Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Zanna, masakra... a jej korona z głowy spadnie jak zmyje ??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Rączki jak zwykle przyrosły...Kayira pisze:Zanna, masakra... a jej korona z głowy spadnie jak zmyje ??
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
No no no, fajne te gogle. Będą pasować do każdego nakrycia głowy i bez. 
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
ooo
jestem bardzo podekscytowana Waszym ślubem Kayira.. Pewnie dlatego, że my zawsze na standardowych ślubach jesteśmy i zawsze na nich to samo.. Czekam z wielką niecierpliwością na zdjęcia
Witajcie
widzę,że zanna nas w końcu odwiedziła
oj zanna my to mamy z tymi teściowymi.. no masakra jak tyle dni mogło wszystko zalegać w zlewie i że jej to nie przeszkadzało..
a wiecie co moja zrobiła teściowa dzisiaj zrobiła?? Przyjechałam z miasta i patrzę a ona rosołek gotuje, pomyślałam spoko, mąż lubi to chętnie zje i wiecie co- ugotowała, ściągnęła z palnika, wzięła sobie do pokoju i tam jadła (a pokój to salon, z którego wchodzi się do kuchni) i nawet się nie zapytała czy może też bym zjadła.. wiecie jak się poczułam... normalnie tak mnie to dobiło.. jakbym nie wiem żarłok ze mnie był czy co.. o jedną nalewkę by jej nie ubyło..
oprócz tego to jest obrażona bo jej zwróciłam uwagę,że ręce myje się w łazience, a nie w kuchni nad naczyniami w zlewie..uhh zepsuła mi totalnie nastrój.. dodatkowo mojego męza to chyba osy pogryzły, bo też się do mnie nie odzywa i nadąsany na mnie chodzi, a nie wiem o co.. a jak się Go zapytam to mi mówi, że jest normalny a ja przecież widzę że coś jest nie tak.....

Witajcie
widzę,że zanna nas w końcu odwiedziła
a wiecie co moja zrobiła teściowa dzisiaj zrobiła?? Przyjechałam z miasta i patrzę a ona rosołek gotuje, pomyślałam spoko, mąż lubi to chętnie zje i wiecie co- ugotowała, ściągnęła z palnika, wzięła sobie do pokoju i tam jadła (a pokój to salon, z którego wchodzi się do kuchni) i nawet się nie zapytała czy może też bym zjadła.. wiecie jak się poczułam... normalnie tak mnie to dobiło.. jakbym nie wiem żarłok ze mnie był czy co.. o jedną nalewkę by jej nie ubyło..
oprócz tego to jest obrażona bo jej zwróciłam uwagę,że ręce myje się w łazience, a nie w kuchni nad naczyniami w zlewie..uhh zepsuła mi totalnie nastrój.. dodatkowo mojego męza to chyba osy pogryzły, bo też się do mnie nie odzywa i nadąsany na mnie chodzi, a nie wiem o co.. a jak się Go zapytam to mi mówi, że jest normalny a ja przecież widzę że coś jest nie tak.....
To się nazywa robić komuś po złości. Chamska złośliwość, ot co. Olej ją, Madlen...
Niech się przeje tym rosołem i bokami jej wyjdzie. Widocznie kochane- wasze teściowe nie liczą się z tym na jakich ludzi same wychodzą.
A co do męża -przejdzie mu złość. W ogóle taki dzisiaj dzień złośliwy. Też chodzę wściekła jak osa i najchętniej telefon komórkowy i laptopa porąbałabym teraz siekierą... O mały włos a nie rozszarpałabym przed chwilą połówka. Więc wolę się zaszyć... Tak jakoś, nawet to nie PMS...
Jak to Kayira ostatnio napisała... "Tylko spokój może cię uratować". Idealnie...
A co do męża -przejdzie mu złość. W ogóle taki dzisiaj dzień złośliwy. Też chodzę wściekła jak osa i najchętniej telefon komórkowy i laptopa porąbałabym teraz siekierą... O mały włos a nie rozszarpałabym przed chwilą połówka. Więc wolę się zaszyć... Tak jakoś, nawet to nie PMS...
Jak to Kayira ostatnio napisała... "Tylko spokój może cię uratować". Idealnie...
ALe nie wiem czy czegoś w powietrzu nie ma...
bo sama sie na X wkurwi.....
bo sama sie na X wkurwi.....
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Coś poważnego...?
Cześć ponownie dziewczyny;-) znów burzowo, ech.
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
O cześć i Tobie Adrian;-)
A cześć Adasiowa i przepraszam że wpadam tutaj tak bez przywitania lak do oboryAdidasowa pisze:O cześć i Tobie Adrian;-)
Adrian

