A z ilu elementów są?Kolaboracja pisze:a tak wracając do tematu puzzli to ja mam super zapałjuż od półtora roku zabieram się za układanie puzzli a nadal stoją na szafie i oblegają kurzem.
puzzle
Re: puzzle
-
Kolaboracja
jest ich 1000... ale bardzo ciężko się je układa, ponieważ jest to motyw zimowy i jest bardzo wieeeele podobnych puzelków 
To pod wpływem musi być jeszcze ciężej. 
-
Kolaboracja
hah, myślę, że pod wpływem to wcale się nie da
albo się da, ale jakoś tak w 3d... 
-
tusia25
eee tam się nie da kiedy się da:):) tylko nie zawsze wersja na opakowaniu jest taka sama jak ułożony misz-masz;P:P
Kolaboracja - czekamy na zdjęcie efektu końcowego. 
-
Kolaboracja
a tak przy przeglądaniu demotywatorów znalazłam : http://demotywatory.pl/3708162/Malzenst ... jak-puzzle

Dobre i jakie życiowe! 
-
tusia25
dobre:) puzzle się może i nie układają, a co małżeństwa- nie wie, nie znam się;P
-
Kolaboracja
a Wy ułożyłyście kiedyś puzzle składające się więcej niż ze 100 elementów? ;p
-
Nala
Ja ułożyłam! Uwielbiam układać puzzle. Gdybym miała więcej czasu to czemu nie? 
-
Kolaboracja
ech, a ja do tej pory się za nie nie wzięłam.... może poszukam dzisiaj jakiejś podkładki na nie i wezmę się za nie :p
Ja układam czasami, ale z dziećmi i robi się coraz trudniej bo synek jeszcze nie ma 4 lat a już 120 elementów mu za mało więc jak tak dalej pójdzie to za parę lat będzie 1000
No chyba ze mu zapał minie 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
moj syn bardzo lubi układac puzle
u nas cała rodzina uwielbia pływać więc mam basen 6 dni w tygodniu z jednym synem z drugim ciągłe treningi a sama tylko 2 razy w tygodniu ale cóż lepiej jak się ruszają niż leżą przed tv
obuwie
ewa22 pisze:u nas cała rodzina uwielbia pływać więc mam basen 6 dni w tygodniu z jednym synem z drugim ciągłe treningi a sama tylko 2 razy w tygodniu ale cóż lepiej jak się ruszają niż leżą przed tv
A co to ma do układania puzzli ?
Co do puzzli to do tej pory sama z chęcią układam puzzle razem z córką. Staram się jej pokazać inne jakieś ciekawe dostępne rozrywki niż tylko bajki w tv oraz komputer.
amortyzatory
Jeżeli chodzi o puzzle, to powiem że oboje z moim X uwielbiamy... 
możemy siedzieć godzinami
heheh
a przed nami do ulożenia port w Sydnej 3000 puzzli
możemy siedzieć godzinami
a przed nami do ulożenia port w Sydnej 3000 puzzli
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Kocham układać puzzle 
Lampa uv do paznokci – bogata oferta akcesoriów kosmetycznych online
wolę poczytać książkę
puzzle fajna rzecz ale za dużo przy nich roboty
armatura łazienkowa sklep
Ja uwielbiałam puzzle jako dziecko. Całkiem niedawno odkryłam fajne puzzle które układa sie jakby od końca. To znaczy masz obrazek np Kobity która patrzy sie gdzięs w dal i jest mega wystraszona. A ty masz za zadanie ułożyc to co ona widzi
rewelacja mowie wam. te puzzle nazywaja sie "Wasgij" i ja myślę że jak na imprezę to takie sa ekstra, tylko ze je uklada sie dosc dlugo bo tak na prawde nie wiesz co ukladac 
www.seyllajewellery.blogspot.com
Puzzle to bardzo fajny sposób na relaks, szczególnie w gronie rodziny. Ile radości i zabawy daje takie rodzinne układanie puzzli:)
Sanki dla młodszych i dla starszych- moc emocji!
Oj ja już daaaawno nie bawiłem się w układanie puzzli
może czas sobie przypomnieć 
tanie meble warszawa
Ja bardzo lubie układać i w czasach szkolnych to było moje ulubione zajęcie. Teraz brak na to czasu, więc poszło w odstawkę. Jednak dalej mam sentyment do układania puzzli 
Puzzle dobrze wpływają na rozwój dziecka