seks analny
Re: Mój pierwszy seks analny. Coś okropnego!
I o to chodzi 
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Ja z moim pierwszym chłopakiem uprawiałam sex analny i owszem bolało na początku ale też coś w tym było podniecającego , kiedy się udało było przyjemnie ... ale zdarzyło się kilka razy nie to że chleb powszedni... potem jakoś już do tego nie wróciłam choć próby bywały. forma sexu jak każda inna, mnie tam nie odrzuca jak ktoś lubi to czemu nie 
-
ptaszeczki
- Jestem tu nowa :)
Pewnie zależy jak do tematu się podejdzie. Zgodzę się z poprzedniczkami, że trzeba się odpowiednio przygotować (higiena, odpowiednie nawilżenie). Ponadto wymaga to od partnera delikatności ...
Osobiście nie przepadam za tego typu doznaniem i staram się go unikać.
Osobiście nie przepadam za tego typu doznaniem i staram się go unikać.
-
nina19
Ehh ...mycha25 pisze:No ale tak naprawdę nie można mówić za kogoś bo przecież nie wiemy jak to naprawdę jest z innymi.Poza tym sex analny jak dla mnie nie ma nic z władzą bo można go uprawiać w każdej pozycji.Podczas tradycyjnego sexu też bywają pozycje gdzie partner ma nad nami większą władzę a tego jakoś nikt nie komentuje.Wierzę że są kobiety którym taki sex sprawia prawdziwą przyjemność i jeśli to dla nich jest ok to mnie nic do tego
Ja nie piszę za kogoś, tylko napisałam, że MOŻE właśnie tak to odbierają, bo jedna mi tak mówiła. To tylko przypuszczenie ; ) .
Owszem są kobiety, którym to sprawia przyjemność.
Szkoda, że autorka postu pewnie się zraziła do seksu analnego, zły facet, złe przygotowanie, zły czas - i efekty są jakie są...
"Nie macie pojęcia, jak kiepskie mam o sobie zdanie i jak mało na nie zasługuję" W.S. Gilbert
Re: seks analny
Czy podczas seksu analnego używacie tego typu lubrykantów: LINK czy stosujecie inne preparaty? Słyszałam, że niektórzy zastępują go chociażby żelem do USG
ZA LINK PODZIEKUJEMY
ZA LINK PODZIEKUJEMY
Re: seks analny
Dlaczego imię Tomasz? Nie chciałaś w tyłek to masz