Seks pod prysznicem..:)
-
Lily of the Valley
Re: Seks pod prysznicem..:)
Jeszcze nie próbowałam... ;(. A miałam okazję wziąć prysznic z moim facetem, gdy miałam wolną chatę. Niestety, nie pomyśleliśmy o tym. Ale na pewno będzie jeszcze nie jedna okazja... Chciałabym spróbować, tym bardziej, jak czytam wasze posty!
ja próbowałam ale nie najlepiej to wspominam bo podczas analu klocek mi wyleciał i niezły obciach przed chłopakiem :/
Seks pod prysznicem to bajka zależy dla kogo i jak kto sobie go urozmaici, ale polecam
:)
-
dzo
basia69 pisze:ja próbowałam ale nie najlepiej to wspominam bo podczas analu klocek mi wyleciał i niezły obciach przed chłopakiem :/
to trzeba było łapać w ręce i szybko chować żeby nie widział
ja pier....
-
Lily of the Valley
Za to moja reakcja to: "diabeł tkwi w szczegółachdzo pisze:basia69 pisze:ja próbowałam ale nie najlepiej to wspominam bo podczas analu klocek mi wyleciał i niezły obciach przed chłopakiem :/
to trzeba było łapać w ręce i szybko chować żeby nie widział![]()
![]()
![]()
ja pier....![]()
![]()
btw- kto wam kazał uprawiać chyba najobleśniejszy rodzaj seksu na świecie, jak anal?
-
Arturowa :)
- Miła Kobietka
Dla mnie super, ja uwielbiam
Tylko najlepiej z dużą kabiną, bo fajnie jest od tyłu

Tylko najlepiej z dużą kabiną, bo fajnie jest od tyłu
" Nie nazywaj moich marzeń szaleństwem
jeśli sam, oprócz szarej rzeczywistości
nie masz nic więcej. "
jeśli sam, oprócz szarej rzeczywistości
nie masz nic więcej. "
-
nina19
Ja jeszcze nie próbowałam, ale robiłam to w wodzie w morzu i było super ; ) .
Taki rodzaj seksu naprawdę może być świetnym doznaniem
Tylko wiadomo, musi być to fajnie zorganizowane.
Seks pod prysznicem jest super jak jest większa kabina;) i oczywiscie wcześniej warto puścić ciepłą wodę na chwilę żeby było ciepło:)
Czy Twoja firma ma przedszkole warszawa?
Co jak co ale pod prysznicem seks uwielbiam
Mmmm zwłaszcza od tyłu
Zawsze kiedy tylko możemy z moim Ł wskakujemy pod prysznic i korzystamy ile się tylko da

Całkiem miłe miejsce, ale w mojej kabinie bardzo łatwo zahaczyć o tą "wajchę" do zmiany temp wody i w ułamek sekundy leci prawie lód...
Po kilku takich przeżyciach przestało nam się z Lubym podobać
Po kilku takich przeżyciach przestało nam się z Lubym podobać
każdy ma swoje ulubione miejsce, ale prysznic uważam za dobre miejsce... całkiem inne doznania 
Pieluchy pampers czy dada?
Ja niestety mam wannę w domu. Ale kiedyś w hotelu z moim partnerem... oj działo się! Od tamtego czasu namawiam męża na remont łazienki :patyk
Chcesz zaszpanować przed swoją dziewczyną, ale nie masz na kupienie fajnej fury? Ta firma oferuje wynajem aut luksusowych warszawa.
Próbowaliśmy kilka razy ale wcale nie było nam wygodnie, trochę mało miejsca... ale jeśli chodzi o grę wstępną to jest świetna pod prysznicem... ciepła woda, bliskość ciał, i duuuużo piany 
zależy jaki prysznic macie
znajdzie się i taki, gdzie będziecie mieli trochę więcej miejsca
ale zgadzam się, że gra wstępna super pod prysznicem 
Pieluchy pampers czy dada?
Dokładnie. Kabina musi być spora
Aczkolwiek jeżeli tylko w jednej pozycji to nie trzeba specjalnie sporo miejsca 
Pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco, Michał Mokrysz 
dzięki za info
Wczoraj wróciłam z moim miśkiem z długo planowanych wakacji
Spędziliśmy dwa tygodnie w Egipcie i co lepsze powiem tyle że seks pod prysznicem na naszym małym urlopiku to była codzienność tyle tylko że kabiny znacznie większe niż ta nasza w mieszkaniu a co za tym idzie to bardziej ekskluzywne i wygodne
Tak że krótko mówiąc było namiętnie i mega przyjemnie