rozstanie po 4 latach
-
4latananic
- Jestem tu nowa :)
rozstanie po 4 latach
cześć mam na imie łukasz jestem z moją dziewczyną 4 lata ona nie pracuje,nie szuka pracy,nie chce iść do szkoły angielskiego.bo mieszkamy w anglii.mam tego dosyć.ona ma trudną sytuację w rodzinie piją alkohol w polsce itp.kłócimy sie o to że mnie nie stać na wszystko.powiedziała że odchodzi bo ma dość mojego wypominania itd.co robić ,poradzcie
Re: rozstanie po 4 latach
Dziewczyna chyba sobie wymyśliła że całe życie będziesz na nią zapierdzielał a ona będzie siedzieć jak księżniczka.Tak nie może być i nie zgadzaj się na to.I jeszcze na dodatek ma pretensje że nie stać Was na wszystko.To niech ruszy dupę i wezmie się do roboty!No ręce opadają.A czy ona jest z Tobą z miłości czy dla kasy i dlatego żeby nie wracać do rodziców alkoholików?Bo tak to trochę wygląda.Jeżeli dalej tak będzie to ona będzie z czasem chciała więcej i więcej az wreszcie zostawi Cię dla kogoś kto ma więcej.Pogadaj z nią szczerze i sam zastanów się czy naprawdę chcesz żyć w takim związku.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
-
4latananic
- Jestem tu nowa :)
mam takie samo zdanie ona mnie obwinia za to ze do pracy nie chodzi wogóle hhe,
kończe to chyba tylko ona nie ma gdzie tam mieszkać w polsce za bardzo,bo tam melina wszędzie,jak ja mówie idz do szkoł to nie i tak wkółko więc koniec,jak to zrobić bo mieszkamy razem...
kończe to chyba tylko ona nie ma gdzie tam mieszkać w polsce za bardzo,bo tam melina wszędzie,jak ja mówie idz do szkoł to nie i tak wkółko więc koniec,jak to zrobić bo mieszkamy razem...
troche ci wspołczuje sytuacji ...ale nie zgadzaj sie na to ...powiedz spokojnie że albo wezmie sie do pracy albo za nauke ( a najlepiej i za to i za to) i zacznie sie utrzymywac bo inaczej to koniec i jedyne co mozesz dla niej zrobic to kupic bilet do domu:)