Rodzinny samochód

Życiowy dział, nasze sprawy i problemy dnia codziennego.
ODPOWIEDZ
marzenka29
Jestem tu nowa :)

Rodzinny samochód

Post autor: marzenka29 »

Co mówicie, że z doświadczenia najważniejsze jest przy wyborze rodzinnego auta? Jakimi wy jeździcie i czy polecacie czy nie jeśli sie ma małe dzieci. Ciekawe rzeczy piszą na tej stronce http://www.mototarget.pl/news,jezdzace_ ... 16086.html i myślę, że nawet bardzo mądrze. nawet poród był odebrany w tym Chevrolecie więc może by się i nadał...
NatiNail

Re: Rodzinny samochód

Post autor: NatiNail »

Rodzinne auto to na pewno większy samochód jakieś kombi wchodzi w grę. Przy wyborze auta oprócz wyglądu ważne są też koszta jego eksploatacji w zależności jaki mamy zasobny portfel.
vicky0019
Fajna Kobietka

Post autor: vicky0019 »

A ja jestem zdania, że rodzinne autko to wcale nie musi być kombi. Ogólnie jestem anty nastawiona do kombików - może dlatego, że szwagier ma i stale się on mu psuje, ale dobrze że ma sprawdzoną pomoc drogową, która go stale holuje (SPAM) - są brzydkie i w ogóle mało ekonomiczne. My mamy Peugeota 206 i sprawdza się świetnie - zmieszczę tam wózek i wszystkie szparagały, które są przy dzieciakach potrzebne - mam dwójkę maluszków :)
Ostatnio zmieniony pn cze 03, 2013 2:10 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
fotograf ślubny warszawa
Betty33
Miła Kobietka

Post autor: Betty33 »

Najważniejsze w rodzinnym aucie, to żeby był mało awaryjny. Najgorsze w trasie to nieplanowany postój i holowanie, a na pokładzie np. 2 dzieci :(
damian332

Post autor: damian332 »

W tamtym tygodniu miałem złe zdarzenie bo samochód stanął mi na drodze.Dobrze że udało mi się znaleźć kogoś do holowania bo nie wiem jakby to było.
Krakers

Post autor: Krakers »

W przypadku wakacji w 3-5 osób wiadomo, że żeby się zabrać trzeba mieć duży bagażnik. Na co dzień wózek czy zakupy też muszą się gdzieś zmieścić. Duży bagażnik to podstawa - druga sprawa to bezpieczeństwo.
kaszmirka

Post autor: kaszmirka »

My mamy BMW Gran Tourer, rewelacyjne auto jak dla dużej rodziny. Pojemne wnętrze, super bezpieczne, komfortowe. Zawsze marzyliśmy o takim suvie i udało nam się kupic kilkulatka w katowickim salonie Bawaria Motors BMW
arniee
Miła Kobietka

Post autor: arniee »

kaszmirka pisze:My mamy BMW Gran Tourer, rewelacyjne auto jak dla dużej rodziny. Pojemne wnętrze, super bezpieczne, komfortowe. Zawsze marzyliśmy o takim suvie i udało nam się kupic kilkulatka w katowickim salonie Bawaria Motors BMW
W podobnej cenie jest np. Jaguar Range e https://nordauto.jaguar.pl/jaguar-range-e-pace To również dobry samochód dla rodziny.
GrzesinskaNina

Post autor: GrzesinskaNina »

najlepiej dosyć sporych rozmiarów wybrać żeby wygodnie się poruszać
Awatar użytkownika
sschaden

Post autor: sschaden »

Jeśli nie przyjedzie po nas wspomniana pomoc drogowa, holowanie samochodu może odbywać się za pomocą liny holowniczej. Dla samochodów osobowych o dopuszczalnej masie całkowitej do 3.5 tony wystarczy kilkumetrowa, którą kupimy na niemal każdej stacji paliw i w sklepie motoryzacyjnym.
pomoc drogowa
dtoy

Post autor: dtoy »

Dla dość wielu nowe samochody Hyundai to atrakcyjne modele. Kluczowe znaczenie dla klientów z Europy ma też i to, że są one komfortowe i nie wypadają blado na tle konkurencji z Europy. Kiedyś rzecz jasna tak nie było, ale ponad dwie dekady temu ta konkretna marka stawiała raczej na typy aut atrakcyjne dla klienta z Japonii i tymi samymi modelami próbowała oczarować Europejczyków.
serwis hyundai lublin
ODPOWIEDZ