rozmiar ma znaczenie na FB

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
nadia23
Jestem tu nowa :)

rozmiar ma znaczenie na FB

Post autor: nadia23 »

cześć dziewczyny rozkręciłam nowego fanpage'a. panowie chętnie dzielą się na nim tym co mają najlepsze jak ja to mówię rozmiar nie jest najważniejszy, ale nikt nam nie wciśnie kitu, że nie ma znaczenia. musimy siebie wspierać w czasach w których panuje kłamstwo, że rozmiar nie ma znaczenia. nie możemy być tłamszone. :) zapraszam

https://www.facebook.com/pages/Rozmiar- ... 4363948137
Awatar użytkownika
mamajulci
Fajna Kobietka

Re: rozmiar ma znaczenie na FB

Post autor: mamajulci »

Rozmiar ma znaczenie podobnie jak jego użytkownik. Co wam po wielkim penisie jak najważniejsze jest to jak sie go używa. Poza tym statystyczna głębkowść pochwy to 10 cm, ja martwiłabym się raczej o szerokość niż długość. ;)
nadia23

Post autor: nadia23 »

racja, ale gdy już znajdzie się świetny kochanek to wolałabym aby miał 20 a nie 12 cm.
szerokość to również rozmiar ;)
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Post autor: mycha25 »

Jakiś strasznie duży to raczej też nie za fajnie.No chyba że ktoś ma mega dużą pochwę ;)
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Awatar użytkownika
mamajulci
Fajna Kobietka

Oczywiście, udany sex jest w partnerstwie bardzo ważny, ale raczej nie starałabym sie szukać dobrego kochanka z wielkim penisem zamiast czułego dobrego mężczyzny.
brunecia
Extra Kobietka

Post autor: brunecia »

jak to mówi mój kolega, mały ale za to jaki robotny ;)
Awatar użytkownika
mamajulci
Fajna Kobietka

Coś w stylu "MAŁY ALE WARIAT" :happy
Awatar użytkownika
Tinuviel
Extra Kobietka

Post autor: Tinuviel »

E tam, jak dla mnie to obwód ma znaczenie ;-)

Oczywiście jeżeli chodzi o porównanie długości z obwodem ;-) Bo jasne, że technika się liczy przede wszystkim :-D
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
cola

Post autor: cola »

sposób użycia się liczy
Obrazek
Kupuj najtaniej i zarabiaj na zakupach - Familo
iza_rozpustnica
Miła Kobietka

Post autor: iza_rozpustnica »

Mój ma 16cm i jest CIUT za duży jak na moją pochwę. Jak włoży do końca to mnie boli...
Więc DOPASOWANIE ma znaczenie.
Miłość i Teksty Piosenek to moje życie <3
myszencja

Post autor: myszencja »

iza_rozpustnica pisze:Mój ma 16cm i jest CIUT za duży jak na moją pochwę. Jak włoży do końca to mnie boli...
Więc DOPASOWANIE ma znaczenie.
o, chyba właśnie tak!
taka-Ja
Miła Kobietka

Post autor: taka-Ja »

A mój ma na długość takiego średniego, ale za to grubego. Sprawdzaliśmy w Internecie i tylko 2% na całym świecie ma takiego grubego. I oczywiście, zgodzę się, że technika najważniejsza.
Miałam kiedyś chłopaka, który nie miał za dużego, ale to jak się poruszał, to w ogóle jakaś masakra- zero techniki. Myślałam, że nie mogę dojść przeze mnie, ale jak już byłam z moim obecnym chłopakiem to seks niebo a ziemia :)
aniluszka

Post autor: aniluszka »

Moim zdaniem grubość ma większe znaczenie niż długość. Technika to tylko zgranie dwojga ludzi. Dużo ciekawostek na tym portalu w fajnym dziale :happy http://www.feelbeauty.eu/articles?category=83 Inne działy dotyczą upiększania, ale zaskoczyła mnie różnorodność tematyki. A facet w dziale o sexie pisze bardzo mądrze.
ODPOWIEDZ