Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: Przy kawie ...

Post autor: Hadassa »

Ja tylko na chwilę :) przed chwilą wróciliśmy z knajpy :)
zaraz w sumie spać.. i jutro do klienta.. może uda mi się wpasć do Was wieczorem....
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

Black jak to zrobiłaś? Co takiego wielkiego wkładałaś do buzi że połamałaś szczękę?
Adrian
:P
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

wypadki sie zdazaja niestety i nas nie omijaja miejmy nadzieje , ze szybko wroca do zdrowia oboje
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Armigor »

Czesć
Blackfox co się stało ? Racajcie do zdrowia.
Kayira miło czasami gdzieś wyskoczyć.
Elu jak tam z sąsiadką uspokoiła sie?
Ja wczoraj byłam na wyprawie ,mąż zaprosił mnie do kawiarni :D z ty że nie powiedział że kawiarnia 150 km od domu :lol: było by przyjemnie gdyby nie fakt że jak dojechaliśmy na miejsce strasznie lało więc faktycznie nie zdecydowałam się na spacer po parku tylko poszliśmy do restauracji na ciacho :lol: potem spotkanie ze znajomymi i dzisiaj o mal nie zapałam żeby wypuścić syna do szkoły :D
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Dzień dobry kochane, rodzynku. :kiss2
Jak wam poniedziałek upływa?
Dzisiaj wyjątkowo ładna pogoda, aż chce się wyjść na długaśny spacer a nie leżeć w łóżku. Ciekawe czy spsuje ją deszcz.
Połówek zrobił mi dziś przepyszne śniadanie niestety zapomniał, że nawet włożenie do ust słomki jest ciężkim zadaniem a co dopiero pogryzienie świeżej bułki. Grunt, że chciał biedaczysko zrobić przyjemność. ;) Wczoraj męczyłam jeden kawałek pizzy przez pół godziny. Więc jedyne co pozostaje przez tydz. to wciąganie jogurtów przez słomkę, tabletki i okłady. Wrrr...! Byłam 100% pewna, że to złamanie, ale to dość mocne stłuczenie. Boli tak samo.
Adix257 pisze:Black jak to zrobiłaś? Co takiego wielkiego wkładałaś do buzi że połamałaś szczękę?
No normalnie Adrian, ubiję Cię. Nie rozśmieszaj, bo nie mogę się uśmiechać. :bicz

Armigor -mieliśmy w sobotę mały wypadek. Wjechało w nas za przeproszeniem babsko. Tak to jest jak się nie patrzy przed siebie tylko poprawia makijaż jadąc. Po części też nasza wina, szliśmy na przeciw. No, ale wyjazd ze sklepu to też droga, więc powinna uważać a nie gapić się na siebie. Skąd mieliśmy wiedzieć, że babsko zamiast zwolnić i ominąć to niechcący przygazuje... :?

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
G****

Post autor: G**** »

O matko... Wspolczuje naprawde :)
456
Kobietka Expert

Jednym słowem masakra. Dobrze, że na nas trafiło, za nami dzieciaki szły.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Blackfox pisze:Jednym słowem masakra. Dobrze, że na nas trafiło, za nami dzieciaki szły.
normalnie szczęka opada że tacy ludzie dostają prawojazdy
Adrian
G****

Tak to niestety jest, ja jeszcze jak na kurs chodzilam i stalam na skrzyzowaniu, co prawda bylo zielone ale nie wjezdzalam bo juz kilka samochodow stalo. No i sie troche ruszylo wiec podjechalam kawalek ale znow sie zatrzymalo wiec stanelam, a za mna babka usta malowala i nie dosc ze mi w dupe wjechala to jeszcze natrabila i naklela i twierdzila, ze to moja wina bo zielone swiatlo bylo...
456
Kobietka Expert

Oprócz szpanerów to najbardziej drażnią mnie takie paniusie. Wsiada do samochodu, zanim odpali to się może "poprawić" -to nie, ona woli za kółkiem, jeszcze kierownice puszcza, bo jej rzęsa się zawinęła. To po cholerę przykleja sobie jakieś pióra? I sobie jedzie gapiąc się w lusterko, no bo wyjazd jednokierunkowy to nic w nią nie wjedzie, tylko szkoda że zapomniała, że tą drogą przechodzą ludzie. Normalnie prawko bym takim odbierała...

G****

Zgadzam sie ze takie paniusie sa najgorsze. Ostatnio bylam w miescie i stalam na skrzyzowaniu bo chcialam skrecic w lewo i samochody przepuszczalam i za mna jechala taka paniusia to obtrabila mnie i jeszcze cos tam rekami wymachiwala, no i ja skrecilam i sie zatrzymalam i ja zatrzymalam to juz wtedy nie byla taka cwana i mowilz ze to dlatego ze sie spieszyla...
456
Kobietka Expert

No cóż. Wariaci...
zanna ładne masz te sny hahahaha. :lol:

G****

Tylko ze moje sny to sa pol na pl spaico i na jawie. Bo cos mi sie sni a ja dre sie na glos :) Ostatnio obudzilam Szymona i zapytalam czy bylam z torebka czy bez ;P
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

zanna456 pisze:Tylko ze moje sny to sa pol na pl spaico i na jawie. Bo cos mi sie sni a ja dre sie na glos :) Ostatnio obudzilam Szymona i zapytalam czy bylam z torebka czy bez ;P
A porozmawiać też z tobą idzie jak spisz?
Adrian
456
Kobietka Expert

Oj oj... A słyszałam, że można się wiele ciekawych rzeczy dowiedzieć gdy ktoś mówi przez sen. :lol:

Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Tak to prawda. kiedyś tak z babcią gadałem i powiedziała mi gdzie kiedyś były klusze schowane w jej rodzinnym domu :lol:
Adrian
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Armigor »

Blackfox i jak wyjaśniłaś sprawę z tym Babskiem? Chyba nie puściłaś jej tego płazem?
Znnana to ciekawe noce masz :D
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Blackfox pisze:Oj oj... A słyszałam, że można się wiele ciekawych rzeczy dowiedzieć gdy ktoś mówi przez sen. :lol:
tak, np o Helence, z ust własnego faceta :D
elzbieta45
Kobietka Expert

witajcie ...
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Co słychac Elu ??
elzbieta45
Kobietka Expert

ach dzisiaj dopiero wrocilam z podworka i plecy mnie bola
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Ja dziś ponad 4h za kółkiem....
elzbieta45
Kobietka Expert

o to tez za kołkiem nieciekawie
erachan
Miła Kobietka

Post autor: erachan »

witajcie!
piękny dzionek dziś się zapowiada
chyba trzeba zaraz ruszać do robót podwórkowych,wczoraj trochę popracowałam ale to jeszcze nie koniec walki z grabiami :0
pozdrawiam
miłego dnia !
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Witajcie ;)
Może i dzień piękny będzie ale ja pewnie znów padnięta będę jak nie powiem co.....
Oby do jutra :D
Zablokowany