Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Madi to macie co robic... wlasnie jak budowa? Tesciowa?
Ja juz w pracy od wczoraj.
A sialam juz salate, rukole, szpinak, rzodkiewke, pietruszke, marchewke i buraki. Ale tylko po troszku
Ja juz w pracy od wczoraj.
A sialam juz salate, rukole, szpinak, rzodkiewke, pietruszke, marchewke i buraki. Ale tylko po troszku
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Cześć Had, cześć Tygrys :*
No budowa nijak.. spych nie przyjechał, a X wymyślił żebyśmy poczekali jeszcze z rozpoczęciem prac do przyszłego roku.. ja nie wiem czemu tak chce odwlec.. zawsze już by się coś działo i powoli ruszyło.. a tak to nie wiem..
Teściowa to zmienna bardzo.. teraz coś już zła chodzi.. a najlepiej bo zaczęła "sprzątać" podwórko tak że tylko miejscami pograbiła i zostawiła, ale kamieni ani gałęzi ani kości co psom dawała nie ruszyła i muszę i tak całość zgrabić żeby to ręce i nogi miało..
Ale za te cudne ogródki to się jakoś zabrać nie może.. myśli że my żartujemy ale jak nie ruszy to kwiatki wylecą i darcie będzie że łoo.. aż się tego boję..
Tygrysku to super, odpoczniecie sobie, siły zregenerujecie i wrócicie do rzeczywistości
Had a szpinak Ci ładnie schodzi i rośnie?? Czy pierwszy raz siejesz??
A jeszcze mam pyttanko- bo chciałam parę avków wrzucić i mi pisze że można max tylko 3, a Ty tyle w jednym poście wkleiłaś.. Jak mam to zrobić żebym się męczyć nie musiała?
No budowa nijak.. spych nie przyjechał, a X wymyślił żebyśmy poczekali jeszcze z rozpoczęciem prac do przyszłego roku.. ja nie wiem czemu tak chce odwlec.. zawsze już by się coś działo i powoli ruszyło.. a tak to nie wiem..
Teściowa to zmienna bardzo.. teraz coś już zła chodzi.. a najlepiej bo zaczęła "sprzątać" podwórko tak że tylko miejscami pograbiła i zostawiła, ale kamieni ani gałęzi ani kości co psom dawała nie ruszyła i muszę i tak całość zgrabić żeby to ręce i nogi miało..
Ale za te cudne ogródki to się jakoś zabrać nie może.. myśli że my żartujemy ale jak nie ruszy to kwiatki wylecą i darcie będzie że łoo.. aż się tego boję..
Tygrysku to super, odpoczniecie sobie, siły zregenerujecie i wrócicie do rzeczywistości
Had a szpinak Ci ładnie schodzi i rośnie?? Czy pierwszy raz siejesz??
A jeszcze mam pyttanko- bo chciałam parę avków wrzucić i mi pisze że można max tylko 3, a Ty tyle w jednym poście wkleiłaś.. Jak mam to zrobić żebym się męczyć nie musiała?
Bry dzień 
Szkoda że z tą budową czekacie. Bo faktycznie to już by się coś działo, a wtedy jedna człowiek się cieszy bardziej
No cóż, teściowa musiała pokazać że pracuje
a czemu kwiatki chcecie usunąć??
Co do szpinaku, zobaczę, po raz pierwszy posiałam i nie wiem co z tego będzie, może coś urośnie
Hmm a taki masz komunikat że tylko 3 ?? Wrzucasz jako załączniki ? Może są za duże?
Jaki masz dokładnie komunikat
Szkoda że z tą budową czekacie. Bo faktycznie to już by się coś działo, a wtedy jedna człowiek się cieszy bardziej
No cóż, teściowa musiała pokazać że pracuje
a czemu kwiatki chcecie usunąć??
Co do szpinaku, zobaczę, po raz pierwszy posiałam i nie wiem co z tego będzie, może coś urośnie
Hmm a taki masz komunikat że tylko 3 ?? Wrzucasz jako załączniki ? Może są za duże?
Jaki masz dokładnie komunikat
Madi a dlaczego chce czekać do przyszłego roku z budowa? Trochę szkoda by było. A my jedziemy jutro po pracy do niedzieli, taki dłuższy weekend
Had... to już masz troche na działce. Żeby ten szpinak nie wyrósł Ci tak jak mi kiedyś - po roku
.
