przyjaciółka męża

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: przyjaciółka męża

Post autor: Hadassa »

Nerissa, ale przynajmniej teraz wychodzisz na prostą i uwolniłaś się od niego
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Nerissa
Jestem tu nowa :)

Post autor: Nerissa »

Obyś miała rację, Kayira. Długo to trwało, zanim przekonałam samą siebie, że życie z tym człowiekiem nie ma żadnej przyszłości, bo uzależnił się od oszustwa.
Kiedy wyprowadził się z domu i związał się z tamtą, to po jakimś czasie zaczął wydzwaniać do mnie i wyznawać mi miłosć przez telefon, przyjeżdzał niby do dzieci, a siedział w pokoju ze mną i zachowywał się jak nastolatek... brakowało mu widocznie tego " dreszczyku emocji", który się skończył, kiedy się okazało, że została mu już tylko Ona.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Nerissa, kobiecie zawsze ciężko jest się uwlonić od ukochanego faceta..
nawet ostatnio przerabiamy ten temat na forum ;) u kilku Forumowiczek ;)
ale skoro już się uwolniłaś , to może być tylko lepiej <przytul>
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
gizela34

Post autor: gizela34 »

Oj, jak dla mnie przyjaciółka męża, o ile nie mam tu na myśli siebie, brzmi groźnie... nawet, jeśli chodziłoby tu o siostrę męża - tak czy siak uważam, że w prawdziwym związku nie ma miejsca na super przyjaźnie z płcią przeciwną
http://www.getinleasing.pl/
gumisia133

Post autor: gumisia133 »

Też mam problem, mój mąż ma dwie siostry i z obiema dobre relacje; on widzi, że to trochę chore, że co chwile dzwonią, ale one jeszcze nie... nie chce ich obrazić, ale kurde nie wiem jak rozwiązać tę sytuację...
http://www.gfn.com.pl/
ODPOWIEDZ