Przyjęcie syna
-
klaudiakkk22
- Fajna Kobietka
Przyjęcie syna
Cześć, organizuję przyjęcie urodzinowe dla mojego syna i chciałam skorzystać z usług jakiegoś cateringu. Czytałam, że catering smaki miasta ma bardzo dobre jedzenie i dodatkowo w przystępnych cenach. Słyszeliście o nich? Polecacie?
Re: Przyjęcie syna
O cateringu, o który pytasz nic nie wiem. Nie znam go. Natomiast sama już niejednokrotnie korzystałam z tego typu usług i bardzo, bardzo polecam. Taki catering to świetne rozwiązanie, duże ułatwienie. Kiedy organizowałam komunię córki to też skorzystałam z takiego cateringu. Udostępniłam właściwie tylko miejsce (komunia była u nas w domu). Firma zadbała o wszystko inne - o sztućce, talerze. Dosłownie o nic nie musiałam się martwić.
Gastro Team polecam z Warszawy. Bardzo dobry catering i w przystępnej cenie. Mają własną salę, kelnerów, zajmują się również organziacją przyjęć i imprez.
A tak jak juz mowa o nastolatkach to co takiemu kupić w prezencie?
Wiesz co wydaje mi sie ze, smartwatch jest fajnym prezentem dla nastolatka. Taki Smartwatch Garett Teen set IV . Fajnie się prezentuje , ma sporo funkcji a teraz młodzież lubi tego typu rzeczy.