Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Ma... ja dalej nic nie ruszylam. Tylko pocwiczylam... moze zaraz sie rusze...
Kingus, nie dawaj sie ludziom i tym podobnym...
A z facetem... coz nie zawsze moze byc idealnie. Wazne ze doszliscie do porozumienia... i oby tak dalej
Oby dobry humor Ci wrocil..
Kingus, nie dawaj sie ludziom i tym podobnym...
A z facetem... coz nie zawsze moze byc idealnie. Wazne ze doszliscie do porozumienia... i oby tak dalej
Oby dobry humor Ci wrocil..
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
- kokoszanel
- Super Gaduła
a ja zrobiłam wszystko i padłam zmęczona. jestem wykończona jakbym góry przenosiła!
"Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł,
ale najważniejsze żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć"
~ Coco Chanel
~ Coco Chanel
-
a_gatka
A leci powoli.Hadassa pisze:B
Agatka, no to mam nadzieję, że wena wrócia tak poza tym, co u Ciebei ??
Póki co, jestem kurą domową, ale Młoda poszła do przedszkola, więc zaczynam rozglądać się za pracą.Kinga88 pisze: Zwyczajna gdzie pracujesz ?
Obiad zrobiony, dzieci poodbierane ze szkoły i przedszkola, zaraz bierzemy się za lekcje.. Wam też tak szybko czas ucieka?
Bry dzionek
Agatko zdróweczka, dojdz do siebie jak najszybciej.
Zwyczajna, czasem to całkiem dobry "Zawód" mi np bardzo by pasowało pracować na pół etatu, na miejscu, mieć czas na dom i inne przyjemności
Jakie plany na dziś ?
Ja zaraz na kompie porobię porządki a później do gina idę
Agatko zdróweczka, dojdz do siebie jak najszybciej.
Zwyczajna, czasem to całkiem dobry "Zawód" mi np bardzo by pasowało pracować na pół etatu, na miejscu, mieć czas na dom i inne przyjemności
Jakie plany na dziś ?
Ja zaraz na kompie porobię porządki a później do gina idę
No właśnie pół etatu mi się marzy.. wtedy i wilk syty i owca cała 
Dzień dobry!
Zaraz lecę Syna do szkoły odstawić. Nie cierpię popołudniowej zmiany! Dobrze, że Męża moja Młodą do przedszkola odstawia, bo bym się naganiała
Dzień dobry!
Zaraz lecę Syna do szkoły odstawić. Nie cierpię popołudniowej zmiany! Dobrze, że Męża moja Młodą do przedszkola odstawia, bo bym się naganiała
- kokoszanel
- Super Gaduła
zwyczajna - widze że nie tylko mi się 1/2 etatu marzy. to dobre rozwiązanie byłoby i dla mnie.
~ Coco Chanel
~ Coco Chanel
No właśnie.. póki co, tylko marzę, ale od czegoś trzeba zacząć 
Zostałam sama na placu boju. Przejrzę czeluści internetu i może zainspiruję się na obiad jakiś fajny?
Zostałam sama na placu boju. Przejrzę czeluści internetu i może zainspiruję się na obiad jakiś fajny?
Widze ze pol etatu to marzenie wiekszosci kobiet...
Mi by nawet caly etat ale na miejscu starczyl...
Ja dzis robie makaron ryzowy z warzywami
Mi by nawet caly etat ale na miejscu starczyl...
Ja dzis robie makaron ryzowy z warzywami
Witajcie
Chwilę mnie nie było, ale nie mam czasu. Wczoraj skończyłam wykłady, a w przyszłym tygodniu zaczynam jazdę. Zaczęłam też się uczyć żeby jako tako mieć pojęcie i przygotować się na teorię..
A ogólnie jest ok..
w piątek mam wizytę, ale niestety Połówka ze mną nie będzie.. a tak bym chciała żeby był..
Had jak było u gina??
I jak po szkole rodzenia? Co tym razem mieliście?
Jak się czujesz??
Kinia Ty to masz z tymi wolnymi.. należy Ci się, a wiecznie problem choćby jeden dzień wziąć..
Jak na kursach się Wam podoba??
I jak poszukiwania sukni?
Avis nie martw się.. zobaczysz niedługo dwie kreseczki :*
Ale nie poddawaj się :*
Co do teściowej- wiesz że nie mogłaś na nią liczyć więc to nic nowego, że nic nie robi..
Ma, mam nadzieję, że Syn się szybko wykuruje..
