Seks w wodzie

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Seks w wodzie

Post autor: Aniaaaaa »

Ja mam takie pytanko do was czy często się kochacie w wodzie ?
Chodzi mi oczywiścię o seks w wannie ewentualnie pod prysznicem . Osobiście bardzo lubię tą formę seksu z partnerem jednak po ostatnim razie coś jest nie tak :-(
Pierwszy raz nabawiłam się otarć mimo że stosowałam lubrykant, i bardzo boli mnie pochwa :-( Czy wy macie podobnie kochając się w wodzie z partnerem ? Dodam że kocham się z partnerem wielokrotnie pod prysznicem i w wannie ale nic mi nigdy nie było :-(
dobrarada

Re: Seks w wodzie

Post autor: dobrarada »

Witam! Też tak miałam ale teraz dolewam do wody w wannie litr oleju obojętnie jakiego (słonecznikowy czy rzepakowy) i problemy z moją pochwą się skończyły. Spróbój sama a zobaczysz rezultat.
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

I co to niby daje ?
dobrarada

Post autor: dobrarada »

Woda wysusza skórę a zwłaszcza błony śluzowe i śluzówkę. Dlatego zwiększa się tarcie i powstają rany. Natomiast oliwa powoduje ochronę skóry minimalizuje otarcia. To tak jak z zawiasami w drzwiach wystarczy odrobina oliwy i przestają skrzypieć czyli zmniejsza się tarcie.
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

dobrarada pisze:Woda wysusza skórę a zwłaszcza błony śluzowe i śluzówkę. Dlatego zwiększa się tarcie i powstają rany. Natomiast oliwa powoduje ochronę skóry minimalizuje otarcia. To tak jak z zawiasami w drzwiach wystarczy odrobina oliwy i przestają skrzypieć czyli zmniejsza się tarcie.

Skoro tak to spróbuję :-) Dziękuje za poradę :-)
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

albo dodaj do wody w wannie kilka kropel oliwki dla malych dzieci;) to da ten sam efekt:)
Kochałam się raz pod prysznicem;) nie powiem żeby było źle :P
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Za słabo się nawilżyliście. ;)

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
kowu
Jestem tu nowa :)

Post autor: kowu »

Aniaaaaa pisze:
dobrarada pisze:Woda wysusza skórę a zwłaszcza błony śluzowe i śluzówkę. Dlatego zwiększa się tarcie i powstają rany. Natomiast oliwa powoduje ochronę skóry minimalizuje otarcia. To tak jak z zawiasami w drzwiach wystarczy odrobina oliwy i przestają skrzypieć czyli zmniejsza się tarcie.

Skoro tak to spróbuję :-) Dziękuje za poradę :-)
co nie zmienia faktu że wcześniej się to nie zdarzało... hmm.. coś musiało sie zmienić. ale brawo za pomysł z olejem!!
drutex gdańsk
ODPOWIEDZ