Nie piekłam jeszcze ciasta ze szpinakiem. Zdarzało mi sie jednak w taki sposób na pikantnie nadziewać tarty ( polecam szczególnie tarty w stylu meksykańskim -doskonałe na obiad).
Wczoraj robiłam muffiny Użyłam do tego pierwszy raz czekolady Wedla Karmellove. Zwykle robiłam muffinki z ciemną czekoladę, jednak koleżanka powiedziałą mi abym spróbowała tej jasnej wersji i powiem Wam,ze również bardzo to do siebie pasuje.
Pyszne Ciastoo !!!
- DorotaNowicka
- Jestem tu nowa :)
Re: Pyszne Ciastoo !!!
Ciasto ze szpinakiem? Ciekawe....
Ja jednak wolę zostać przy tym snickersie. Jest pyszny, słodziutki ale też nie mdły. Zawsze dodają gotową masę krówkową z helio i dlatego. Przynajmniej oszczędzam czas, a ciasto zawsze wychodzi tak samo pyszne. Dzieciaki się zajadają
Ja jednak wolę zostać przy tym snickersie. Jest pyszny, słodziutki ale też nie mdły. Zawsze dodają gotową masę krówkową z helio i dlatego. Przynajmniej oszczędzam czas, a ciasto zawsze wychodzi tak samo pyszne. Dzieciaki się zajadają
Masz przepis?a_gatka pisze:Ze szpinakiem robiłam Leśny Mech. Pyszny! <3
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Szarlotka 
Ciasto kruche, beza i oczywiście jabłka starte i podsmażone, ale tylko z tym cynamonem

Ciasto kruche, beza i oczywiście jabłka starte i podsmażone, ale tylko z tym cynamonem

.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Ja tam bardzo lubię torty i inne bardzo słodkie ciasta 
Przygotowanie dobrego tortu urodzinowego wiąże się z dużą ilością wolnego czasu. Co dopiero samo jego dekorowanie! Dlatego warto powierzyć to zadanie specjalistom. Piękne torty na urodziny to gwarancja udanego przyjęcia!