Samotność

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Kogumafull
Jestem tu nowa :)

Samotność

Post autor: Kogumafull »

Mam problem..... w ostatnich dniach brak mi strasznie drugiej osoby, wsparcia, przytulenia itp... dziwne jest to że chce z kimś być a boje się wiązać.. Co robić? :(
Awatar użytkownika
mamajulci
Fajna Kobietka

Re: Samotność

Post autor: mamajulci »

Z tego co mi wiadomo człowiek to zwierze stadne więc z Tobą wszystko wporządku. ;)
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Post autor: mycha25 »

Niestety samotność czasem nas dopada i nie jest to fajne.Ty przede wszystkim musisz pozbyć się lęku przed związkami.Wiesz skąd się to bierze?Masz jakiś powód by się bać?Spróbuj zostawić te lęki za sobą i otwórz się na nowe znajomości.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Kogumafull

Może bierze się to z tego że ktoś kiedyś mnie mocno zranił... nie wyobrażam sobie powtórki z rozrywki, chociaż każdy musi dostać kopniaka od życia (solidnego)
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Chyba każda z nas była przez kogoś skrzywdzona.Ten rozdział musisz zamknąć i iść dalej.Nie każdy facet jest palantem i musisz to sobie uświadomić bo możesz wiele stracić.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Nala

Post autor: Nala »

Rozumiem Cię doskonale, Kobietko. Ja też całkiem niedawno zostałam bardzo mocno skrzywdzona. I to nie był pierwszy raz. A ten ostatni obiecywał, że nigdy tego nie zrobi. I dał mi naprawdę mocnego kopniaka. Szczerze mówiąc myślałam, że się nie pozbieram, że już nie poskładam serca. I co? Daje radę! Wiem, że droga do zaufania komuś jest strasznie długa, ale jest to możliwe. Naprawdę w to wierzę. A samotność? Czasem doskwiera każdemu, ale mija. Gdy spotkasz kogoś właściwego, będzie lepiej.
Jakbyś chciała kiedyś porozmawiać to pisz! :)
ppaula

Post autor: ppaula »

Musisz się przełamać, to że ktoś Cię wcześniej zranił, nie oznacza, że każda kolejna osoba zrobi tak samo. Kto nie ryzykuje ten nie ma:) Nie ma też co szukać kogoś na siłę, jeśli czujesz się samotna zacznij spędzać więcej czasu z bliskimi, z rodziną przyjaciółmi albo i nawet dawnymi znajomymi. Wychodź do ludzi:) na pewno znajdziesz wreszcie swoją drugą połówkę nie ma się co zamartwiać, bezczynnie siedząc w domu:)
Kogumafull

Czyli bez ryzyka niema zabawy.. od razu mam lepszy humor :):) Precz FRAJEROM!
mycha25
Gadatliwa Kobietka

No pewnie!Na drzewo z nimi!!! Przez to że tamten Cię zranił to on coś cennego stracił a nie Ty!
Kogumafull

Śmieszą mnie faceci którzy ranią nas, mówią że z nami koniec a po miesiącu lub dwóch łaszą się by nadal z nimi być....
ODPOWIEDZ