Zwyczajna, bycie Panią Domu to ciężka praca.. choć nie przynosi dochodu to jest choć satysfakcja, że w domu wszystko jest zrobione
Agatka Ty to cały czas zapracowana
A jak się Wam w małżeństwie układa??
Kurczę niedługo to będzie już rok

Ymm nie wiem co komu jeszcze napisać, sorki jak kogoś pominęłam..
Chwilę mnie nie było, ale nie mam czasu. Wczoraj skończyłam wykłady, a w przyszłym tygodniu zaczynam jazdę. Zaczęłam też się uczyć żeby jako tako mieć pojęcie i przygotować się na teorię..
A ogólnie jest ok..
Had jak było u gina??
I jak po szkole rodzenia? Co tym razem mieliście?
Jak się czujesz??
Kinia Ty to masz z tymi wolnymi.. należy Ci się, a wiecznie problem choćby jeden dzień wziąć..
Jak na kursach się Wam podoba??
I jak poszukiwania sukni?
Avis nie martw się.. zobaczysz niedługo dwie kreseczki :*
Ale nie poddawaj się :*
Co do teściowej- wiesz że nie mogłaś na nią liczyć więc to nic nowego, że nic nie robi..
Ma, mam nadzieję, że Syn się szybko wykuruje..
Zwyczajna, bycie Panią Domu to ciężka praca.. choć nie przynosi dochodu to jest choć satysfakcja, że w domu wszystko jest zrobione
Agatka Ty to cały czas zapracowana
A jak się Wam w małżeństwie układa??
Kurczę niedługo to będzie już rok
Ymm nie wiem co komu jeszcze napisać, sorki jak kogoś pominęłam..
- kokoszanel
- Super Gaduła
Witajcie.
Madlen - powodzenia z jazdą, trzymam kciuki
syn na szczęście powoli ma się lepiej. do niedzieli ma przykazanie siedzieć w domu wiec siedzimy. ma jeszcze mocne suche napady kaszlu ale wojujemy 
Miłego wszystkim.
Ja dziś idę odwiedzić szkołe syna by dowiedzieć się jakie lekcje, co przerabiali. Aby nie było za dużych zaległośći.
Madlen - powodzenia z jazdą, trzymam kciuki
Miłego wszystkim.
Ja dziś idę odwiedzić szkołe syna by dowiedzieć się jakie lekcje, co przerabiali. Aby nie było za dużych zaległośći.
~ Coco Chanel
~ Coco Chanel
Bry dzionek
Madi, ciekawe jak Ci pójdzie na jazdach, powodzenia
Powiedz potem jak Ci pójdzie, i jak u lekarza.
Jak z teściową ??
U lekarza wszystko ok, szyjka zamknięta, więc jeszcze spokojnie miesiąc.
Mały faktycznie ma ponad 2 kg, ale nie jest to przeszkoda do rodzenia sn...
Kolejna wzyta 15 marca.
Ma, powodzenia w szkole.. oby nie miał dużo do nadrobienia...
Madi, ciekawe jak Ci pójdzie na jazdach, powodzenia
Powiedz potem jak Ci pójdzie, i jak u lekarza.
Jak z teściową ??
U lekarza wszystko ok, szyjka zamknięta, więc jeszcze spokojnie miesiąc.
Mały faktycznie ma ponad 2 kg, ale nie jest to przeszkoda do rodzenia sn...
Kolejna wzyta 15 marca.
Ma, powodzenia w szkole.. oby nie miał dużo do nadrobienia...
Hejka
Ma no pewnie. Jak się w miarę czuje to lepiej się już teraz za nadrabianie zabrać bo później to wiadomo, nawał taki, że ciężko ogarnąć.
Had to waga w miarę. Wcale to nie dużo.
Koleżanka mojej Mamy wczoraj urodziła syna i ważył prawie 5 kg i 62 cm długości ma. I naturalnie rodziła. To pomyśl sobie..
ale dobrze że szyjka ok i że się nic nie dzieje.
kurczę jeszcze miesiąc i będziecie mieć już Małego
już Ci zazdroszczę 
Ja się w sumie doczekać wizyty nie mogę, a z drugiej strony się stresuję trochę..
O tak kciuki się przydadzą żeby jako tako ta jazda mi szła
Ma no pewnie. Jak się w miarę czuje to lepiej się już teraz za nadrabianie zabrać bo później to wiadomo, nawał taki, że ciężko ogarnąć.
Had to waga w miarę. Wcale to nie dużo.
