Przyjaźń czy miłość?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
elzbieta45
Kobietka Expert

Re: Przyjaźń czy miłość?

Post autor: elzbieta45 »

wiesz zwiazek buduje sie na szczerosci a nie na klamstwie . Moze sam przyciagasz do siebie własnie takie kobiety . A zaufanie wzajemne to podstawa bo gdy wkradaja sie domysły nieporozumienia zazdrosc i nieszczerosc to co mozna zbudowac nic
GarbatyZenek
Miła Kobietka

Post autor: GarbatyZenek »

Czy można mówić o przyprawianiu rogów kiedy się wie że jej mąż od dłuższego czasu kogoś ma i wcale już tego nie ukrywa i wiadomo że już nie chcą razem być a rozwód jest kwestią czasu
? nie sądzę. Zaufania nie mam bo jeszcze takiego nie zdobyła u mnie, kiedyś ufałem każdemu dopóki się nie zawiodłem, teraz nie ufam nikomu dopóki ktoś nie zdobędzie mojego zaufania.
Dlatego wiele myśli mam w głowie i czasami nie wiem sam co mam o tym wszystkim myśleć. Ale mam kilka pomysłów na rozmowę, może coś uda mi się wyjaśnić. W każdym razie dzięki za wasze opinie, zawsze to lepiej posłuchać co inni o tym myślą.
elzbieta45
Kobietka Expert

Tak kazdy ma inne zdanie i nieraz warto posluchac co inni maja do powiedzenia
A ty sam musisz i tak wiedziec co dalej . Zycze powodzenia
elzbieta45
Kobietka Expert

wiesz jesli zaufanie musi ktos zdobywac to moze go nigdy nie zdobyc bo zawsze zostanie to ALE
GarbatyZenek
Miła Kobietka

o
Ostatnio zmieniony sob sty 26, 2013 11:09 pm przez GarbatyZenek, łącznie zmieniany 1 raz.
elzbieta45
Kobietka Expert

prawda jest ze po tabletkach antykoncepcyjnych sie tyje . Ale ja w to nie wierze zeby brac takie tabletki aby przytyc
elzbieta45
Kobietka Expert

Wydaje mi sie ze to tylko wymowka . To juz predzej ku prawdzie by, by dla uregulowania miesiaczki . Ale zeby przytyc ktos brał tabletki antykoncepcyjne pierwsze slysze
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Dziwne wyjaśnienie co do tabletek. Mogłaby swobodnie dużo jeść i przytyłaby szybko. My jej nie znamy, więc nie jesteśmy w stanie odpowiedzieć na pytania co ona do Ciebie czuje, czy Cię okłamuje. Po prostu pokazujemy Ci pewne kobiece strony. Niestety ale nie wszystko jest takie proste i piękne. Jak dla mnie, śledząc Twoje wszystkie posty o jej osobie nadal uważam, że to nic dobrego nie wyjdzie. Jednak to Twoje życie. Chcesz na nią czekać, czekaj. Życzę Ci powodzenia.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
elzbieta45
Kobietka Expert

Tez doszłam do takiego zdania jak Blackfox , ze to nie kobieta dla ciebie jesli niechcesz zostac zraniony .
Ale ty sam wiesz co jest dla Ciebie najwazniejsze i jaka decyzje podejmniesz . Bo to twoje zycie i twoj wybor
456
Kobietka Expert

Jeszcze tylko napiszę, że myślę abyś jednak odważył się z nią porozmawiać. Taka poważna i szczera rozmowa i zapytał spokojnie czy masz czekać. Co Ci szkodzi? Przekonasz się co Ci powie i w jaki sposób. Wiesz, że po zachowaniu drugiej osoby można wyczytać z niej prawie wszytko? Ja zawsze obserwuję czyjeś zachowanie podczas rozmowy. Wtedy wiem czy jest skrępowana, czy jest szczera czy coś przede mną ukrywa. Więcej nie jestem w stanie Ci pomóc. Spróbuj. :)

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
elzbieta45
Kobietka Expert

Tez proponowałam szczera rozmowe , ale twierdzi ze odpowie wymijajaco . A tez uwazam ze jesli sama nie odpowie to znajdzie ja w wymijajacej odpowiedzi i zachowaniu . Najwyzej ze jest doskonała aktorka
GarbatyZenek
Miła Kobietka

o
Ostatnio zmieniony sob sty 26, 2013 11:08 pm przez GarbatyZenek, łącznie zmieniany 1 raz.
elzbieta45
Kobietka Expert

komu dowaliłes . Mi nie . Ja mam swojego faceta swoje zycie . a czyje mnie nie interesuje . jesdynie sobie mogłes dowalic . powodzenia zycze
GarbatyZenek
Miła Kobietka

No pewnie ze nie Tobie ani nikomu. Tak ogólnie
elzbieta45
Kobietka Expert

Ani nikomu tez nie bo panie tutaj nie sa same maja swoje połoweczki z ktorymi sa szczesliwe .
A tylko na to wychodzie ze to ty jestes nieszczesliwy i sam sobie mogłes dowalic . Bo zadnej z nas
456
Kobietka Expert

Nic mi nie opadło. Jeśli będzie razem to życzymy wam powodzenia jeśli nie no to cóż. Różnie bywa. Pozostaje tylko czekać na odp. i to wszystko.

elzbieta45
Kobietka Expert

nam nie miało co opasc , to jest garbatego zenka sprawa czy mu popadło czy co tam innego
456
Kobietka Expert

elzbieta45 pisze:nam nie miało co opasc , to jest garbatego zenka sprawa czy mu popadło czy co tam innego
:happy

elzbieta45
Kobietka Expert

:happy jak mu co opadlo :happy
GarbatyZenek
Miła Kobietka

Chyba nie tak interpretujecie to co piszę. Tak napisałem bo pomyślałem że nie spodziewałyście się tego. Pisząc dowaliłem , myślałem że to was trochę zaskoczy ale nic innego to nie miało znaczyć. I tak czy inaczej nie skomentowałyście tego tylko czepiacie się głupich słówek które odebrałyście po swojemu, czyli błędnie.
456
Kobietka Expert

Oj trochę optymizmu. My tylko żartujemy sobie. ;) Już napisałyśmy Ci, że jeśli się wam ułoży to super, jeśli nie to trzeba niestety żyć dalej. Skoro idzie krokiem do przodu no to jest już jakiś postęp. Miejmy nadzieję, że mega pozytywny.

GarbatyZenek
Miła Kobietka

OK. dzięki za wszystko
456
Kobietka Expert

Jeśli będziesz mieć ochotę to daj nam znać jak wam się ułożyło. Powodzenia.

elzbieta45
Kobietka Expert

wiesz garbaty zenku . my tez umiemy sobie zazartowac . a co do twoich spraw to wiesz ze ty sam musisz wiedziec co najlepsze jest dla ciebie . sam podjac swoja decyzje . sam tez poniesiesz konsekwencje swoich decyzji obojetnie jakie one beda czy dobre czy zle . twoje zycie jest w twych rekach i jak zrobisz to juz nalwzy do ciebie

powodzenia , zycze wszystkiego dobrego
no i zagladaj tu czasem
GarbatyZenek
Miła Kobietka

.
Ostatnio zmieniony śr sty 30, 2013 10:52 pm przez GarbatyZenek, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