Pytanie i odpowiedź
Re: Pytanie i odpowiedź
Wieszam
Znajdujesz walizkę pełną pieniędzy w środku pustego parku. Co robisz?
Znajdujesz walizkę pełną pieniędzy w środku pustego parku. Co robisz?
Pracownicy się obijają? Zobacz kontrola czasu pracy i się nie denerwuj!
Podchodzę do walizki, rozglądam się, upewniam czy ktoś nie robi sobie żartów albo czy to nie jest podpucha a jak nikogo nie ma w pobliżu to biorę walizkę i idę do domu.
Raczej biedny czy potrzebujący nie zostawiłby walizki wypchanej pieniędzmi, więc... zastanowiłabym się co dalej. 
Załóżmy, że jesteś singielką i dostajesz jednorazową moc, dzięki której będziesz mogła stworzyć wizualnie idealnego dla siebie mężczyznę -od podstaw. Jakby wyglądał?
Załóżmy, że jesteś singielką i dostajesz jednorazową moc, dzięki której będziesz mogła stworzyć wizualnie idealnego dla siebie mężczyznę -od podstaw. Jakby wyglądał?
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Ciężkie pytanie bo nie ma ideałów 
na pewno wysoki brunet niebieskie oczy
budowa średnia
ani za chudy ani za gruby 
nie musi być umięśniony
mile widziany tatuaż , kolczyk
zarost 
co do charakteru
zdecydowanie buntownik
mający swoje zdanie i potrafiący o nie zawalczyć 
przy okaji potrafiący okazać uczucie i iść na kompromis
Dostajesz jednorazową okazję, by cofnąć się w czasie i jeszcze raz przeżyć jeden dzień.
CO by to był za dzień ??
na pewno wysoki brunet niebieskie oczy
nie musi być umięśniony
co do charakteru
przy okaji potrafiący okazać uczucie i iść na kompromis
Dostajesz jednorazową okazję, by cofnąć się w czasie i jeszcze raz przeżyć jeden dzień.
CO by to był za dzień ??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
To byłby dzień, w którym wybierałam technikum. Teraz wiem, że wybrałabym inaczej, ponieważ mam zawód, który nie jest potrzebny na obecnym rynku pracy.
A tak faktycznie, faktycznie
Zapomniałam o tym 
Gdzie byś pojechała wiedząc, że będziesz miała zasponsorowaną tygodniową wycieczkę do jednego wybranego przez Ciebie miejsce ?
A tak faktycznie, faktycznie
Gdzie byś pojechała wiedząc, że będziesz miała zasponsorowaną tygodniową wycieczkę do jednego wybranego przez Ciebie miejsce ?
Ostatnio zmieniony śr lip 03, 2013 8:36 am przez ciktik, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.osrodekintra.pl/
Tunezja, zdecydowanie <3
masz 10 minut na spakowanie się, co zabierzesz jako pierwsze?
masz 10 minut na spakowanie się, co zabierzesz jako pierwsze?
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Jako pierwsze zabiore się za spanie przez następne 9 minut.
Mięcho czy sałata?
Mięcho czy sałata?

mięcho.
spotykasz kosmitów o co ich zapytasz?:D
spotykasz kosmitów o co ich zapytasz?:D
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
przede wszystkim o to skąd są
hehehe.....
na jeden dzień, dostajesz nadprzyrodzone moce.. jak je wykorzystasz?
na jeden dzień, dostajesz nadprzyrodzone moce.. jak je wykorzystasz?
Jeżeli wszystkie nadprzyrodzone moce to zaszalałabym z bankiem, poprzestawiałabym niektórym ludziom w głowach a niektóre umysły "naprawiła". Uzdrowiłabym też kilka osób tak aby o tym nie wiedziały... Oj działoby się...
Jesteś na mieście i ciągle napotykasz tą samą osobę. Zaczyna Ci się wydawać, że wpada na Ciebie specjalnie, za każdym razem przytrzymuje na Tobie wzrok, nie mówi nawet "przepraszam". W końcu nastaje wieczór, zamierzasz wrócić do domu, samotnie czekasz na autobus i widzisz, że ten ktoś stoi po drugiej stronie ulicy i patrzy wprost na Ciebie. Co robisz?
Jesteś na mieście i ciągle napotykasz tą samą osobę. Zaczyna Ci się wydawać, że wpada na Ciebie specjalnie, za każdym razem przytrzymuje na Tobie wzrok, nie mówi nawet "przepraszam". W końcu nastaje wieczór, zamierzasz wrócić do domu, samotnie czekasz na autobus i widzisz, że ten ktoś stoi po drugiej stronie ulicy i patrzy wprost na Ciebie. Co robisz?
