Ma fajnie jak tak facet mysli o rodzinie i o nia dba. I rozumiem ze tak wolicie zrobic...
I wogole podoba mi sie tez Twoje podejscie do sprawy choc sytuacja nie latwa
A jak Twoje zdrowko ??
Madlen czasem od nicnierobienia człowiek sie meczy

ja wole jak mam dzien zabiegany.

Jak ty sie wogole czujesz??
Kinga a co sie u Ciebie dzialo? ze tyle pilas wody?
Black
Nie wiem co za zabieg Cie czeka ale zycze duzo zdroweczka.
Had ile razy maly Ci je w nocy? Nocki ok ?
Evelop alergolog??
Czyli lekarz kiszka.... nas teraz czekaja testy. A wlasciwie to wyprawa do szpitala wiec caly pakiet bedzie.
Mamy skierowanie od lekarza i ...czekamy na termin...
La wez nie przejmuj sie. Babcie juz maja takie schizy. Wiem po swojej mamie i tesciowej. Jedna kaze wyplate do sloikow wkladac, ruga by pasla
dziecko bo ciagle chude.... ( a wazy 19kg ..) tak wiec wiesz:P
Gosia ****** no mnie alergia wyszla jakies 2-3 lata temu;)
U mnie zabiegany dzien. Lampa do pokoju malej jest
Mebelki stoja.Maz w sobote zlozyl i sa naprawde sliczne. I co wazne dobrze i staranie wykonane.
Czkamy na dywan, zamowilam, wyslalam kase...dzwoni babka za pare godzin i mowi ze tego koloru nie ma...a na ich stronce zero wzmianki
Mamy chyba jakiegos pecha..bo zamawialam biurko tydzien temu i ...tez koloru dob sonoma nie ma...
aaaaaaaaaaaa
Gosc mi i tak powiedzial ze jestem wyjatkowo ugodowa bo kazdy by sie wsciekl , a ja spokojnie ze nie ma problemu

poczekam sobie te 3 tyg. na moj kolor...nie pali sie. Chyba byl w lekkim szoku:P
Na balkonik kupilam sobie dzis male dodatki i mam chyba wszystko co chcialam.
I tak nam leca dni..... urzadzamy sie, wycieczki. Wkoncu latanie po lekarzach nas omija i oby jak najdluzej choc duzymi krokami zbliza sie moj renozans i szpital malej.[/b]