Ja w sumie na chwile tylko, jakoś ogarnąć się nie mogę. U mnie dziś śnieg padał, teraz słońce wyszło. Ehh.. z tą pogodą. Miłego dnia wam życzę, spadam do pracy
Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Hej dziewczyny 
Ja w sumie na chwile tylko, jakoś ogarnąć się nie mogę. U mnie dziś śnieg padał, teraz słońce wyszło. Ehh.. z tą pogodą. Miłego dnia wam życzę, spadam do pracy
Jest tylko jedna droga do szczęścia - przestać się martwić rzeczami, na które nie masz wpływu...
Hey wszystkim[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
Wróciłam z pracy. Robie sobie dietetyczny obiadek surówka kasza jęczmienna do tego pierś z kurczaka pieczona no a potem ćwiczenia.
KINGUS ćwiczeń nie odpuszczam i trzymam się diety . Mam nadzieje ze rezultaty szybko przyjdą.
Z córka niby lepiej ale krwawienie może przyjść nawet nagle.
Pozdrawiam pozostałe forumowe kobietki[emoji6]
No wlasnie Avis gdzie jest reszta dziewczyn? Jamelka zniknela na dobre nie ma jej juz 3 miesiac nie wiecie co się z nia dzieje ?
Adidasowa tez tak samo opuscila forum.Vanilka zaglada raz na jakis czas.
Tyfusek tez juz forum nie odwiedza.Masakra zostala sie nas naprawde cząstka.Fajnie by bylo jakby sie odezwały.
Wróciłam z pracy. Robie sobie dietetyczny obiadek surówka kasza jęczmienna do tego pierś z kurczaka pieczona no a potem ćwiczenia.
KINGUS ćwiczeń nie odpuszczam i trzymam się diety . Mam nadzieje ze rezultaty szybko przyjdą.
Z córka niby lepiej ale krwawienie może przyjść nawet nagle.
Pozdrawiam pozostałe forumowe kobietki[emoji6]
No wlasnie Avis gdzie jest reszta dziewczyn? Jamelka zniknela na dobre nie ma jej juz 3 miesiac nie wiecie co się z nia dzieje ?
Adidasowa tez tak samo opuscila forum.Vanilka zaglada raz na jakis czas.
Tyfusek tez juz forum nie odwiedza.Masakra zostala sie nas naprawde cząstka.Fajnie by bylo jakby sie odezwały.
POKONAM TRUDY, MOZOŁY CZY BĘDZIE GORZEJ CZY LEPIEJ
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
Kinguś mam nadzieję, że coś pomogłam
Co do zapiekanki to gotuję makaron, podsmażam na patelni mięso mielone z cebulką, przyprawiam, póżniej wrzucam makaron i mięso do naczynia, dodaję pokrojonego ogórka konserwowego, kukurydzę i co tam jeszcze mam i wszystko wymieszam. Wstawiam do piekarnika, żeby się nagrzało, bo w sumie wszystko jest już gotowe i na koniec posypuję serem żółtym... Niby nic takiego, ale mój mąż uwielbia jakoś ostatnio 
Magda u mnie to samo z pogodą, aż sie nic nie chce
Miłej pracy 
Marta a wiadomo coś już z Twoją pracą? Właśnie jakoś dziewczyn się troszkę posypało, ale pewnie nie mają czasu...
Magda u mnie to samo z pogodą, aż sie nic nie chce
Marta a wiadomo coś już z Twoją pracą? Właśnie jakoś dziewczyn się troszkę posypało, ale pewnie nie mają czasu...
Witajcie dziewczynki
Agatka dzięki za przepis, możliwe że wypróbuję, bo nigdy nie robiłam zapiekanki z makaronem..
Marta super ze ćwiczysz, trzymam kciuki...ja tez staram się dobrze odżywiać i nie jeść wieczorem
Magda, Iza miłego dnia
Tak jakoś same zostałyśmy ........oby nie na długo, pewnie zabiegane i zapracowane
Agatka dzięki za przepis, możliwe że wypróbuję, bo nigdy nie robiłam zapiekanki z makaronem..
Marta super ze ćwiczysz, trzymam kciuki...ja tez staram się dobrze odżywiać i nie jeść wieczorem
Magda, Iza miłego dnia
Tak jakoś same zostałyśmy ........oby nie na długo, pewnie zabiegane i zapracowane
Hej Kobietki 
Kinguś Avis czas na herbatkę może co??
Kurcze kolejny dzień z deszczem i pochmurno wpadne niedługo w depresje
Kinguś Avis czas na herbatkę może co??
