Psychotepia online na NFZ

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Psychotepia online na NFZ

Post autor: Jamelia »

Czy ktoś brał udział w takiej terapi online, sesje przez Skype ?
No i czy był to psycholog który miał kontrakt z NFZ?
Jeśli tak proszę o namiary i opinie :)
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
zula
Jestem tu nowa :)

Re: Psychotepia online na NFZ

Post autor: zula »

Online?? Pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Jakie jest potwierdzenie, że to serio lekarz oprócz tego, że się za niego podaje?
algeta

Post autor: algeta »

Nic nie wiem o takiej terapii, ale wydaje mi się, że kontakt bezpośredni na żywo jest najlepszy w przypadku psychoterapii.
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Zula-psycholog to nie lekarz..
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
ellena
Fajna Kobietka

Post autor: ellena »

Ja nie wiem jak to jest z tym NFZ. Ale wiem jedno że jak potrzebny jest psycholog to trzeba do niego iść.Bardzo dobrym ośrodkiem terapii jest Medox w Nowym Modlinie. Maja tam bardzo dobrych psychologów z długoletnim doświadczeniem klinicznym i to takich trzeba szukać.
alex1234
Miła Kobietka

Post autor: alex1234 »

Podpytaj o warunki przyjęć na różne formy terapii w warszawskich klinikach PsychoMedic. Mają spore uznanie i pacjenci ich chwalą.
Awatar użytkownika
Drzazsa

Post autor: Drzazsa »

Ciekawe to co mówisz. Myślę, że może to być spoko forma jak już zna się psychologa i było się na kilku wizytach u niego.
marka4
Miła Kobietka

Post autor: marka4 »

alex1234 słyszałam, że w niektórych przypadkach możliwa jest w psychomedic terapia online? Na jakich zasadach, wiesz może? czy telefonicznie mi powiedzą, czy może jednak pójść po raz pierwszy na wizytę?
alex1234
Miła Kobietka

Post autor: alex1234 »

Słyszałam, że warszawski psychomedic prowadzi terapie przez Skype, można podpytać o szczegóły. Pracują 7 dni w tygodniu
marka4
Miła Kobietka

Post autor: marka4 »

Poczytałam o tej metodzie, mam nadzieje, że "załapię" się na taka możliwość. Dam znać po wizycie, zapisałam się do Psycomedic już na wtorek
ODPOWIEDZ