Meble
Meble
Szukam kogoś kto wykona mi meble pod wymiar. Mam pokój, który ma nietypowy kształt i szukam kogoś kto będzie w stanie pomóc mi tam wpasować odpowiednio meble właśnie do tego wnętrza. Jak możecie cos pod tym kątem poradzić to dajcie znać kto takie meble może zaproponować.
Re: Meble
Nam meble na wymiar robiła firma z Kętrzyna - Petruś Meble z Kętrzyna. Bardzo solidne, profesjonalne podejscie do klienta. Firma ma dwa salony, jeden w Kętrzynie, drugi w Mrągowie. Od lat zajmują się produkcją mebli różnego typu. Wykonują meble bardzo starannie, doradzają nie tylko co do mebli ale także jeśli chodzi o optymalne rozwiązania - ustawienie agd, usytuowanie gniazdek. Są terminowi, bardzo profesjonalni.
Tworzone są sklepy takie jak Edit Black Red White, gdzie właśnie wykonuje się meble na wymiar i jak ktoś konkretne propozycje będzie chciał zamówić to możliwe, że będzie warto zaglądać, szczególnie jak ma się nietypowe wnętrza i będzie potrzeba tam dopasować te meble we właściwy sposób.
- genoveva.greenholt
- Jestem tu nowa :)
Bezdyskusyjną zaletą mebli na zamówienie jest również możliwość dopasowania ich wymiarów do indywidualnych potrzeb użytkowników – wysokość blatów i szafek, usytuowanie uchwytów i półek można dostosować do osób bardzo niskich i bardzo wysokich, osób poruszających się na wózkach inwalidzkich oraz dzieci.
meble na zamówienie Lubin