaka cena będzie w piątek na targu .Zakupy ciuszkowe udane , zaoszczędziłaś trochę grosza
Małgosiu , ja bym chyba wiadro wody wylała na tych pijaków , no i ta policja rano wam dowaliła sygnałem ,
Moniczko , fajne to uczucie jak maluszek buszuje w brzuchu , pogłaskaj go ode mnie ,
Elizo , i twój też rozrabia??? może teraz pobuszuje a później będzie grzeczny
Kasiu , nawet mały wyjazd dużo daje dla psychiki , to taka odskocznia , fajny ten ośrodek w którym byłaś no i pogoda wam dopisała
Małgosiu , ja bym chyba wiadro wody wylała na tych pijaków , no i ta policja rano wam dowaliła sygnałem ,
Moniczko , fajne to uczucie jak maluszek buszuje w brzuchu , pogłaskaj go ode mnie ,
Elizo , i twój też rozrabia??? może teraz pobuszuje a później będzie grzeczny

cześć Dziewuszki...
Nawet nie chce mi sie pisać o dzisiejszym dniu, ani myśleć o jutrze...
Halinko! mam nadzieję, że teraz Twojemu bratu będzie już tylko lepiej, za co mocno trzymam kciuki!
Też byłam dzisiaj w mieście, chciałam kupić sobie jakieś wygodne "szmaciaczki" do codziennego łazikowania, ale oczywiście w moim rozmiarze nic nie było, a dziecięce numery wyglądem jednak trochę ZA bardzo dziecięce..
W tym roku nie zjadłam jeszcze ani jednej truskawki, dacie wiarę? I jakoś nie mam ochoty na truskawkowe szaleństwo...
Saszka! znalazłam "świąteczną" część "Alibi" i jak dam radę, to jutro wyślę:-)
Zuch Adasiek! Bryka, jak na chłopaka przystało..
Igor też kopie?!
A co u mojej Gabrysi słychać????
Widział ktoś Agę???
Nawet nie chce mi sie pisać o dzisiejszym dniu, ani myśleć o jutrze...
Halinko! mam nadzieję, że teraz Twojemu bratu będzie już tylko lepiej, za co mocno trzymam kciuki!
Też byłam dzisiaj w mieście, chciałam kupić sobie jakieś wygodne "szmaciaczki" do codziennego łazikowania, ale oczywiście w moim rozmiarze nic nie było, a dziecięce numery wyglądem jednak trochę ZA bardzo dziecięce..
W tym roku nie zjadłam jeszcze ani jednej truskawki, dacie wiarę? I jakoś nie mam ochoty na truskawkowe szaleństwo...
Saszka! znalazłam "świąteczną" część "Alibi" i jak dam radę, to jutro wyślę:-)
Zuch Adasiek! Bryka, jak na chłopaka przystało..
Igor też kopie?!
A co u mojej Gabrysi słychać????
Widział ktoś Agę???

Malinka zycze zdrowia, oby z bratem bylo dobrze
tamirko to czekam. Druga czesc zamowilam w bibliotece wiec luzik
Chce jeszcze pozyczyc biografie Vivien Leigh .
A u nas srednio, mala chora, 39,6 temp
tamirko to czekam. Druga czesc zamowilam w bibliotece wiec luzik
Chce jeszcze pozyczyc biografie Vivien Leigh .
A u nas srednio, mala chora, 39,6 temp
- malinka 61
- Kobietka Expert
Małgosiu , wszystkiego najlepszego , dużo zdrówka , miłości , radości

Halinko! bardzo dziękuję, ale moje imieniny dopiero jesienią:-) cosik mi się widzi, że to nasza Gosia świętowała wczoraj, więc choć spóźnione, to bardzo serdeczne uściski imieninowe przesyłam!
Popijam kawę patrząc na taniec jaskółek na błękitnym niebie i zbieram siły przed końcem tygodnia, bo trochę nazbierało się spraw pilnych i pilniejszych...
Tak młody jak dzisiaj nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o jutrze.
(Norman Cousins)
Kolorowego czwartku!
Halinko! bardzo dziękuję, ale moje imieniny dopiero jesienią:-) cosik mi się widzi, że to nasza Gosia świętowała wczoraj, więc choć spóźnione, to bardzo serdeczne uściski imieninowe przesyłam!
Popijam kawę patrząc na taniec jaskółek na błękitnym niebie i zbieram siły przed końcem tygodnia, bo trochę nazbierało się spraw pilnych i pilniejszych...
Tak młody jak dzisiaj nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o jutrze.
(Norman Cousins)
Kolorowego czwartku!