Kurcze kolejny dzień z deszczem i pochmurno wpadne niedługo w depresje
Dzień dobry 
Kinga cieszę się, że jest już lepiej
To teraz musisz wypróbować mój przepis 
Izka herbatki nigdy nie odmawiam
A co się dzieje, że taki humor?
Kinga cieszę się, że jest już lepiej
Izka herbatki nigdy nie odmawiam
To fajnie Avis przynajmniej będę miała towarzystwo przez chwilkę 
A wiesz sama jakie życie jest czasem okrutne ....
Wtedy i humorku brak i weny do życia...
A wiesz sama jakie życie jest czasem okrutne ....
Wtedy i humorku brak i weny do życia...
Niestety życie to nie bajka, ale nie ma się co poddawać, trzeba szukać jakichś korzyści z dnia, skupić się na tym
Chcesz pogadać?
Chcesz pogadać?
Rozmowa mi juz chyba nic nie da Avis bo raczej wszystko jest jasne tylko z wykonaniem jest gorzej muszę sie poprostu zebrać ...
Herbatka juz jest i ciasteczko tez sie znalazło
Herbatka juz jest i ciasteczko tez sie znalazło
to jak pijemy herbatkę ?
Izka nie smutaj się
Agatka wypróbuję może już w sobotę
A ja zaczynam walkę z pamierologią apteczną ...nie lubię tego...ale muszę puki nie mam zaległości z tym ..bo potem ciężko ruszyć
Izka nie smutaj się
Agatka wypróbuję może już w sobotę
A ja zaczynam walkę z pamierologią apteczną ...nie lubię tego...ale muszę puki nie mam zaległości z tym ..bo potem ciężko ruszyć
Cześc Kinguś
Pewnie że tak pijemy i czekamy do 15 stej żeby skończyć kolejny nudny dzień pracy
Pewnie że tak pijemy i czekamy do 15 stej żeby skończyć kolejny nudny dzień pracy
Izka cześć
ja mam dziś do 16
ale plany po pracy ze ohoho
dziś mam super dzień wszystko na dobry tor wróciło
Uśmiechnij się Kochana ....
ja mam dziś do 16
ale plany po pracy ze ohoho
dziś mam super dzień wszystko na dobry tor wróciło
Uśmiechnij się Kochana ....
Izka czasem takie wygadanie się daje bardzo dużo
Kinga herbatka już jest
A zdradzisz troszkę tych swoich planów? 
Kinga herbatka już jest
Agatka takie plany porządkowe mam, muszę łazienkę ogarnąć zwłaszcza szafki i kosmetyki poukładać bo niektóre mam pozaczynane opakowania i pokończyć to w pierwszej kolejności a potem intensywne ćwiczenia z 1,5 mi zejdzie bo energii mam całe mnóstwo dziś ...
a skończyłam papier robić,
nawet mi to szybko poszło ( nie ma to jak systematyczność )
a Ty jakie masz plany na popołudnie??
Izka jeszcze pól godzinki Ci pozostało pewnie się cieszysz
Serduszko a Ty jesteś ?
Madi gdzie jesteś ?

a skończyłam papier robić,
a Ty jakie masz plany na popołudnie??
Izka jeszcze pól godzinki Ci pozostało pewnie się cieszysz
Serduszko a Ty jesteś ?
Madi gdzie jesteś ?
Kingus ja dzisiaj uciekłam szybciej z pracy nie dałam rady wysiedzieć tam
Daj mi jakies zajęcie moge Ci nawet posprzatać hihi
Byleby nie mysleć
Avis kochana wiem ale ja tam nie umiem za bardzo ciężko mi to przychodzi
Daj mi jakies zajęcie moge Ci nawet posprzatać hihi
Byleby nie mysleć
Avis kochana wiem ale ja tam nie umiem za bardzo ciężko mi to przychodzi
Dobrej nocki 
Izka jak chcesz to dołącz się do mnie i do Marty z ćwiczeniami to daje dużo siły i energii.. także - Zapraszam
Rozumiem że czasem w pracy ciężko wysiedzieć, czas się dłuży, czasem ktoś zdenerwuje, znam to znam
Oj coś smutna jesteś ....główka w górę, oby jak najszybciej słonko zaświeciło na Twojej buzi
Mój plan popołudniowy wykonany, łazieneczka posprzątana...
Ćwiczonka wykonane: godz jazdy na rowerku - 33 km i do tego 20 minut ćwiczeń - jestem dziś zadowolona.