Koleżanka mojej Mamy wczoraj urodziła syna i ważył prawie 5 kg i 62 cm długości ma. I naturalnie rodziła. To pomyśl sobie..
ale dobrze że szyjka ok i że się nic nie dzieje.
kurczę jeszcze miesiąc i będziecie mieć już Małego
Ja się w sumie doczekać wizyty nie mogę, a z drugiej strony się stresuję trochę..
O tak kciuki się przydadzą żeby jako tako ta jazda mi szła
- kokoszanel
- Super Gaduła
Moja koleżanka jest w 5 ciąży i każde dziecko było ogromne że tak się wyrażę bo powyżej 4 kg i 59-63 cm ... wiec sobie wyobraźcie. a dziewczyna mega chuda. no teraz już po 4 ciąży sporo zostało ale mimo wszystko. i wszystkie rodziła siłami natury 
w szkole byłam, spędziłam tam godzine chyba a bo to jedna nauczycielka, a to druga itd
w szkole byłam, spędziłam tam godzine chyba a bo to jedna nauczycielka, a to druga itd
~ Coco Chanel
~ Coco Chanel
Cześć Skarby
Dzień miałam pracowity, wzięłam nieszczęsne papierzyska do domu i zrobiłam je zajęło mi dobre 1h i 40 min ale na szczęście jestem wolna od papierów, dbajcie o zdrowie bo wirusy atakują teraz u nas druga fala przeziębień także Madi i Had Wy to już w szczególności
jakoś zmęczona jestem ale pozytywnie nakręcona, teraz czekam na tel od mojego jedynego, weekend zbliża się małymi krokami i dobrze w końcu pośpię dłużej
Madi daj znać jak było na pierwszej jeździe, pamiętam ze moja jazda pierwsza trwała tylko godz, to była taka lekcja po mojej miejscowości i w trakcie tej godziny auto mi zgasło aż 7 razy bo to było tak często ze aż liczyliśmy z Sebastianem ale wspominam miło te jazdy ... dasz radę w razie czego niech Twój Cię zabiera na jakieś leśne drogi zawsze to coś Ci pomoże, mi dużo tata pomagał, łuki i koperty mnie nauczył
na kursach ok, czytamy właśnie książeczki o płodności, wykres robię bo mamy następne spotkanie w marcu. A kościelne nawet spoko, jakiś test robiliśmy i wyszło nam że mamy całkowicie różne potrzeby, także czegoś się już więcej dowiadujemy o sobie, generalnie jest dobrze, .... sukienkę miałam mierzyć w ten poniedziałek ale się rozmyśliłam przestała mi się podobać, nie wiem czemu tak mam, że coś mi sie podoba a jak mam mierzyć nawet się nie rozbieram i nie mierzę bo mnie odrzuca, dziwna jestem dlatego na razie luzuje ten temat...
Had super ze Malutki rozwija się dobrze i z Tobą tez jest ok, to najważniejsze ... ale Ty sie zdrowo odżywiasz, kurcze mogłabym wziąć z Ciebie przykład bo ja wcinam snickersa
Zwyczajna każda praca to praca, a praca w domu jest tak samo ważna jak inna, ale życzę powodzenia w znalezieniu takiej która będzie dawać Ci radość
Ma życzę abyście szybko nadrobili zaległe lekcje i zdróweczka dla Was
To co ? ... kolorowych i cudownych
Pa
Dzień miałam pracowity, wzięłam nieszczęsne papierzyska do domu i zrobiłam je zajęło mi dobre 1h i 40 min ale na szczęście jestem wolna od papierów, dbajcie o zdrowie bo wirusy atakują teraz u nas druga fala przeziębień także Madi i Had Wy to już w szczególności
jakoś zmęczona jestem ale pozytywnie nakręcona, teraz czekam na tel od mojego jedynego, weekend zbliża się małymi krokami i dobrze w końcu pośpię dłużej
Madi daj znać jak było na pierwszej jeździe, pamiętam ze moja jazda pierwsza trwała tylko godz, to była taka lekcja po mojej miejscowości i w trakcie tej godziny auto mi zgasło aż 7 razy bo to było tak często ze aż liczyliśmy z Sebastianem ale wspominam miło te jazdy ... dasz radę w razie czego niech Twój Cię zabiera na jakieś leśne drogi zawsze to coś Ci pomoże, mi dużo tata pomagał, łuki i koperty mnie nauczył
na kursach ok, czytamy właśnie książeczki o płodności, wykres robię bo mamy następne spotkanie w marcu. A kościelne nawet spoko, jakiś test robiliśmy i wyszło nam że mamy całkowicie różne potrzeby, także czegoś się już więcej dowiadujemy o sobie, generalnie jest dobrze, .... sukienkę miałam mierzyć w ten poniedziałek ale się rozmyśliłam przestała mi się podobać, nie wiem czemu tak mam, że coś mi sie podoba a jak mam mierzyć nawet się nie rozbieram i nie mierzę bo mnie odrzuca, dziwna jestem dlatego na razie luzuje ten temat...