Had... to już masz troche na działce. Żeby ten szpinak nie wyrósł Ci tak jak mi kiedyś - po roku
Tygrys zobaczymy 
W sumie to zdało by się podlać, bo padać coś nie chce
W sumie to zdało by się podlać, bo padać coś nie chce
Ponoć ma padać na weekend...
No tak właśnie jak patrzyłam, to zbyt optymistyczne te prognozy nie są..
Ale oby nie było tak jak w Zakopcu, to co nieco się chociaż pochodzi.
No le najważniejsze że niebo jest
Ale oby nie było tak jak w Zakopcu, to co nieco się chociaż pochodzi.
No le najważniejsze że niebo jest
Teraz przelotne zapowiadaja na szczęście...nie powinno być źle. Oby. A jak coś to w niebie właśnie przesiedzimy...przy karmelówce 
Heheh
i przy naleśnikach, pierogach itp...
Ty i karmelówka,... chyba z zapachem
Ty i karmelówka,... chyba z zapachem
Chociaż sobie powącham...wciągne nosem 
Hej 
No kwiatki to są takie, że jak już urosną to ona ich nie plewi, tylko razem z chwastami i pokrzywami rosną.
A u nas przed oknem to są tak szkaradne i wysokie, że jedno okno zasłaniają, bo mają ponad 2 m i przy wiatrach nam antena nie odbiera, bo zakłócenia są. W tym miejscu chcielibyśmy ławeczki lub huśtawkę.
A drugi "ogródek" podobnie jak pierwszy- niezadbany, a i tak nic wiele w nim nie ma. Ja bym wsadziła coś albo zadbała o te to nie bo ja je tylko niszczę.. a tak bym chciała żeby było pięknie..
Had pisze mi "Nie można dodać kolejnego załącznika, 3 to maksimum." A dodaje właśnie jako załączniki
Żeby Ci urósł ten szpinak
Zasiej sobie brokuła, pięknie rośnie, jak w miarę wcześnie posiejesz i przepikujesz.
Tygrys chyba Ci zazdroszczę weekendu
Ja to się wybiorę pewnie znów do lasu
na kiełbaskę z ogniska
haha
No kwiatki to są takie, że jak już urosną to ona ich nie plewi, tylko razem z chwastami i pokrzywami rosną.
A u nas przed oknem to są tak szkaradne i wysokie, że jedno okno zasłaniają, bo mają ponad 2 m i przy wiatrach nam antena nie odbiera, bo zakłócenia są. W tym miejscu chcielibyśmy ławeczki lub huśtawkę.
A drugi "ogródek" podobnie jak pierwszy- niezadbany, a i tak nic wiele w nim nie ma. Ja bym wsadziła coś albo zadbała o te to nie bo ja je tylko niszczę.. a tak bym chciała żeby było pięknie..
Had pisze mi "Nie można dodać kolejnego załącznika, 3 to maksimum." A dodaje właśnie jako załączniki
Żeby Ci urósł ten szpinak
Zasiej sobie brokuła, pięknie rośnie, jak w miarę wcześnie posiejesz i przepikujesz.
Tygrys chyba Ci zazdroszczę weekendu
Ja to się wybiorę pewnie znów do lasu
Hejo 
Madi to faktycznie szkoda jak taki zaniedbany. Lepiej sie pozbyc.
Napisala bym zebys sie postawila, ale pewnie tesciowa by Wam nieziemskie afery robila lub zniszczyla Twoja prace...
Z tymi zalacznikami trza by bylo admina spytac czy cos zmienial.
Fajnie by bylo gdyby szpinak urosl... brokula w zyciu nie moakam na dzialce... moze warto sprobowac...
Dzis juz spakowac sie trzeba
Madi to faktycznie szkoda jak taki zaniedbany. Lepiej sie pozbyc.
Napisala bym zebys sie postawila, ale pewnie tesciowa by Wam nieziemskie afery robila lub zniszczyla Twoja prace...
Z tymi zalacznikami trza by bylo admina spytac czy cos zmienial.
Fajnie by bylo gdyby szpinak urosl... brokula w zyciu nie moakam na dzialce... moze warto sprobowac...