A nic nie szkodzi, nie jestem tutaj starzakiem z zagrzanym dawno stołkiem, więc normalne, że nie witają mnie wszyscy jak tylko wejdę;-)
no ale moja grzeczność wymagała żebym sie pierw przywitał a tego nie zrobiłem
Adrian

A daj spokój, przecież się nie gniewam:)
Blackfox może się wypowiesz?
babskiesprawy.pl/post77500.html#p77500" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/post77500.html#p77500
Blackfox może się wypowiesz?
babskiesprawy.pl/post77500.html#p77500" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/post77500.html#p77500
jutro to zapomnę co chciałem ci napisaćBlackfox pisze:Witaj Trampkowa.
Burzowo też u nas. Niech leje.
Rodzynek domyślam się... Postaram się zajrzeć tu jutro. Bo tak to jest jak się nie ma za grosz zrozumienia...
i kto nie ma za grosz zrozumienia? Ja?
Adrian

O cześć Adidasowa i Adrian
oj Adidasowa nie mów tak
ja Cię przywitałam
widzę,że dzisiaj każdy taki jakiś nie za bardzo..
oj Adidasowa nie mów tak
widzę,że dzisiaj każdy taki jakiś nie za bardzo..
Nie no ja żartuję przecież, spokojnie;-) Do nikogo żalu nie mam hehe
Eee ja dziś w sumie mam humor;-)
Bo tak to jest z facetami i teściowymi, Madlen.
Nie ma się wtedy nastroju, humoru i wszystkiego się nie ma...
Trampkowa jutro przepatrzę.
Nie ma się wtedy nastroju, humoru i wszystkiego się nie ma...
Trampkowa jutro przepatrzę.
chociaż Ty.. mnie to się już zupełnie odechciało wszystkiego..
a jak tam między Tobą a Twoim?? Pogodziliście się??
Black a u Ciebie czemu kiepsko??
a jak tam między Tobą a Twoim?? Pogodziliście się??
Black a u Ciebie czemu kiepsko??
Black spoczko 
Madlen niby tak... Nie wiem tylko co ma myśleć, bo mi nabił siniaka... i zrobił to ze złości, strasznie mnie boli... Dzisiaj mi przyciął palca w bramie, myślałam, że złamany, tak cholernie bolało i trochę spuchł...
Madlen niby tak... Nie wiem tylko co ma myśleć, bo mi nabił siniaka... i zrobił to ze złości, strasznie mnie boli... Dzisiaj mi przyciął palca w bramie, myślałam, że złamany, tak cholernie bolało i trochę spuchł...
chociaż jestem ciężko kapujący to chyba się domyślamBlackfox pisze:Niee. Oczywiście, że Nie Ty.
Domyśl się dlaczego.
ale przypomnij się to ci to napiszę jak nie zapomnę
hej Madlen
Adrian

ja zmykam.. do juterka i spokojnej nocki

Brak słów już do niego, w tyłku mu się przewraca czy co... nie wiem. Nierozumny też jest. 10 razy mu powtarzam nie rób tak, nie mów tak... Dobranoc ;*