Had super ze Malutki rozwija się dobrze i z Tobą tez jest ok, to najważniejsze ... ale Ty sie zdrowo odżywiasz, kurcze mogłabym wziąć z Ciebie przykład bo ja wcinam snickersa
Zwyczajna każda praca to praca, a praca w domu jest tak samo ważna jak inna, ale życzę powodzenia w znalezieniu takiej która będzie dawać Ci radość
Ma życzę abyście szybko nadrobili zaległe lekcje i zdróweczka dla Was
To co ? ... kolorowych i cudownych
Pa
Wpadam życzyć miłego i udanego dnia 
- kokoszanel
- Super Gaduła
witam z kubkiem kawy o poranku 
dziś kontrolna wizyta u lekarza u nas. i siedzenie przy biurku z lekcjami
Had - dobrze że z maluszkiem wszystko dobrze, niech nadal się zdrowo rozwija. nie za szybko, tylko tak w sam raz by urodził się super fajnym maluchem
miłego dzionka wszystkim.
dziś kontrolna wizyta u lekarza u nas. i siedzenie przy biurku z lekcjami
Had - dobrze że z maluszkiem wszystko dobrze, niech nadal się zdrowo rozwija. nie za szybko, tylko tak w sam raz by urodził się super fajnym maluchem
miłego dzionka wszystkim.
~ Coco Chanel
~ Coco Chanel
Bry dzionek 
Madi, jak się czujesz w ogóle ??
Powodzenia na jazdach, i obyś trafiła na fajnego instruktora, bo to jednak połowa sukcesu, a wiem co mówię
Jak tam w ogóle budowa domu ?? Coś sie ruszyło, czy dalej zastój ??
Ma a jak się w ogóle syn czuje ?? Ty kiedy własnie masz jakieś kontrole z kregosłupem? Jakies leczenie zaczynasz? Czy rehabilitację ??
Kinga, prawda jest taka, że wiele się okaże i wyjaśni jak zamieszkacie razem, wtedy na prawdę się człowiek dociera... Wtedy wychodzą wszystkie braki i plusy. Ale wtedy też wychodzi na ile się możecie dotrzeć do siebie
Współczuję pracy zabieranej do domu, oby się szybko skończyło...
Ja dziś mam kiepską noc za sobą...
Ale póki co jeszcze w łóżku, potem w domu ogarnę, a może i dalej porządki na kompie zrobię...
Później na zakupy.. skończe co mam do skończenia i zrobię obiad, poczekam na X...
Madi, jak się czujesz w ogóle ??
Powodzenia na jazdach, i obyś trafiła na fajnego instruktora, bo to jednak połowa sukcesu, a wiem co mówię
Jak tam w ogóle budowa domu ?? Coś sie ruszyło, czy dalej zastój ??
Ma a jak się w ogóle syn czuje ?? Ty kiedy własnie masz jakieś kontrole z kregosłupem? Jakies leczenie zaczynasz? Czy rehabilitację ??
Kinga, prawda jest taka, że wiele się okaże i wyjaśni jak zamieszkacie razem, wtedy na prawdę się człowiek dociera... Wtedy wychodzą wszystkie braki i plusy. Ale wtedy też wychodzi na ile się możecie dotrzeć do siebie
Współczuję pracy zabieranej do domu, oby się szybko skończyło...
Ja dziś mam kiepską noc za sobą...
Ale póki co jeszcze w łóżku, potem w domu ogarnę, a może i dalej porządki na kompie zrobię...
Później na zakupy.. skończe co mam do skończenia i zrobię obiad, poczekam na X...
Hej
Ja też jakoś nastrojowo kiepsko.. J. mnie drażni że aż nie chcę z Nim rozmawiać.. jakaś nie do życia jestem..
Czuję się dobrze, czasem mnie kręgosłup zaboli ale to raczej rzadko.
Instruktor dość taki bo to ten sam co wykłady prowadził.
