Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Coż pogoda jak pogoda. Trzeba mieć coś w zanadrzu na paskudne dni
Ja np wtedy siadam z kolegami w garażu i gramy na instrumentach:D
medicot
Ja miałam sporo bieganiny dzisiaj pakowałam paczkę dla brata ponad 60 kilo ciuszków i zabawek ale maleństwo bėdą mogli przebierać co chwilę Sama zwątpiłam ile tego nakupiłam ale wszystko tak mi sie podobało ze nie mogłam sie oprzeć 
Hej
no zima powoli daje znać o sobie :/ rano trzeba już z szybami w aucie się męczyć . ja dziś już po pracy , nigdzie się już nie ruszam pora na relax 
Cześć wszystkim i miłego dnia
U mnie powoli przygotowania do świąt wiec czas na choinkę i resztę świecidełek i girland ale jak narazie mozna sie tylko przewrócić o jakieś pudło po domu latają bąbki moi chłopcy stwierdzili że to piłki nie moge sie doczekać kiedy to ogarnę bo nie cierpię bałaganu
U mnie powoli przygotowania do świąt wiec czas na choinkę i resztę świecidełek i girland ale jak narazie mozna sie tylko przewrócić o jakieś pudło po domu latają bąbki moi chłopcy stwierdzili że to piłki nie moge sie doczekać kiedy to ogarnę bo nie cierpię bałaganu
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witam ... u nas zima slisko mamy przedsmak zimy . pozdrawiam
Zazdroszczę zimy lubię śnieg jedynie chlapy nie lubię hmm A u mnie rano zimno za dnia cieplutko popołudniu zimno a w nocy mroźno Ciekawe czy u mnie spadnie w tym roku śnieg dwa lata temu był
Moje Mój synek nie widział jeszcze zimy
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witajcie,,,, u nas dzisiaj było -10 zima idzie ja nie lubie zimy . pozdrawiam
Zima jest piękna tyle ze wiecej kasy idzie na opłaty ja nie lubię deszczu
U mnie już po wizycie Mikołaja dzieci pełne wrażeń padły na dywanie hihi więc kąpiel na śpiąco i aaa...
Sama zaraz chyba pójdę w ich ślady
U mnie już po wizycie Mikołaja dzieci pełne wrażeń padły na dywanie hihi więc kąpiel na śpiąco i aaa...
Sama zaraz chyba pójdę w ich ślady
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
sniezkiem u nas popruszone tak moglo by pozostac mróz tez zelzał . tak palic trzeba oj trzeba
Wczoraj były moje urodziny cały dzień był dla mnie pod górkę z planów nici wszystko wychodziło nie tak jak zaplanowaliśmy z mężem tort zasłodki prezent nie taki jak bym chciała miło być kameralnie tylko my sami a tu znajomi przychodzili cały dzień z restauracji nici bo ciągle ktoś był . Dzień zakończył się kłutnią i płaczem
Za to dzisiaj rehabilitacja można nawet powiedzieć że w sumie to dzisiaj świętowałam swój dzień zamieniliśmy prezent na odpowiedni ,pyszny obiadek,spacer w pięknym miejscu a wieczorem przyjechali moi najbliżsi ,tego pragnelam wczoraj.
Za to dzisiaj rehabilitacja można nawet powiedzieć że w sumie to dzisiaj świętowałam swój dzień zamieniliśmy prezent na odpowiedni ,pyszny obiadek,spacer w pięknym miejscu a wieczorem przyjechali moi najbliżsi ,tego pragnelam wczoraj.
Najlepszego zatem Armigor
więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
To fajnie , że dziś nadrobiłaś świętowanie. ja byłam u koleżanki , pozałatwiałam co miałam do zrobienia, od jutra maraton w pracy ... czekam na święta, jadę do rodziców więc odpocznę od miasta, wrednych ludzi .... czasem tęskni mi się za beztroskimi czasami studiów, ehhh wtedy to człowiek żadnych problemów nie miał
P.S. ciekawe co z naszą Be-Be coś nic nie pisze....
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
a u nas zawieruch i zimno zimana całego ale dla dzieci frajda
U mnie zima jeszcze w miarę łaskawa.... w mieście inaczej się ją odczuwa choć i tu potrafi nieźle dać znać o sobie. ale pamiętam czasy jak brnęłam po zaspach do szkoły , autem się nigdzie nie dało wyjechać bo drogi zasypane....zresztą do tej pory u rodziców na wsi takie niespodzianki się zdarzają...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak zima taka jest chociaz pieknie wygladaja osniezone drzewa zima piekny widok . ale przyjemnie rowerkiem sie nie jedzie a ja dzisiaj musialam jechc pod wiatr a sniegiem w oczy sypało . drogi to prawda osnierzone miejscami ciezko jechac
Masjaa dzięki za życzenia i widzę że magia świąt cię dopadła
U mnie piękna pogoda prawie cały dzień spędziłam na spacerowaniu po mieście potem szybkie odwiedzinki u rodzinki i tak jakoś dzień upłynął
Też się zastanawiam co z Be-Be dawno sie nie odzywała chyba sie nie obraziła na dziewczyny za pojechanie po kurze ? Oby z maleństwem było ok Be-Be jak nas czytasz daj znać bo martwimy się o ciebie.
Od paru dni mam ochotę na coś dobrego do zjedzenia ale jakoś brak pomysłu co by to mogło być
Miłej nocki kobietki
U mnie piękna pogoda prawie cały dzień spędziłam na spacerowaniu po mieście potem szybkie odwiedzinki u rodzinki i tak jakoś dzień upłynął
Też się zastanawiam co z Be-Be dawno sie nie odzywała chyba sie nie obraziła na dziewczyny za pojechanie po kurze ? Oby z maleństwem było ok Be-Be jak nas czytasz daj znać bo martwimy się o ciebie.
Od paru dni mam ochotę na coś dobrego do zjedzenia ale jakoś brak pomysłu co by to mogło być
Ja dziś robię sobie do pracy naleśniczka a'la tortilla z kurczakiem, fetą i warzywami.... a na śniadanie tradycyjne wchłonęłam drożdżówkę i kawkę
miłego dnia laski 
Ja właśnie popijając kawkę i zajadam kawałeczek sernika ciekawa opcja z tym naleśnikiem ale jakie dajesz ważywa ja robię coś na podobie ale bez fety tylko z serem żułtym papryką cebulką i pierś z kurczaka
Lekko ale lekko podsmaż cebulkę, paprykę - do tego kurczak, kapusta, sałata, marchew kto co lubi i duuużo sosu. Chyba zabiorę się za książkę, coś w świątecznym klimacie, co polecacie?
ja dodaję- kurczak, feta, sałata lodowa, pomidor, papryka i kukurydza
do tego ketchup i sos czosnkowy . pychotka 
Ja lubię dania na ciepło piper kapustę i marchew też podsmażasz ? I jaki sos?
A jak robicieważywa zapiekane w cieście?
A jak robicieważywa zapiekane w cieście?
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
uchylcie rabka tajemnicy o tych warzywach w ciescie , ja jeszcze nie robiłam tAK
Oj cicho tu ostatnio...kobietki
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
mrozno to kazdy sie grzeje a i przed swietami topewnie kazdy zaganiany
Ja dzisiaj latałam za prezentami i jeszczenie mam wszystkiego
-
Kimma