Gra/zabawa jest prosta:
Odpowiadamy na pytanie poprzedniczki, a później zadajemy własne
Istotne by pytanie wymagało od nas dłuższej odpowiedzi niż tak czy nie...
Zapraszam do zabawy
Oto pierwsze pytanie...
Złapałaś złotą rybkę
Moim życzeniem byłoby: mieć konto z okropnie dużą sumą pieniędzy.Kayira pisze:Złapałaś złotą rybkęAle masz tylko jedno życzenie, co by to było??
Jeżeli mój partner nie zostawiłby mnie z tego powodu, to tak. Zdecydowałabym się adoptować małego szkraba.bettti86 pisze:czy zdecydowałabyś się na adopcje jakbyś nie mogła mieć własnych dzieci?
Chyba Angelina Jolie, byłabym ciekawa, czy zdołałabym się opiekować taką gromadką dzieciakówBlackfox pisze:No pięknie, betti86.![]()
Gdybyś miał/a na jakiś czas zamienić się z kimś życiem (łącznie z ciałem) to na czyim miejscu chciałabyś/ chciałbyś się znaleźć?bettti86 pisze:czy zdecydowałabyś się na adopcje jakbyś nie mogła mieć własnych dzieci?
Wyjazd z połówkiem pod domek na jakimś zaciszu, z dala od wrzeszczących, piszczących i upierdliwych ludzi. Najlepiej nad jeziorkiem, tylko we dwoje.bikini pisze:Jaki jest Twój wymarzony wyjazd wakacyjny?
Reaguję, bo nie znoszę panującej znieczulicy. Jedynymi wyjątkami gdzie przechodzę obojętnie są piorący się między sobą faceci i małolaty, które pod balkonami co jakiś czas robią sobie "solówki" o coś, o kogoś.Madlen pisze:Gdy widzisz, że komuś dzieje się krzywda, co robisz??
Użytkownicy przeglądający to forum: Snappy [Bot] i 1 gość