Potem kąpiel.., robiłam ten peeling kawowy, kabina prysznicowa po nim wygląda okropnie...ale skóra jest gładziutka, może jeszcze się na niego skuszę ..ale szkoda ze tak się brudzi wszystko, myślę że te gotowe sklepowe są wygodniejsze i to dużo
Pozdrawiam wszystkich miłej nocki i do jutra. Pa

Rozumiem że czasem w pracy ciężko wysiedzieć, czas się dłuży, czasem ktoś zdenerwuje, znam to znam
Oj coś smutna jesteś ....główka w górę, oby jak najszybciej słonko zaświeciło na Twojej buzi
Mój plan popołudniowy wykonany, łazieneczka posprzątana...
Ćwiczonka wykonane: godz jazdy na rowerku - 33 km i do tego 20 minut ćwiczeń - jestem dziś zadowolona.
Potem kąpiel.., robiłam ten peeling kawowy, kabina prysznicowa po nim wygląda okropnie...ale skóra jest gładziutka, może jeszcze się na niego skuszę ..ale szkoda ze tak się brudzi wszystko, myślę że te gotowe sklepowe są wygodniejsze i to dużo
Pozdrawiam wszystkich miłej nocki i do jutra. Pa
Bry dzien.. po malu wracam do zycia, chyba... aktualnie troche podziebiona... ale juz jest duzo lepiej 
Staranka dalej trwaja
Cwiczenia.. roznie z tym
Staranka dalej trwaja
Cwiczenia.. roznie z tym
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Witam Kobietki 
Kinguś rowerku nie mam więc z jazdy nici a jakie ćwiczenia??
Cześć Had dawno Cie nie widziałam
Miłego dnia życzę wszystkim i każdemu z osobna
Kinguś rowerku nie mam więc z jazdy nici a jakie ćwiczenia??
Cześć Had dawno Cie nie widziałam
Miłego dnia życzę wszystkim i każdemu z osobna
Witajcie.
Wracam i ja
. Witam nowe koleżanki.
A u mnie... cóż dużo zmian a będzie cała rewolucja życiowa
. Starania zakończone pełnym sukcesem
Termin mam na 12 września - wg usg. Teraz kończę 3 miesiąc. Póki co wszystkie badania wychodzą w porządku.
I teraz w sumie już życie się kręci wkoło malucha.
Wracam i ja
A u mnie... cóż dużo zmian a będzie cała rewolucja życiowa
Termin mam na 12 września - wg usg. Teraz kończę 3 miesiąc. Póki co wszystkie badania wychodzą w porządku.
I teraz w sumie już życie się kręci wkoło malucha.
Had witaj
wracaj szybko do zdrowia, trzymam kciuki aby szybko się udało
Izka ja robię przysiady, przuszki9, skłony do tego, mam już tak schemat wypracowany co po kolei, sama sobie wymyśliłam... i od czasu do czasu ćwiczę, dziś też sie postaram, bo jutro po pracy raczej nic nie poćwiczę bo mam piątki takie zaplanowane..chyba ze przed pracą wstanę...ale zachęcam Kochana zobaczysz że warto, bo nastrój jest świetny po tym. Miłego dnia
Tygrys Witaj
serdeczne gratulacje. Cieszę się bardzo. Dbaj o siebie i wszystkiego dobrego.. Jak tam samopoczucie ?
Seduszko udanego dnia, jak tam w pracy i ćwiczonka ?
Agatka, Madi Miłego dnia
Pozdrawiam
Izka ja robię przysiady, przuszki9, skłony do tego, mam już tak schemat wypracowany co po kolei, sama sobie wymyśliłam... i od czasu do czasu ćwiczę, dziś też sie postaram, bo jutro po pracy raczej nic nie poćwiczę bo mam piątki takie zaplanowane..chyba ze przed pracą wstanę...ale zachęcam Kochana zobaczysz że warto, bo nastrój jest świetny po tym. Miłego dnia
Tygrys Witaj
Seduszko udanego dnia, jak tam w pracy i ćwiczonka ?
Agatka, Madi Miłego dnia
Pozdrawiam
Hej. Ja w pracy mam przerwę właśnie. Czekam aż coś się wyjaśni. Jeszcze tylko 4 godz i do domku. Oby szybko zlecialo. Ćwiczenia systematyczne Basiu.
Miłego dnia wszystkim. Później po pracy więcej naskrobie.
Miłego dnia wszystkim. Później po pracy więcej naskrobie.
Serduszko to poczekam aż coś naskrobiesz więcej
trzymam kciuki aby sie wyjaśniła ta sytuacja z dojazdem... pracuj dzielnie miłego dnia
trzymam kciuki aby sie wyjaśniła ta sytuacja z dojazdem... pracuj dzielnie miłego dnia
Dziś dostałam wypowiedzenie na chwilę obecną jestem bez pracy [CRYING FACE][CRYING FACE][CRYING FACE]
Serduszko
Myślałam że wiadomości będą dużo lepsze....
Myślałam że wiadomości będą dużo lepsze....