Witam Was dziewczyny.
Chciałam się zapytać Was czy macie też czasami takie wrażenie, że coś Was ominęło w życiu Macie rodzinę gdzie wszystko się układa a tu jednak gdzieś coś jest nie tak. Kochasz dzieci, męża wszystko toczy się swoim biegiem praca, dzieci, dom wspólne chwile a tak naprawdę czasami mam wrażenie, że życie ucieka przez palce jakaś rutyna się wkradła. I pewnego dnia spotykasz kogoś kto Cię rozumie łączy się to z zauroczeniem to tej osoby ale daje Ci to takiego kopa,że czujesz się jak w podstawówce mając znów te 15 lat. Czasami dałabym wiele żeby poznać męskie myśli bo ciało swoje a rozum swoje. Wiem że plotę trzy po trzy ale czasami trzeba wyrzucić z siebie te myśli. Mimo, że kocham swojego męża nad życie i nie wyobrażam sobie życia bez niego i naszych dzieci to wydaje mi się że facet który uważa mnie za przyjaciółkę mógłby być właśnie tym jedynym na,którego serce czeka. jedno jest pewne koniec oglądania filmów romantycznych. głowa do góry cycki do przodu bujanie w obłokach i myślenie co by było gdyby nic nie daje trzeba stanąć twardo na nogach i do przodu.!!!!
rozum swoje a serce swoje do dupy!!!!
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: rozum swoje a serce swoje do dupy!!!!
myslenie gdyby....... co by było .....
masz wspaniala rodzine i na tym powinnas sie skupic
masz wspaniala rodzine i na tym powinnas sie skupic
-
AnaStazJa
Dokładnie. Takie głupie myśli przegnaj precz, bo z nich nigdy nic dobrego nie wyniknie. Masz wspaniałego męża, dzieci więc ciesz się nimi, a nie gdybaj o pierdołach... Zamiast marnować energię na głupoty pomyśl, o tym co mogłabyś zrobić ciekawego ze swoją rodziną. Pomyśl jak razem z nimi przegnać tę rutynę. Urządźcie sobie wycieczkę, ugotujcie razem obiad, czy zróbcie wypad do kina na jakiś fajny film. Trochę pomysłowości i rutyna i monotonia pójdą w kąt. 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak anastazja ma racje tyle mozliwosci z ktorych mozna skozystac z rodzina i pomysl o nich a nie o pierdołach
skoro już tyle osiągnęłaś, a jednak czegoś Ci brak..
To może warto do swojego życia coś dodać... coś zmienic...
Może spróbować oddać komuś dzieci pod opiekę i się gdzieś wyrwać z mężem
Po co szukać gdzieś dalej, skoro masz pod nosem osobę,która na tyle Ci pasowała, że postanowiłaś związać z nią swoje życie
To może warto do swojego życia coś dodać... coś zmienic...
Może spróbować oddać komuś dzieci pod opiekę i się gdzieś wyrwać z mężem
Po co szukać gdzieś dalej, skoro masz pod nosem osobę,która na tyle Ci pasowała, że postanowiłaś związać z nią swoje życie
.. bo w oczach tkwi siła duszy...