Przyjęcie syna

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
klaudiakkk22
Fajna Kobietka

Przyjęcie syna

Post autor: klaudiakkk22 »

Cześć, organizuję przyjęcie urodzinowe dla mojego syna i chciałam skorzystać z usług jakiegoś cateringu. Czytałam, że catering smaki miasta ma bardzo dobre jedzenie i dodatkowo w przystępnych cenach. Słyszeliście o nich? Polecacie?
natalcia
Jestem tu nowa :)

Re: Przyjęcie syna

Post autor: natalcia »

O cateringu, o który pytasz nic nie wiem. Nie znam go. Natomiast sama już niejednokrotnie korzystałam z tego typu usług i bardzo, bardzo polecam. Taki catering to świetne rozwiązanie, duże ułatwienie. Kiedy organizowałam komunię córki to też skorzystałam z takiego cateringu. Udostępniłam właściwie tylko miejsce (komunia była u nas w domu). Firma zadbała o wszystko inne - o sztućce, talerze. Dosłownie o nic nie musiałam się martwić.
rogatka
Fajna Kobietka

Post autor: rogatka »

Gastro Team polecam z Warszawy. Bardzo dobry catering i w przystępnej cenie. Mają własną salę, kelnerów, zajmują się również organziacją przyjęć i imprez.
ellena
Fajna Kobietka

Post autor: ellena »

A tak jak juz mowa o nastolatkach to co takiemu kupić w prezencie?
Xenalia
Miła Kobietka

Post autor: Xenalia »

Wiesz co wydaje mi sie ze, smartwatch jest fajnym prezentem dla nastolatka. Taki Smartwatch Garett Teen set IV . Fajnie się prezentuje , ma sporo funkcji a teraz młodzież lubi tego typu rzeczy.
ODPOWIEDZ