A co do budowy to byliśmy u właściciela firmy którą zamówiliśmy i ma policzyć materiał bo chcemy zamówić. I na wiosnę zaczynamy. Myślę że po świętach coś już się ruszy.
Had mam nadzieję, że się rozkręcisz i nabierzesz energii
Kinia współczuję papierkowej roboty. Dobrze że chociaż skończyłaś.
Rzeczywiście ciekawa jesteś
najpierw się podoba a później już nie
po prostu wybredna jesteś
ale pewnie masz wybrać taką w której będziesz się czuła najpiękniej. Powodzenia w dalszych poszukiwaniach 
Ma no właśnie wymyśliliście coś z lekarzem?
To z Synem idziesz dziś czy Ty sama?
Mykam. Miłego dnia..
Ja też jakoś nastrojowo kiepsko.. J. mnie drażni że aż nie chcę z Nim rozmawiać.. jakaś nie do życia jestem..
Czuję się dobrze, czasem mnie kręgosłup zaboli ale to raczej rzadko.
Instruktor dość taki bo to ten sam co wykłady prowadził.
A co do budowy to byliśmy u właściciela firmy którą zamówiliśmy i ma policzyć materiał bo chcemy zamówić. I na wiosnę zaczynamy. Myślę że po świętach coś już się ruszy.
Had mam nadzieję, że się rozkręcisz i nabierzesz energii
Kinia współczuję papierkowej roboty. Dobrze że chociaż skończyłaś.
Rzeczywiście ciekawa jesteś
Ma no właśnie wymyśliliście coś z lekarzem?
To z Synem idziesz dziś czy Ty sama?
Mykam. Miłego dnia..
Had nie strasz mnie nawet ze jeszcze coś wyjdzie
lepiej żeby nie
Madi tak jestem wybredna niemiłosiernie, w poniedziałek znów sobie pochodzę po salonach
Madi tak jestem wybredna niemiłosiernie, w poniedziałek znów sobie pochodzę po salonach
Madi, rozdrażnienie może być normalne, w końcu w ciąży jesteś.
I coś wiem o nagłych zmianach nastroju, czy drazliwości
Poszukaj sobie ćwiczeń, polecam pilates, bo z kręgosłupem będziesz mieć coraz gorzej, bo to jednak dodatkowe obciążenie dla niego.
Fajnie jak by się ruszyło z budowa
Kinga, ale taka prawda, że zamieszkanie razem, pokazuje jak naprawdę wygląda życie z drugim człowiekiem.
Po jakimś czasie się okazuje, że np codziennie sprzatanie po kimś skarpetek jest jednak wkurzające....
I coś wiem o nagłych zmianach nastroju, czy drazliwości
Poszukaj sobie ćwiczeń, polecam pilates, bo z kręgosłupem będziesz mieć coraz gorzej, bo to jednak dodatkowe obciążenie dla niego.
Fajnie jak by się ruszyło z budowa
Kinga, ale taka prawda, że zamieszkanie razem, pokazuje jak naprawdę wygląda życie z drugim człowiekiem.
Po jakimś czasie się okazuje, że np codziennie sprzatanie po kimś skarpetek jest jednak wkurzające....
- kokoszanel
- Super Gaduła
Had - syn czuje się lepiej już mnie wkurza hehe, właśnie telefon swój zablokował (wpisał źle pin, choć nie raz prosiłam nie rób tego sam!) a ja nie mogę znaleźć PUK'u i mam problem!
dzinym trafem nie mogę zalogować się na stronie www operatora. Normalnie ajjj......
jeśli chodzi o kręgosup, neurochirurga prywatnie wizytę mam 26 kwietnia, do tego czasu czekam.
jeśli chodzi o kręgosup, neurochirurga prywatnie wizytę mam 26 kwietnia, do tego czasu czekam.
~ Coco Chanel
~ Coco Chanel
Ma i jak znalazłaś puk ?
a ja sobie zaparzam kawusie, nieprawdopodobne że mam dziś taki luz w pracy dosłownie urlopik
a ja sobie zaparzam kawusie, nieprawdopodobne że mam dziś taki luz w pracy dosłownie urlopik
- kokoszanel
- Super Gaduła
Kinga - nie. normalnie masiakra heh.
Właśnie dostałam informację że po raz trzeci zostałam ciocią, po raz trzeci dziewczynki, kruszynki bo 2800 i 56 cm
Właśnie dostałam informację że po raz trzeci zostałam ciocią, po raz trzeci dziewczynki, kruszynki bo 2800 i 56 cm
~ Coco Chanel
~ Coco Chanel