Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
Ja mam takie pytanko do was czy często się kochacie w wodzie ?
Chodzi mi oczywiścię o seks w wannie ewentualnie pod prysznicem . Osobiście bardzo lubię tą formę seksu z partnerem jednak po ostatnim razie coś jest nie tak
Pierwszy raz nabawiłam się otarć mimo że stosowałam lubrykant, i bardzo boli mnie pochwa Czy wy macie podobnie kochając się w wodzie z partnerem ? Dodam że kocham się z partnerem wielokrotnie pod prysznicem i w wannie ale nic mi nigdy nie było
Witam! Też tak miałam ale teraz dolewam do wody w wannie litr oleju obojętnie jakiego (słonecznikowy czy rzepakowy) i problemy z moją pochwą się skończyły. Spróbój sama a zobaczysz rezultat.
Woda wysusza skórę a zwłaszcza błony śluzowe i śluzówkę. Dlatego zwiększa się tarcie i powstają rany. Natomiast oliwa powoduje ochronę skóry minimalizuje otarcia. To tak jak z zawiasami w drzwiach wystarczy odrobina oliwy i przestają skrzypieć czyli zmniejsza się tarcie.
dobrarada pisze:Woda wysusza skórę a zwłaszcza błony śluzowe i śluzówkę. Dlatego zwiększa się tarcie i powstają rany. Natomiast oliwa powoduje ochronę skóry minimalizuje otarcia. To tak jak z zawiasami w drzwiach wystarczy odrobina oliwy i przestają skrzypieć czyli zmniejsza się tarcie.
dobrarada pisze:Woda wysusza skórę a zwłaszcza błony śluzowe i śluzówkę. Dlatego zwiększa się tarcie i powstają rany. Natomiast oliwa powoduje ochronę skóry minimalizuje otarcia. To tak jak z zawiasami w drzwiach wystarczy odrobina oliwy i przestają skrzypieć czyli zmniejsza się tarcie.
Skoro tak to spróbuję Dziękuje za poradę
co nie zmienia faktu że wcześniej się to nie zdarzało... hmm.. coś musiało sie zmienić. ale brawo za pomysł z olejem!!