"Prawdziwe kobiety mają krągłości"
"Prawdziwe kobiety mają krągłości"
Szukalam i nie znalazlam takiego tematu.
Nie wiem czy kiedykolwiek miałyście styczność ze stroną internetową lub jej profilem na facebooku "Prawdziwe kobiety mają krągłości" ? Kobiety wrzucają swoje zdjęcia w różnych ujęciach. Czasem są to zdjęcia nagie, czasem tylko półnagie, a czasem w pełnym ubraniu. Jak można przeczytać na stronie jej celem jest promowanie kobiecych krągłości. Zdjęcia wrzucają tam kobiety od rozmiaru 38 do 50+ . Oglądając zdjęcia zapominam o swoich kompleksach i uświadomiłam sobie, że czasem bardzo krągłe kobiety mogą wyglądać o niebo lepiej i seksowniej niż chude modelki promowane w mediach.
Co o tym myślicie? Podoba Wam się inicjatywa? Czy odważyłybyście się wstawić tam swoje zdjęcie?
Nie wiem czy kiedykolwiek miałyście styczność ze stroną internetową lub jej profilem na facebooku "Prawdziwe kobiety mają krągłości" ? Kobiety wrzucają swoje zdjęcia w różnych ujęciach. Czasem są to zdjęcia nagie, czasem tylko półnagie, a czasem w pełnym ubraniu. Jak można przeczytać na stronie jej celem jest promowanie kobiecych krągłości. Zdjęcia wrzucają tam kobiety od rozmiaru 38 do 50+ . Oglądając zdjęcia zapominam o swoich kompleksach i uświadomiłam sobie, że czasem bardzo krągłe kobiety mogą wyglądać o niebo lepiej i seksowniej niż chude modelki promowane w mediach.
Co o tym myślicie? Podoba Wam się inicjatywa? Czy odważyłybyście się wstawić tam swoje zdjęcie?
Re: "Prawdziwe kobiety mają krągłości"
Hmm, co do portalu, pomysł może i ciekawy
ale swoich zdjęc bym nie wrzuciła 
co do samych kobiecych krągłosci..oczywiście są gusta i guściki
i podobno się o tym nie dyskutuje
ale... 
mój X jest zdania, że kobieta musi mieć kobiece krągłości, bo trzeba mieć za co złapać itp, poza tym musi wyglądać..
wszelkie "wieszaki" mu się nie podobają, lub wychodzi z tekstem, ze taka na jeden raz...
Gadałam kiedyś z kumplami, większość jest zdania, że facet na pies, na kości nie leci
tak więc chyba to my dążymy do idealnej figury, tymczasem panowie wolą jak jesteśmy zaokrąglone
oczywiście wszystko w granicach normy
co do samych kobiecych krągłosci..oczywiście są gusta i guściki
mój X jest zdania, że kobieta musi mieć kobiece krągłości, bo trzeba mieć za co złapać itp, poza tym musi wyglądać..
wszelkie "wieszaki" mu się nie podobają, lub wychodzi z tekstem, ze taka na jeden raz...
Gadałam kiedyś z kumplami, większość jest zdania, że facet na pies, na kości nie leci
tak więc chyba to my dążymy do idealnej figury, tymczasem panowie wolą jak jesteśmy zaokrąglone
oczywiście wszystko w granicach normy
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
38 to krągłości ? :d ja mam 34-36, i uważam, że 38 to jeszcze chudzielce, krągłości to się zaczynają od 40 ;d z tym rozmiarem jaki mam to chyba się tam nie nadaje, kości mi wszędzie sterczą
Ale inicjatywa fajna;)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
- karolineczka
- Jestem tu nowa :)
Zgadzam się w pełni
niektórym kobietom pewne krągłości naprawdę służą i potrafią być wtedy atrakcyjniejsze od niejednej "chudziny".
Ja mam 36-38 chcialabym troche byc okreglejsza ale jak sobie pomysle ze jak zaczne tyc to
, najgorsze jest to ze kosci chude w ramionach a ja przytyje to pojdzie mi to w tylek i w brzuszek a brzuszek musze miec plaski inaczej sie nie widze
jeszcze lipa bo chude maja male cycki ;/ , ale no byc moze ciekawa stronke :)ja mysle ze jak wy mlode jak i ja do tej 40 rozmiar powinnysmy miec nie wiecej ! 
Kochać to nie trzymać za rękę, lecz puścić ją by druga osoba nauczyła się chodzić w miłości.
- malinka 61
- Kobietka Expert
Kiedyś pewien mężczyzna powiedział , kobieta ma być apetyczna , na chudą możną tylko spojrzeć . 
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

ja mam rozmiar 36/38 coś takiego
i uważam że tu i ówdzie pasowałoby schudnąć ,ale nie mam motywacji...;p najgorzej z biustem..
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
Wszystko zależy od tego, co kto uważa za krągłości 
A zastanawiałyście się, co dla większości pracodawców znaczą krągłości? 90% z nich uważa, że kobiety nie mogą mieć "krągłości" ponieważ utożsamiają to z faktem, że kobieta nie potrafi o siebie zadbać i to samo z pewnością będzie z firmą. Sami mamy wybór. Sami decydujemy, co się z nami stanie.
ale tu Docha ma rację, pytanie co to są te kragłości... 
ja za to lubię powiedzenie, że facet nie pies, na kości nie leci
a zadbana kobieta, to nie tylko chuda.. bo i wiele pań z krągłościami potrafi o siebei zadbać..
z większymi lub mniejszymi
ja za to lubię powiedzenie, że facet nie pies, na kości nie leci
a zadbana kobieta, to nie tylko chuda.. bo i wiele pań z krągłościami potrafi o siebei zadbać..
z większymi lub mniejszymi
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Zależy w jakim rozmiarze... 38, 40, 42 mogę jakoś zaakceptować, ale większe rozmiary nijak mają się do piękna. Takie jest moje zdanie. Sama noszę rozmiar 36 (170cm i 57kg) i krągłości mam