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Boje się , udaje że go nie widze gdy podejdzie zwiewam
(miałam juz taka sytuacje ale bylo jasno na dworze i sporo ludiz na przystanku)
Co zrobisz gdy cąłkowicie obcy cżłowiek podejdzie do Ciebie i Cię zacznie się do Ciebie dobierąć?
Co zrobisz gdy cąłkowicie obcy cżłowiek podejdzie do Ciebie i Cię zacznie się do Ciebie dobierąć?
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
Dlatego specjalnie wcześniej zapisałam się na zajęcia z samoobrony
Starałabym się wykorzystać to co czego się tam nauczyłam 
Wymień dwa zabytki/miejsca, które chciałabyś odwiedzić i dlaczego.
Wymień dwa zabytki/miejsca, które chciałabyś odwiedzić i dlaczego.
http://www.aviva.pl/direct/samochodowe/ubezpieczenie-oc.html
od lat marzy mi się wycieczka do Indii i na Kubę...
odmienna kultura, ludzie, zwyczaje....
okazuje się że wybucha wojna, co robisz ??
jakoś się zabezpieczasz, gromadzisz zapasy ??
odmienna kultura, ludzie, zwyczaje....
okazuje się że wybucha wojna, co robisz ??
jakoś się zabezpieczasz, gromadzisz zapasy ??
Uciekam z kraju 
Czy zdradziłaś kiedyś któregokolwiek ze swoich partnerów? jesli tak to jak się z tym czułaś?
Czy zdradziłaś kiedyś któregokolwiek ze swoich partnerów? jesli tak to jak się z tym czułaś?
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
można tak powiedzieć... pierwszy rok studiów, impreza integracyjna i chłopak który mi się podobał..
odprowadzał mnie i mnie pocałował....
oczywiście powiedziałam mojemu facetowi, i wszystko było by ok gdyby nie przeczytał, sms do mojej przyjaciółki że chłopak mi się podobał....
ogólnie, było mi głupio i się później pilnowałam, a chłopaka unikałam....
ale o dziwo jakiś nad wyraz szczególnych wyrzutów sumienia nie miałam
jak by wyglądała Twoja wymarzona randka ??
odprowadzał mnie i mnie pocałował....
oczywiście powiedziałam mojemu facetowi, i wszystko było by ok gdyby nie przeczytał, sms do mojej przyjaciółki że chłopak mi się podobał....
ogólnie, było mi głupio i się później pilnowałam, a chłopaka unikałam....
ale o dziwo jakiś nad wyraz szczególnych wyrzutów sumienia nie miałam
jak by wyglądała Twoja wymarzona randka ??
Przyjeżdza po mnie i mówi że ma niespodziankę. Rusza przed siebie i oznajmia że jedziemy gdzieś daleko na parę dni. a na miejscu, cały czas spędzamy razem w miłej atmosferze, dostaje kwiatki, całusy achhhhhhhhhhhhh
Prezenty od faceta, wolisz gdy sam dokonuje wyboru co ci kupić? Czy raczej wolisz dostać kaskę i kupic sobie sama?
Prezenty od faceta, wolisz gdy sam dokonuje wyboru co ci kupić? Czy raczej wolisz dostać kaskę i kupic sobie sama?
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
wolę jednak wybrać sama 
chyba że to jakaś niespodzianka
ale to już inaczej
jak wygląda Twój standardowy dzień ?
chyba że to jakaś niespodzianka
jak wygląda Twój standardowy dzień ?
Wstaję rano, myję się, czeszę, potem zabieram się za śniadanie. Myję naczynia, zaczynam sprzątać- najpierw kuchnia, łazienka i toaleta, a później odkurzam pokoje i korytarz.. potem mycie podłogi, ok. 11.30 zabieram się za obiad ( między czasie patrze na forum), po obiedzie znów myje naczynia, przynoszę drzewo, jeszcze raz po kuchni pozamiatam, na wieczór palę w piecu, idę się kąpać i na łóżku oglądam filmy..
czasem jeszcze pranie zrobię ale to nie codziennie.. no i w każdy piątek koszenie trawnika
bardzo monotonne mam życie...
Dowiadujesz się, że wykryto u Ciebie raka i jest już za późno żeby cokolwiek dało się zrobić.. Jak postąpisz?? Co zrobisz?? Mówisz rodzinie czy zatajasz to przed nimi?? Jak spędzasz ostatnie dni życia??
czasem jeszcze pranie zrobię ale to nie codziennie.. no i w każdy piątek koszenie trawnika
bardzo monotonne mam życie...
Dowiadujesz się, że wykryto u Ciebie raka i jest już za późno żeby cokolwiek dało się zrobić.. Jak postąpisz?? Co zrobisz?? Mówisz rodzinie czy zatajasz to przed nimi?? Jak spędzasz ostatnie dni życia??
Nic nikomu nie mówię, bo po co...