Dzień dobry.
Nie Małgosiu, ja tez nie świętowałam wczoraj
Ja świętuję nietypowo bo w lipcu
Halinko - jak tam brat ? Trzymam mocno kciuki
Tygrysku - u mnie nocnik opanowany od ponad 6 lat
Mam rower:)
Strasznie się cieszę, wczoraj jexdziłam - było bosko!!!:)
Nie Małgosiu, ja tez nie świętowałam wczoraj
Ja świętuję nietypowo bo w lipcu
Halinko - jak tam brat ? Trzymam mocno kciuki
Tygrysku - u mnie nocnik opanowany od ponad 6 lat
Mam rower:)
Strasznie się cieszę, wczoraj jexdziłam - było bosko!!!:)
Malinko, to zdrówka dla brata.
Można było by powiedzieć, że to tylko... ale strachu się człowiek najadł.
Oby teraz ta siatka wytrzymała dłużej
Można było by powiedzieć, że to tylko... ale strachu się człowiek najadł.
Oby teraz ta siatka wytrzymała dłużej
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
- malinka 61
- Kobietka Expert
Witam
, Piję kawusię i do was zaglądnęłam co z rana słychać , leń mnie nie opuszcza
słucham Pytanie na śniadanie , własnie temat jest o segregacji śmieci , ile to dla nas jest dobra , bardzo lubię jak program prowadzi Marzena Rogalska , tyle w niej radości, humoru ,
Do brata będę dzwoniła po południu, bo najgorsze są trzy pierwsze doby .
Kasiu , mam pytanie , pisałaś ze twoja Juleczka ma ten piasek kinetyczny , czy to fajna zabawa dla dzieci ??? jakie ty masz na ten temat zdanie , bo myśmy zamówili a jeszcze mam zamiar zamówić dla Ani .
Gosiu a gdzie zdjęcie rowerka , obiecałaś nam zdjęcie
Małgosiu , życzeń nigdy nie za dużo , no faktycznie w ciągu roku jest tych dni imieninowych z Małgorzatami
Esterko , fakt że strachu się najadł ale przy tej przepuklinie to aż trzy razy go otwierali ,
Sasza jak córcia ???
Kasiu , mam pytanie , pisałaś ze twoja Juleczka ma ten piasek kinetyczny , czy to fajna zabawa dla dzieci ??? jakie ty masz na ten temat zdanie , bo myśmy zamówili a jeszcze mam zamiar zamówić dla Ani .
Gosiu a gdzie zdjęcie rowerka , obiecałaś nam zdjęcie
Małgosiu , życzeń nigdy nie za dużo , no faktycznie w ciągu roku jest tych dni imieninowych z Małgorzatami
Esterko , fakt że strachu się najadł ale przy tej przepuklinie to aż trzy razy go otwierali ,
Sasza jak córcia ???

- chochlik70
- Super Gaduła
U mnie cieplutko i słonecznie.
Może więcej napiszę wieczorkiem jak siły będę mieć,bo zarobiona jestem na maxa.
Halinko z piaskiem tak dlamojej Julii świetna sprawa,ale ona lubi wszelkiego rodzaju wyklejanki,malowanki,lepienie plastyczna jest.
Wiem,że np dla mojego syna byłby to zupełnie nietrafiony prezent on od dziecka kochał śrubki,wkrętaki itp
Piaskiem ja też lubię się pobawić,Julia dostała go ze 3 lata temu i nadal w użyciu.
Koleżanka moja go jej z zagranicy przywiozła i nawet nie wiem czy był wtedy wu nas w sprzedaży.
Trzymam kciuki za brata.
Tamirko miłego dnia .
NO Gosiu nietypowa jesteś.
O tak daj fotkę rowera zwłaszcza maków,mogę spytać o cenę
Może więcej napiszę wieczorkiem jak siły będę mieć,bo zarobiona jestem na maxa.
Halinko z piaskiem tak dlamojej Julii świetna sprawa,ale ona lubi wszelkiego rodzaju wyklejanki,malowanki,lepienie plastyczna jest.
Wiem,że np dla mojego syna byłby to zupełnie nietrafiony prezent on od dziecka kochał śrubki,wkrętaki itp
Piaskiem ja też lubię się pobawić,Julia dostała go ze 3 lata temu i nadal w użyciu.
Koleżanka moja go jej z zagranicy przywiozła i nawet nie wiem czy był wtedy wu nas w sprzedaży.
Trzymam kciuki za brata.
Tamirko miłego dnia .
NO Gosiu nietypowa jesteś.
O tak daj fotkę rowera zwłaszcza maków,mogę spytać o cenę
Zdjęcia wyślę Wam w PW
Nie lubie tak na forum wstawiać za bardzo fotek ...
Nie lubie tak na forum wstawiać za bardzo fotek ...
Cześć,
jestem nowa, przeglądając forum zaciekawił mnie dział "ukryty".
Ale macie tu naskrobane stron
Ciekawe czy się wdrożę
O ile mnie przyjmiecie
jestem nowa, przeglądając forum zaciekawił mnie dział "ukryty".
Ale macie tu naskrobane stron
Ciekawe czy się wdrożę
O ile mnie przyjmiecie