Rękawiczki - tak czy nie?
-
Misia
Rękawiczki - tak czy nie?
Rękawiczki mogą być jednym z eleganckich dodatków do stroju panny młodej. Białe, ecru albo w bardzo łagodnym różu. Ich kolor można dopasować , np. do barwy kwiatów w bukiecie albo do stroika we włosach. Bywa, że panna młoda dobiera kolor rękawiczek do koloru kamizelki swego oblubieńca.
A jak wy myślicie, czy kobieta mogłaby pójść bez nich do ołtarza? Czy są one konieczne?
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
A jak wy myślicie, czy kobieta mogłaby pójść bez nich do ołtarza? Czy są one konieczne?
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
-
skorupka
Re: Rękawiczki - tak czy nie?
wydaje mi sie ze rękawiczki głównie powinny być dobierane do sukni ślubnej powinny pasować kolorystycznie lub fasonem Od fasonu sukni zależy czy ja założymy czy nie
-
lidka86
mi osobiście nie podobają się rękawiczki.. ja miałam do kościoła delikatne koronkowe bolerko na długi rękaw...
-
WeselneZaplecze
Z tego co zaobserwowałam to wiele kobiet nie zakłada już rękawiczek na ślub. Chyba kiedyś było to bardziej popularne, ale teraz już nie.
-
lidka86
owszem wiele panien młodych odchodzi od zakładania rękawiczek..
-
dzo
mi się rękawiczki nie podobają i raczej bym ich nie założyła
- mandarynka88
- Jestem tu nowa :)
Nie przepadam za rękawiczkami choc sama je miałam. Wybrałam długie, koronkowe na wszystkie palce. Gdyby nie to , że mam bliznę na dloni nie zdecydowałabym się na nie.
W sumie teraz jest ogromny wybór rękawiczek i do niektórych stylizacji mogą byc kropką nad i . Jedyny model, którego nie mogę przetrawić to te zakładane na jeden palec
W sumie teraz jest ogromny wybór rękawiczek i do niektórych stylizacji mogą byc kropką nad i . Jedyny model, którego nie mogę przetrawić to te zakładane na jeden palec
Jakieś delikatne atłasowe albo koronkowe mogą być.
-
WeselneZaplecze
Rękawiczki wychodzą z mody co mnie bardzo cieszy. Bo wyjątkowo mi się nie podobają, a szczególnie wyglądające tak jak te

- aneczka_brie
A mnie się podobają - jeżeli jest jesien, zima lub chłodna wiosna, to dlacozego nie miec rękawiczek? Są bardzo eleganckie!
Moda, styl, trendy ...
-
Dawid2003_pl
Konieczne nie są. Niektóre sukienki maja takie kroje, że rękawiczki wręcz by je szpeciły. Najlepiej juz przy wyborze sukni zastanowic się czy bedziemy chciały ten dodatek.
-
tusia25
Jejku, rekawiczki sa mega! a te ktore pokazujeciep repiekne.
A co sadzicie o takiej krateczce jak kiedys byla modna na twarz? Chyba bardziej do cywilnego pasuje niz koscielnego, co?
A co sadzicie o takiej krateczce jak kiedys byla modna na twarz? Chyba bardziej do cywilnego pasuje niz koscielnego, co?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Miniczka
Moim zdaniem do cywilnego. myslalam ze to juz z mody wyszlo, ale skoro tacy profesjonalisci maja takie zdjecia w swoim portfolio to musi byc trendy;) Ogolnie bardzo ladna stylizacja tylko tez dosc specyficzna.