rozwód

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
dominika10
Extra Kobietka

rozwód

Post autor: dominika10 »

Cześć, niestety nadszedł ten czas i również mnie czeka niedługo rozwód, który już z góry wiem, że nie będzie łagodny i łatwy, dlatego potrzebuję dobrego prawnika. Rozmawiałam o tym z koleżanką z pracy i opowiadała mi, że pomógł jej w podobnym przypadku mecenas Mindykowski i była bardzo zadowolona, ponieważ to doświadczony prawnik, który ma ogromną wiedzę na ten temat i potrafi ją wykorzystać w praktyce. Co sądzicie, znacie, możecie też polecić?
Arletta Bolesta
Miła Kobietka

Re: rozwód

Post autor: Arletta Bolesta »

W trakcie rozwodu warto już wziąć pod uwagę kościelny proces o nieważność małżeństwa
dr Arletta Bolesta
adwokat kościelny
mail: [email protected]
Colorful
Miła Kobietka

Re: rozwód

Post autor: Colorful »

Staraj się może sprawdzić jak to wygląda na stronie kancelarii https://kancelaria-bialczak.pl/. Więcej informacji o tym jakie usługi prowadzą i na jaką pomoc będzie można z ich strony liczyć. Spore doświadczenie więc też okazja, by ewentualnie liczyć na to, że poprowadzą sprawę czy to w sporze z pracodawca czy kontrahentami.
ODPOWIEDZ