Dzis juz spakowac sie trzeba
Czesc kobitki [emoji6]
Pogoda niby napawa entuzjazmem ale na dzialke się nie wybiore bo full pracy w domu.
Kontuzja stopy mi doskwiera muszę ja oszczedzac. Jeśli nie przejdzie do poniedziałku pojade do lekarza.
Coś cisza na forum się zrobiła.
Pogoda niby napawa entuzjazmem ale na dzialke się nie wybiore bo full pracy w domu.
Kontuzja stopy mi doskwiera muszę ja oszczedzac. Jeśli nie przejdzie do poniedziałku pojade do lekarza.
Coś cisza na forum się zrobiła.
POKONAM TRUDY, MOZOŁY CZY BĘDZIE GORZEJ CZY LEPIEJ
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
hej Serduszko, a co Ci się w stopę stało??
oj niestety cisza...
i Avis się zagubiła...
oj niestety cisza...
i Avis się zagubiła...
Hej 
Madi taka kiełbaska z ogniska... ech, też bym sobie zjadła
. Jak teściowa nie dba o kwiatki to najlepiej trawę i spokój...ale jak ona potem ma zadymy robić, to też bez sensu.
Serduszko, a co z nogą?
Had - pakuj się... my będziemy czekać.
Zaraz po pracy jedziemy dzisiaj już. Wczoraj musiałam mojej teściowej wysłuchać, że lepiej żebyśmy nie jechali, bo powinnam uważać na siebie, oszczędzać się ... a w ogóle jeśli już to lepiej do Polanicy lub Świeradowa bo jej się w Szklarskiej nie podoba (pomijam fakt, że wie tylko gdzie tam główna ulica i tyle...).
Miłego dnia. U nas dzisiaj jeszcze słoneczko
Madi taka kiełbaska z ogniska... ech, też bym sobie zjadła
Serduszko, a co z nogą?
Had - pakuj się... my będziemy czekać.
Zaraz po pracy jedziemy dzisiaj już. Wczoraj musiałam mojej teściowej wysłuchać, że lepiej żebyśmy nie jechali, bo powinnam uważać na siebie, oszczędzać się ... a w ogóle jeśli już to lepiej do Polanicy lub Świeradowa bo jej się w Szklarskiej nie podoba (pomijam fakt, że wie tylko gdzie tam główna ulica i tyle...).
Miłego dnia. U nas dzisiaj jeszcze słoneczko
Tygrys, no bedę msuaiała a nie wiem co zabrać 
parasolkę chyba najważniejsze
a teściową się nie przejmuj, tylko szkoda że krew napsuje ...
parasolkę chyba najważniejsze
a teściową się nie przejmuj, tylko szkoda że krew napsuje ...
Hej 
Dziewczynki nie martwcie się, cały czas do Was zaglądam, ale jakoś nie mam weny na forum, na pisanie.
Ale czytam Was na bieżąco.
Ściskam Was wszystkie
Dziewczynki nie martwcie się, cały czas do Was zaglądam, ale jakoś nie mam weny na forum, na pisanie.
Ale czytam Was na bieżąco.
Ściskam Was wszystkie
Avis :* miło Cię widzieć 
a byś chcoć skrobnęła w skrócie, co u Ciebie ??
a byś chcoć skrobnęła w skrócie, co u Ciebie ??
Hej 
Opisałam się tyle i wszystko przepadło.. jeju..
Co do kłótni to i tak darcie pewnie będzie, bo po dobroci się prosiło żeby przesadziła i miała czas na to, to nie zrobiła tego.. i tak od UWAGA!- 3 lat..
A powiedziała, że jak jakieś ławki będą to wszystko rozpier***i.. no więc.. same rozumiecie
Chyba się ewakuuje na ten czas do Rodziców..
Had to Wy też jedziecie??
Gdzieś mi to umknęło albo nie doczytałam
A brokuł siałam z torebki zeszłego roku i ładnie mi wyrósł tylko za późno i nie wszystkie mi zaowocowały ale miałam i tak sporo
Tyygrys teściowej gadanie to ignoruj..
To masz na siebie uważać, ale Ona nie wie że też nie powinnaś się denerwować?? A takie biadolenie tylko właśnie do tego prowadzi.. jeny co z tymi babami..
Avis no jesteś :*
Serduszko to co to zrobiłaś??
