Salon aranżacje, pomysły.
- kokoszanel
- Super Gaduła
Salon aranżacje, pomysły.
a na tej biblioteczce miałabym pełno książek
![]:-) ]:-)](./images/smilies/elvis.gif)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł,
ale najważniejsze żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć"
~ Coco Chanel
~ Coco Chanel
- kokoszanel
- Super Gaduła
Re: Salon aranżacje, pomysły.
Kto powiedział że tak nie można ? 
~ Coco Chanel
~ Coco Chanel
Piękne lustro! Może ktoś wie, gdzie można kupić podobne?
https://dotwojegodomu.wordpress.com/
- Atlantic Polska
- Miła Kobietka
Jeśli ściany w salonie pomalowane są na szaro, warto na jednej z nich zainstalować biały grzejnik, który nie będzie rzucał się wówczas w oczy. Natomiast centralną ścianę, na której powieszony będzie telewizor, pomalowałbym na fioletowo. W kolorze tym mogą być również dodatki jak dywanik czy poduszki.
Kiedyś...
Obrzydliwie podoba mi się styl retro i starodawny, wiktoriański i ten z domieszką steampunk. Uwielbiam drewno, potężne regały, ciężkie meble, komody, stare lampy, fikuśne zegary, takie ala wynalazki itp.
Obrzydliwie podoba mi się styl retro i starodawny, wiktoriański i ten z domieszką steampunk. Uwielbiam drewno, potężne regały, ciężkie meble, komody, stare lampy, fikuśne zegary, takie ala wynalazki itp.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Wszystkie pomysły są bardzo fajne. Taką białą biblioteczkę mam u siebie. Aczkolwiek nie w salonie ale w sypialni. Jest bardzo praktyczna jeśli ktos ma dużo książek bo mieści dosłownie wszystko.
Sama obecnie jestem w trakcie remontu mieszkania. Zrezygnowałam z paneli na rzecz płytek bo chciałam coś bardziej praktycznego. Położyliśmy płytki z kolekcji Shabby Chic firmy Tubądzin. Proponuje sobie zerknąć bo kolekcja moim zdaniem bardzo fajna, coś zdecydowanie bardziej oryginalnego na tle innych płytek. Płytki przypominają stare drewno. Praktycznie nie do odróżnienia z odległości od drewna.
Sama obecnie jestem w trakcie remontu mieszkania. Zrezygnowałam z paneli na rzecz płytek bo chciałam coś bardziej praktycznego. Położyliśmy płytki z kolekcji Shabby Chic firmy Tubądzin. Proponuje sobie zerknąć bo kolekcja moim zdaniem bardzo fajna, coś zdecydowanie bardziej oryginalnego na tle innych płytek. Płytki przypominają stare drewno. Praktycznie nie do odróżnienia z odległości od drewna.
- kokoszanel
- Super Gaduła
la - cudny regał 
~ Coco Chanel
~ Coco Chanel
Bardzo chciałabym mieć wielki regał z książkami, ale nie w salonie. Może właśnie w sypialni, bo gabinetu nie mam
Salon urządziłabym nowocześnie. Podobają mi się moduły possi light. Na ścianie tylko kilka modułów, szafka pod TV i reszta ścian już bez mebli. I zagrałabym kolorem, bo podoba mi się ten salon z fioletem. Do tego wyodny narożnik z poduchami. Żyć nie umierać 
Tak to przedstawiasz, że chcę tam zamieszkać!czeszka pisze:Bardzo chciałabym mieć wielki regał z książkami, ale nie w salonie. Może właśnie w sypialni, bo gabinetu nie mamSalon urządziłabym nowocześnie. Podobają mi się moduły possi light. Na ścianie tylko kilka modułów, szafka pod TV i reszta ścian już bez mebli. I zagrałabym kolorem, bo podoba mi się ten salon z fioletem. Do tego wyodny narożnik z poduchami. Żyć nie umierać
-
nemmerle98
- Jestem tu nowa :)
Też jestem za minimalizmem! LINK bądź stojące, parę mebelków i kanapa - więcej w salonie nie trzeba 
Chciałabym znaleźć coś co przełamie monotonię mojego salonu.
Valentile.pl - kafle cementowe
-
trefnoknus
- Miła Kobietka
Regał z książkami moimi ulubionymi o tak! Córka myślę, że chętnie dołączy do mojego "pomysłu". Za to mąż na pewno wyskoczy z innym "pomysłem". Ostatnio zagaduje żeby kupić i ustawić w salonie (sic!) piłkarzyki! Normalnie jak dziecko! A skoro nie, to że może chociaż bilard LINK. Ehh
to żadnej problem. przejdź się do marketu z farbami i zobacz sobie tę świetną kolekcję kolorów świata duluxa.. przecież tam jest ogrom tych odcieni! sobie przemaluj ściany i od razu monotonia zostanie przełamanafive pisze:Chciałabym znaleźć coś co przełamie monotonię mojego salonu.
-
wiolettakraj
U mnie przełamał monotonię stół bilardowy ze SPAM Mają tam też nakładki, zmieniające stół bilardowy w stół biesiadny, całkiem spoko rozwiązanie 
Ostatnio zmieniony ndz mar 24, 2019 8:41 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
- smitham.tamia
Odnawianie starych mebli jest na czasie. Okazuje się, że nawet nasz sąsiad reanimował ostatnio starą szafkę, a teściowa odmalowała kuchnię. To wcale nie jest takie trudne, ale żeby zacząć, trzeba liznąć trochę podstaw. Jak odnowić stare meble, żeby nie zepsuć, nie napracować się i cieszyć efektami na długo?
Okleiny meblowe
My z meżem bardzo lubimy loftowe wnętrza, zdecydowaliśmy się na jednej ze ścian położyć tynk modelowany Foveo-Tech. Zrobiliśmy to sami, na podstawie filmów na YouTube i wyszło bardzo ładnie. Uważam, że to dobry tynk, wydajny, elastyczny, prosty do aplikacji przez amatorów. Ma ładny kolor i można też zrobić efekt odciśniętego drewna drewna
Lepiej faktycznie dopłacić i po prostu kupić fajną, trwałą dekorację. Szerokim łukiem na pewno omijałbym elastyczne okładziny, któe imitują klinkier. To nietrwały i drogi materiał
Dlatego jak chcemy dekorację, która będzie trwała i która będzie praktyczna, warto postawić na przykład na płytki klinkierowe z King Klinker. Zobaczcie, jaka jest oferta kingklinker com