puzzle
Re: puzzle
Hobby jak hobby. Lubię układać, ale wielką gfanką nie jestem. Mam znajomą co układa zestawy które mają po kilka tys. elementów. Więc pewnie jak każde hobby potrafi wciągnąć. 
-
tusia25
oj lubię strasznie!!! ale fakt, z czasem ciężko... Ale może w weekend na imprezce zaproponuję układanie puzzli, a z doświadczenia wiem, że to fajna sprawa!!
-
Kolaboracja
Tusiu nie wiem czy na imprezie w weekend Twoi znajomi będą w stanie zajmować się puzzlami, hehe :p
-
tusia25
hehe spokojnie, jakoś ogarniemy puzzle zanim poleją się większe "wody";P mam przynajmniej taką nadzieję:):)
Ciekawy pomysł na imprezkę 
-
Kolaboracja
właśnie, to jest bardzo ciekawy pomysł, ale jak już Tusia wspominała zanim poleją się większe "wody"
:D Myślę, że każdy gdyby zobaczył jakieś puzzle na imprezie poukładał je dla czystej zabawy.. a niektórzy może żeby powspominać dawne czasy jak się układało puzzle Disneya 
I jak? Była impreza z układaniem puzzli? Jak to wyszło? Bardzo ciekawa jestem.
-
tusia25
hej hej:)
Była imprezka i były puzzle:)
W sumie wszystko byłoby ok, ale miałam w domu tylko widoczek z 1500 małych puzzelków.... iiiii trochę to przesada na imprezę, wytrzymaliśmy godzinkę, potem się znudziło. Ale robimy niedługo powtórke, tylko dogadaliśmy się, że puzzle będą jakieś "z jajem", żeby alko wypity i one stworzyły atmosferę mega wesołą:):)
ale ogólnie polecam, choć zdecydowanie bardziej na imprezach sprawdzają się kalambury;P
Była imprezka i były puzzle:)
W sumie wszystko byłoby ok, ale miałam w domu tylko widoczek z 1500 małych puzzelków.... iiiii trochę to przesada na imprezę, wytrzymaliśmy godzinkę, potem się znudziło. Ale robimy niedługo powtórke, tylko dogadaliśmy się, że puzzle będą jakieś "z jajem", żeby alko wypity i one stworzyły atmosferę mega wesołą:):)
ale ogólnie polecam, choć zdecydowanie bardziej na imprezach sprawdzają się kalambury;P
Za moich czasów to się tańczyło.
Ale pomysł masz fajny - śmieszne puzzle + alkohol, to może się sprawdzić.
-
Kolaboracja
właśnie, tak to jest na imprezkach, że 1 godzinka układania i już towarzystwu się nudzi taka "zabawa" 
a co do kalambur to też super sprawa, wtedy jest baaaardzo dużo śmiechów ... szczególnie jak niektórzy już są wstawieni i przedstawiają hasła , hehe
a co do kalambur to też super sprawa, wtedy jest baaaardzo dużo śmiechów ... szczególnie jak niektórzy już są wstawieni i przedstawiają hasła , hehe
-
tusia25
co do tańców, to zazwyczaj wtedy sąsiedzie się uaktywniają:) a kalambury uwielbiam!! mega zabawa:):)
Wiesz, ja uż starej daty jestem.

-
Kolaboracja
Baśka1971 na pewno nie jesteś aż tak starej daty aby nie potańcować trochę 
a gdy sąsiedzi przyjdą ze skargą na tańce to najlepiej zaprosić ich do zabawy, haha :]
a gdy sąsiedzi przyjdą ze skargą na tańce to najlepiej zaprosić ich do zabawy, haha :]
Tak, to jest też mój sposób. 
-
tusia25
nie ma chyba takiego wieku, żeby nie móc sobie poszaleć:) wszystko zależy od tego na ile lat się człowiek czuje:):) z takiego założenia wychodzi moja babcia, mama i ja się tego trzymam:):)
co do sąsiadów, muszę spróbować zaprosić do wspólnej zabawy:)
co do sąsiadów, muszę spróbować zaprosić do wspólnej zabawy:)
-
Kolaboracja
haha myślę, że sąsiedzi by się zdziwili, a jeśli nie są bardzo sztywni to by skorzystali z takiej okazji 
Zależy jak długo jesteście sąsiadami. 
-
Kolaboracja
hmmm z nowymi sąsiadami lepiej nie zadzierać jeśli ich nie znamy i nie wiemy do czego są zdolni ... ale jeśli już znamy jakichś sąsiadów od dawna to myślę, że bez problemu dołączyli by się do zabawy :p
-
tusia25
..zależy jakich się ma tych sąsiadów, trzeba ich dobrze znać, żeby nie pomyśleli źle:) a wydaje mi się że z nowymi sąsiadami szybciej by wypaliło;P
polecicie jakiś dobry sklep internetowy z puzzlami??
szukam takich z obrazem samochodu mini
szukam takich z obrazem samochodu mini
-
Kolaboracja
a tak wracając do tematu puzzli to ja mam super zapał
już od półtora roku zabieram się za układanie puzzli a nadal stoją na szafie i oblegają kurzem.