Ja jestem lwem nie wierzę w znaki zodiaku a horoskopy czytam żeby się pośmiać jak do tej pory żaden z nich mi się nie sprawdził po za tym pracując przez krótki czas w redakcji pewnej gazety horoskop pisała osoba która spóźniła się do pracy...
Rak
Ja nie wierzyłam w horoskopy do czasu, aż każdy, ale to naprawdę KAŻDY (duże litery są tu przemyślane) horoskop na rok 2008 przepowiadał mi macierzyństwo. Niby dzidzia planowana, ale i tak śmiałam się i nie do końca wierzyłam. Ha ale nawet pamiętam, jak sie przeraziłam gdy okazało się, że jednak się sprawdziło
KOZIOROŻEC
horoskopy czytuję i chyba jak dla większości mają one dla mnie sens gdy piszą w mojej rubryczce 'coś dobrego' . natomiast gdy wyczytamy 'coś niedobrego' zupełnie się nie przejmujemy tym co napisał jakiś tam gryzipiórek-astrolog. ;P Przecież mamy życie w swoich rękach i większość tego co się dzieje zależy od nas
Ja jestem zodiakalnym Skorpionem :woman
Co do charakterystyki osób spod tego znaku to w moim i męża(też Skarpion) przypadku się sprawdza, a jeżeli chodzi o choroskopy to lubię czytać:) ale czy wierzę to sama nie wiem:)
Mój znak zodiaku to skorpion Powiem wam, że horoskopy czasami się zgadzają, ale czy w nie wierzę? Raczej nie:) Uważam, że to jakiś zbieg okoliczności
Kiedyś pisali, że wygram w lotka i coś im nie wyszło