Żyję normalnie jak zawszę, przecież nigdzie nie wyjadę bo dalej mnie nie stać. Staram się o tym nie myśleć 
Co robisz w nocy gdy nie możesz usnąć?
Co robisz w nocy gdy nie możesz usnąć?
Krece się z boku na bok, bo zazwyczaj nie chce mi się wlaczac tv, a zawsze mam nadzieje ze jednak uda mi się zasnąć
Po wielu latach dowiadujesz się, ze jako male dziecko zostalas/es adoptowana/y.. Czy decydujesz się odnaleźć swoich biologicznych rodzicow??
Po wielu latach dowiadujesz się, ze jako male dziecko zostalas/es adoptowana/y.. Czy decydujesz się odnaleźć swoich biologicznych rodzicow??
Jasne że tak,zżerała by mnie ciekawość kim są i dlaczego nie jestem z nimi
Twoja najlepsza przyjaciółka oznajmia że jest zaproszona na wesele ale nie ma z kim iść. I pyta czy "pożyczyła" byś jej swojego faceta
Co zrobisz?
Twoja najlepsza przyjaciółka oznajmia że jest zaproszona na wesele ale nie ma z kim iść. I pyta czy "pożyczyła" byś jej swojego faceta
NIGDY! Choćby nie wiem co, to nie zrobiłabym tego.. to jest mój facet i poza tym nie jest jakąś rzeczą żebym Go mogła wypożyczyć... Przecież chyba bym umarła z zazdrości..
Po kilku próbach starania się o dziecko dowiadujesz się że nie masz szans. Podejmujesz leczenie i łapiesz się wszelkich sposobów żeby jednak mieć szansę na ciążę czy idziesz na łatwiznę i starasz się o adopcję?? Uzasadnij swój wybór.
Po kilku próbach starania się o dziecko dowiadujesz się że nie masz szans. Podejmujesz leczenie i łapiesz się wszelkich sposobów żeby jednak mieć szansę na ciążę czy idziesz na łatwiznę i starasz się o adopcję?? Uzasadnij swój wybór.
Przede wszystkim najpierw szukam porady u różnych lakrzy różnych metod...
koleżanka też nie miała szans a jednak zaszła i urodziła...
kiedy jednak nie będzie szansy już w ogóle, i różne metody zawiodą, to decyduję się na adopcję..
a dlaczego.. bo pragnę i może to zabrzmieć tandetnie, owocu naszej miłości..
chciała bym by to było moje i X dziecko...
dostajesz jedyną w swoim życiu szanse wyjazdu na wymarzoną wycieczkę, w dowolne miejsce, wszystko zapewnione, zero ograniczeń...
Jedyny warunek.. jedziesz sama... co robisz... odpowiedz uzsadnij
koleżanka też nie miała szans a jednak zaszła i urodziła...
kiedy jednak nie będzie szansy już w ogóle, i różne metody zawiodą, to decyduję się na adopcję..
a dlaczego.. bo pragnę i może to zabrzmieć tandetnie, owocu naszej miłości..
chciała bym by to było moje i X dziecko...
dostajesz jedyną w swoim życiu szanse wyjazdu na wymarzoną wycieczkę, w dowolne miejsce, wszystko zapewnione, zero ograniczeń...
Jedyny warunek.. jedziesz sama... co robisz... odpowiedz uzsadnij
Rezygnuję, nie jadę.. Chyba by mi serce pękło, gdybym miała podróżować bez Męża.. Myślami cały czas byłabym tam gdzie On i byłoby mi po prostu smutno bez Niego.. Poza tym co to za przyjemność jak się nie ma z kim tą radością dzielić...
Czy gdyby ktoś z Twojej rodziny stracił dach nad głową i przyszedł do Ciebie, a po pewnym czasie on by przeginał, nie dokładał się do niczego- przyjęłabyś go?? Czy postawiłabyś jakieś warunki przed przyjęciem??
Czy gdyby ktoś z Twojej rodziny stracił dach nad głową i przyszedł do Ciebie, a po pewnym czasie on by przeginał, nie dokładał się do niczego- przyjęłabyś go?? Czy postawiłabyś jakieś warunki przed przyjęciem??
rozumiem, że po przed przyjeciem już był taki jak opisałaś...
przyjęła bym, ale pod konkretnymi warunkami...
gdyby na poczatku było ok, a potem się taki zrobił...
to bym poważnie pogadała.. a gdyby sie nie zmienił, to wyprosiła bym....
masz możliwość zmienić jedną, rzecz w swoim życiu... co by to było ??
przyjęła bym, ale pod konkretnymi warunkami...
gdyby na poczatku było ok, a potem się taki zrobił...
to bym poważnie pogadała.. a gdyby sie nie zmienił, to wyprosiła bym....
masz możliwość zmienić jedną, rzecz w swoim życiu... co by to było ??