Pyszne Ciastoo !!!

Masz jakieś sprawdzone sposoby na dobre jedzonko? Znalazłaś właśnie smaczny przepis na romantyczną kolację i chcesz się nim podzielić? Nie masz pomysłu co zrobić na obiad? Odpowiedzi znajdziesz w tym temacie.
Awatar użytkownika
cleo
Miła Kobietka

Re: Pyszne Ciastoo !!!

Post autor: cleo »

Nie piekłam jeszcze ciasta ze szpinakiem. Zdarzało mi sie jednak w taki sposób na pikantnie nadziewać tarty ( polecam szczególnie tarty w stylu meksykańskim -doskonałe na obiad).

Wczoraj robiłam muffiny Użyłam do tego pierwszy raz czekolady Wedla Karmellove. Zwykle robiłam muffinki z ciemną czekoladę, jednak koleżanka powiedziałą mi abym spróbowała tej jasnej wersji i powiem Wam,ze również bardzo to do siebie pasuje.
a_gatka

Post autor: a_gatka »

Ze szpinakiem robiłam Leśny Mech. Pyszny! <3
Awatar użytkownika
DorotaNowicka
Jestem tu nowa :)

Post autor: DorotaNowicka »

Ciasto ze szpinakiem? Ciekawe....
Ja jednak wolę zostać przy tym snickersie. Jest pyszny, słodziutki ale też nie mdły. Zawsze dodają gotową masę krówkową z helio i dlatego. Przynajmniej oszczędzam czas, a ciasto zawsze wychodzi tak samo pyszne. Dzieciaki się zajadają
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

a_gatka pisze:Ze szpinakiem robiłam Leśny Mech. Pyszny! <3
Masz przepis?
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Szarlotka :)
Ciasto kruche, beza i oczywiście jabłka starte i podsmażone, ale tylko z tym cynamonem
Obrazek
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
magda23
Jestem tu nowa :)

Post autor: magda23 »

Ja tam bardzo lubię torty i inne bardzo słodkie ciasta :)
Przygotowanie dobrego tortu urodzinowego wiąże się z dużą ilością wolnego czasu. Co dopiero samo jego dekorowanie! Dlatego warto powierzyć to zadanie specjalistom. Piękne torty na urodziny to gwarancja udanego przyjęcia!
ODPOWIEDZ