Ooch i w końcu rozsadziłam pomidory
juppi
Opisałam się tyle i wszystko przepadło.. jeju..
Co do kłótni to i tak darcie pewnie będzie, bo po dobroci się prosiło żeby przesadziła i miała czas na to, to nie zrobiła tego.. i tak od UWAGA!- 3 lat..
A powiedziała, że jak jakieś ławki będą to wszystko rozpier***i.. no więc.. same rozumiecie
Chyba się ewakuuje na ten czas do Rodziców..
Had to Wy też jedziecie??
Gdzieś mi to umknęło albo nie doczytałam
A brokuł siałam z torebki zeszłego roku i ładnie mi wyrósł tylko za późno i nie wszystkie mi zaowocowały ale miałam i tak sporo
Tyygrys teściowej gadanie to ignoruj..
To masz na siebie uważać, ale Ona nie wie że też nie powinnaś się denerwować?? A takie biadolenie tylko właśnie do tego prowadzi.. jeny co z tymi babami..
Avis no jesteś :*
Serduszko to co to zrobiłaś??
Ooch i w końcu rozsadziłam pomidory
- Nicola1290
- Jestem tu nowa :)
Cześć dziewczyny 
W sumie to jestem tutaj nowa ale bardzo mi się podoba forum i chcę go odwiedzać codziennie
Widzę, że w tym temacie dzielicie się swoimi przeżyciami...
A więc u mnie wszystko kołem się toczy
Praktycznie co dziennie to samo
Rano wstałam... Pojechałam na uczelnię... Nuda straszna ale trzeba było jakoś wytrzymać
Na szczęście o 16 przyjechał po mnie mój kochany Tomek
Posiedzieliśmy chwilkę u mnie a teraz dopadła mnie wieczorna nuda ...
W sumie to jestem tutaj nowa ale bardzo mi się podoba forum i chcę go odwiedzać codziennie
Widzę, że w tym temacie dzielicie się swoimi przeżyciami...
A więc u mnie wszystko kołem się toczy
Witajcie dziewczynki, jakoś nie miałam weny pisać ostatnio... ale to szkoda podawać powód bo już jest lepiej
Tygrysek i Had życzę Wam udanego odpoczynku
jak złapię jakiś wiatr to naskrobię więcej
Miłego wieczorku dla każdej z Was
Pa
Tygrysek i Had życzę Wam udanego odpoczynku
jak złapię jakiś wiatr to naskrobię więcej
Miłego wieczorku dla każdej z Was
Pa
Kinga co się stało?? problemy z Połówkiem?
W pracy nadal taki nawał??
Cześć Nikola
Wg mnie wieczór to najprzyjemniejsza część dnia
Co studiujesz?
W pracy nadal taki nawał??
Cześć Nikola
Wg mnie wieczór to najprzyjemniejsza część dnia
Co studiujesz?
Tak Madi, my dojedziemy jutro do Tygrysa
tylko podobno nasza knajpa zamknieta...
No tak, tesciowa na zlosc zrobi. Szkoda bo nic nie zrobicie...
Moze sprobuje z tym brokulem...
Witaj Nicola, milo Cie powitac
Co studiujesz ? Powiesz cos wiecej u siebie?
Kinga co sie dzieje?
No tak, tesciowa na zlosc zrobi. Szkoda bo nic nie zrobicie...
Moze sprobuje z tym brokulem...
Witaj Nicola, milo Cie powitac
Co studiujesz ? Powiesz cos wiecej u siebie?
Kinga co sie dzieje?
Madi Had były trochę problemy ale myślę że wyjaśniliśmy wszystko sobie, a w pracy tak falami chodzą albo ciężko się wyrobić albo przez godzinę nikt nie przyjdzie. Ogólnie jest już dobrze
Madi może i my spróbujemy z tym brokułem nigdy nie mieliśmy w ogrodzie,..oj Ty się namęczysz z tą teściową .. szkoda ze tak się układa ale wiadomo trzeba z tym się nauczyć żyć , raz jest lepiej a raz gorzej
Madi może i my spróbujemy z tym brokułem nigdy nie mieliśmy w ogrodzie,..oj Ty się namęczysz z tą teściową .. szkoda ze tak się układa ale wiadomo trzeba z tym się nauczyć żyć , raz jest lepiej a raz gorzej