Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Re: Przy kawie ...

Post autor: Aniaaaaa »

Kurde robia człowiekowi tylko ochotę haha a ru chcąc nie chcąc trzeba poczekać haha .

Vaniliiia nie rozumiem :-D
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

Tak bez nas sobie poradzicie a jak słoika z ogórkami nie idzie otworzyć to otwórz mi
a bez kobiety też idzie sobie poradzić bo ugotować poradzę, z praniem też sobie dam radę :D
A pić to pijemy przez was moje drogie panie jak by ci się ukochana osoba puszczała na lewo i prawo za pieniądze i na każdym kroku by cię oszukiwała to też byś sięgnęła po flachę myszka :cry:
Adrian
:P
vaniliiia
Kobietka Expert

Post autor: vaniliiia »

Nie porównujmy jednej kobiety do kazdej, bo nie kazda puszcza sie na lewo i prawo, a prawda jest taka ze niestety mezczyzni tez nie sa święci, a ze statystyk wynika ze wiecej zdradza chlopow niz bab... i my nie chlejemy. jedynie sie obzeramy... :P

Aniu, chodzilo mi o to, ze mieszkam w bloku, 5 pietro, i nie mam harcy zza sciany tylko z nad glowy, bo moi sasiedzi co figluja mieszkaja na 6, i wszystko slyszę z sufitu :)
I mi tez robia ochote, jeszcze tym bardziej ze mnie na noc zawsze najwieksza ochota bierze.. :lol:
Ostatnio zmieniony śr paź 16, 2013 9:01 pm przez vaniliiia, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Vice Miss Babskich Spraw 2013
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Toś sobie niezła babe znalazł chłopie pytanie tylko czy byłeś zaślepiony czy jak ? bo nie do pojecia jak dla mnie
vaniliiia
Kobietka Expert

Musialabys sie cofnac Aniu ok 200 str do tylu, haha.. ale to raczej nieralne, wiec moze Adrian opowie ci pokrotce...
Adrian po prostu byl zbyt zakochany ...
Obrazek

Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Post autor: myszka28 »

zbyt zakochany i zbyt ślepy tak w skrócie
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Vaniliiia ja to mam zawsze najwiekszą ochotę rano po przebudzeniu i wieczorem :-D Jak mój misiek jest obok to normalnie nie potrafię się powstrzymac hahahaha szybko zsuwam z siebie majteczki i jazda hahahhahah
vaniliiia
Kobietka Expert

zdarza sie najlepszym, niestety bylam w podobnej sytuacji ale opamietalam sie w porę.. nie bylam CHYBA zdradzana, ale mialam chlopaka idiotę...

hahahahaahha Ania, ty zboczuchu!! :lol:
ja mam najwieksza ochote wieczorem... a pomysl co ja mam zrobic, jak my razem nie mieszkamy i nigdy nie ma kiedy... :D
Obrazek

Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

vanilka współczuję
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Vaniliiia ale wiesz to się wszystko kumuluje i czeka na rozładowanie hahaha jak sie juz dorwiesz tak koniec hahaha
vaniliiia
Kobietka Expert

ja sobie tez, rzadko kiedy mam wolne mieszkanko, bo on nie ma nigdy.. a jak ja mam to na gora 4h, i to moze raz na kilka tygodni albo miesiecy..

hahaha, taaak, raczej on sie dorwie bo moj chlop powoli nie wytrzymuje i juz nie moze sie nawet na dworze powstrzymywac i mnie wszedzie dotyka :D
ale ze mna nie lepiej, on na mnie tak dziala, ze mi samej trudno sie powstrzymac
Obrazek

Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Wszedzie cie dotyka :-D fajna sprawa napalony mężczyzna co :-D hahah widzisz uroki mężatki masz faceta zaraz obok i kozystasz kiedy chcesz :-) Sama bys tak zrobiła jak mówie jak byś była mężatką hahaha
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

no dziewczyny idę kłaść młodego spać bo już pora na niego później zajrze do was
vaniliiia
Kobietka Expert

no to jeszcze troche czasu... damy sobie radę, jedziemy na wakacje w nast roku!! haha :D
No napalony, mowie, rąk przy sobie utrzymac nie moze nawet w tramwaju..

Ok myszko leć, leć jeśli będę to jeszcze pogadamy. ;)
Obrazek

Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Ok myszka to wbijaj :-)
vaniliiia
Kobietka Expert

zostalysmy same chyba.
Obrazek

Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

No dokładnie haha to w wakacje sobie nadrobicie co ? hahaha sama sie wybiorę na jakieś wakacje znów z moim miskiem odskocznia od tego całego zycia w pośpiechu sie przyda i na pewno nie bedziemy sobie żałować przyjemności hehehe
vaniliiia
Kobietka Expert

no nasze to beda pierwsze wspolne wakacje(w sensie ze jakis wyjazd na kilka dni), wiec mysle ze wykorzystamy w pełni.... :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

No jakieś trzy lata temu poznałem kobietę i w pewnym momencie się pokłóciliśmy i za dwa dni po niej ochłonąłem i zadzwoniłem a ona z tekstem że nie będziemy się już więcej spotykać bo ona ma kogoś innego no i po trzech latach samotności znowu coś się złożyło że się zeszliśmy. Powiedziała mi że pracuje jako dziwka i byłem w stanie jej to nawet wybaczyć co tak ją kochałem. No i byliśmy razem w piątek po pracy już u niej byłem a w poniedziałek jechałem do siebie do domu. powiedziałem jej żeby do pracy poszła a nie tak cały czas na garnuszku rodziców siedzieć i ja jej parę groszy obiecałem dać. no i była w urzędzie pracy i tam nie mieli do niej pracy i w następny dzień się spakowała i pojechała rzekomo do pracy do Tarnowa 260km od domu ale co się okazało pojechała do jakiegoś gościa w wiadomym celu i tam została. ja jestem oszustem bo obiecałem że będę ją utrzymywał. I teraz mi znowu dziennie truje życie że to była pomyłka żebym po nią przyjechał bo chce wrucić do mnie :cry:
Adrian
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

haha no domyślam się kochana w końcu trzeba uzupełniać braki hahaha ja teraz to mam seksu pod dostatkiem staramy się o dziecko więc igraszek mi nie brakuje
vaniliiia
Kobietka Expert

ja nie potrafiłabym być z kimś takim...

Aniu to sie ciesz... nie kazdy tak moze... :)
Obrazek

Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Adix trzaśnij się w pyszczek swój śliczni zasługujesz na kogoś lepszego nie odpowiadaj na wiadmości i telefony,takie kobiety się nie zmieniają
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Vaniliiia kochana ciesze się bardzo z tego powodu :-)

Kolego ja też nie potrafiła bym żyć z kimś takim i z nim być masakra
vaniliiia
Kobietka Expert

to ciesz sie ciesz... ja mojemu tylko zeby go bardziej "zdenerwowac" to wysylam gorrrace foty hahahha.

no adrian kobiety tak jak i faceci... nie zmieniaja sie... i nie mysl ze i ona sie zmieni..
Obrazek

Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Tęż sobie powiedziałem dość ale teraz desperacko poszukuję kogoś kogo będę mógł wycałować od stóp do głowy y wyściskać bardzo mocno ale nie idzie mi to za bardzo :(
Oj vanilka ludzie się zmieniają ja też się zmieniłem odkąd piszę tutaj na forum. Stałem się delikatniejszy i czulszy.
Ostatnio zmieniony śr paź 16, 2013 9:39 pm przez Adix257, łącznie zmieniany 1 raz.
Adrian
Zablokowany