"Nietykalni" - polecam
"Nietykalni" - polecam
na film webie ma bodajże ocenę 8,9 . Jest świetny! Widział ktos?
http://tarotjasmine.pl/
Re: "Nietykalni" - polecam
NO nie wiem, mnie się podobał
a co polecasz dobrego?
http://tarotjasmine.pl/
Mnie się bardzo podobał, wzruszylam się nawet
poza tym jest oparty na autentycznej historii.
Świetny film! Podobno książka jest równie dobra, więc mam ją w najbliższych planach 
Film wspominam niesamowicie, baaardzo mi się podobał. Ucieszył, trochę wzruszył i rozbawił. Był niesamowity. Szczególnie, że seans był całkowitą niespodzianką... 
A fakt, że jest mocno oparty na autentycznej historii pozwala odzyskać przynajmniej odrobinę wiarę w ludzkość. Dołączam do grona polecających:)
A fakt, że jest mocno oparty na autentycznej historii pozwala odzyskać przynajmniej odrobinę wiarę w ludzkość. Dołączam do grona polecających:)
Świetny film. Przede wszystkim świetne połączenie gatunkowo. Stworzenie komedii z dramatem to jest wyższa szkoła jazdy, a w tym filmie to się udało.
Nietykalni to jeden z nielicznych filmów, które można zestawić obok takich tytułów jak Forest Gump albo Zielona mila - czyli z serii "musisz zobaczyć"
gorąco polecam 
_________
projektowanie wnętrz wrocław
_________
projektowanie wnętrz wrocław
Ostatnio zmieniony śr lut 20, 2013 5:41 pm przez Bandżi, łącznie zmieniany 1 raz.
A może projektant wnętrz wrocław Cię zainteresuje? Kto wie 
Ulubiony film mojej dziewczyny, mi też się spodobał.
-
helenka814
- Miła Kobietka
bardzo mi sie podobał ten film
wart obejrzenia

- Kochajaca.
- Miła Kobietka
Widziałam, można sobie popłakać na tym filmie. 
Dokładnie. Film świetny. Aż dziwię się, że nie był tak reklamowany jak inne filmy.
-
dzo
Oj ja widziałam często reklamy tego filmu w tv jak wchodził do kinkelowski pisze:Dokładnie. Film świetny. Aż dziwię się, że nie był tak reklamowany jak inne filmy.