Rwa kulszowa a miesiączka?

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
nieena
Jestem tu nowa :)

Rwa kulszowa a miesiączka?

Post autor: nieena »

Witam Was kobietki :) mam lat 19, ostatnio zmagam się z rwą kulszowa tzn. korzonki. Przyjmuje zastrzyki i tabletki. Mój problem polega na tym że spóźnia mi się miesiączką dziś juz 4 dzień, bolą mnie piersi i niekiedy podbrzusze. Moj ostatni stosunek był ok 3 tyg temu, ale partner doszedł poza mną , tak jak zawsze. Czy korzonki mogą wpłwać na opóźnienie miesiączki ?
Awatar użytkownika
Kinga88
Super Gaduła

Re: Rwa kulszowa a miesiączka?

Post autor: Kinga88 »

a jakie bierzesz tabletki i zastrzyki ?
nieena

Post autor: nieena »

Kinga 88 zastrzyki to Olfen75 i milgamma . A tabletki Mydocalm forte.
Mirinda

Post autor: Mirinda »

Tanio, skutecznie, anonimowo, a przede wszystkim bez kolejek - tak mogę podsumować moją wizytę w wirtualnym gabinecie, który znalazłam na stronie SPAM. Po wpisaniu swoich objawów, inteligentny system ekspercki zdiagnozował mój problem i wybrał dla mnie najlepsze ćwiczenia wideo. Dzięki nim odzyskałam dawną sprawność, a ból minął. Polecam!
Ostatnio zmieniony pn wrz 21, 2015 2:50 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Też się zmagam z rwą kulszową od października. Biorę teraz drugą serie zastrzyków Olfen 75 i Milgamme. Chodziłyście na rehabilitacje do fizjoterapeuty i na nastawianie?
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
elisa20

Post autor: elisa20 »

Zmagam się z rwą kulszową od jakiegoś czasu i oprócz zastrzyków zdecydowałam się na rehabilitacje. Muszę wam powiedzieć, że jest o wiele lepiej. Mam to szczęście, że poszłam prywatnie do Sport-Kliniki, bo tam od razu mają rehabilitację i nie muszę czekać w długich kolejkach. Nie ma pojęcia czy to ma związek z miesiączkowaniem, bo ja nie mam z tym problemu. Spytaj swojego lekarza.
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Elisa ile płacisz za rehabilitację?
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
barbaros.pio.70
Miła Kobietka

Post autor: barbaros.pio.70 »

Oprócz zastrzyków zafundowałam sobie serię masaży i krioterapię. Pomaga to na stan zapalny nerwu kulszowego. Po 2 tygodniowym zabiegu doszłam do zdrowia i jak na razie czuję się dobrze i dobrze funkcjonuję.
ODPOWIEDZ