Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Hej dziewczyny
Ja wczoraj wróciłam z mojej "misji" którą kierowniczka mi powierzyła. Miałam być do 15 okazało się że jesteśmy tak świetni że zostaliśmy prezentować swój sklep do 18. ( stąd też nie dałam rady wpaść do was nawet na chwile)
Dyrektor dumny i zadowolony. Wróciłam dopiero po 20 tak padnięta i wykończona, że nawet nie miałam siły jeść spóźnionego (przez to że się przedłużyło) pysznego obiadu, który przygotował mój kochany chłopak. Mam tylko nadzieje że mi też nieźle zapłacą a nie że skończy się na komplementach jakich mają dobrych pracowników.
Serduszko przykro mi i trzymam kciuki żeby rozwiązał się twój problem z pracą jak najszybciej. Żebyś nie musiała się martwić do ostatniej chwili. A skąd jesteś?
Jakoś chyba ostatnio coś wisi w powietrzu, wszyscy narzekają na samopoczucie. Ja z chłopakiem złapaliśmy chyba jakiegoś wirusa, katar, ból głowy i te sprawy... Ja jeszcze okresu dostałam..
Miłej nocki..
Ja juto mam na drugą zmianę wiec może wpadnę jeszcze na sekundę rano do was

Ja wczoraj wróciłam z mojej "misji" którą kierowniczka mi powierzyła. Miałam być do 15 okazało się że jesteśmy tak świetni że zostaliśmy prezentować swój sklep do 18. ( stąd też nie dałam rady wpaść do was nawet na chwile)
Serduszko przykro mi i trzymam kciuki żeby rozwiązał się twój problem z pracą jak najszybciej. Żebyś nie musiała się martwić do ostatniej chwili. A skąd jesteś?
Jakoś chyba ostatnio coś wisi w powietrzu, wszyscy narzekają na samopoczucie. Ja z chłopakiem złapaliśmy chyba jakiegoś wirusa, katar, ból głowy i te sprawy... Ja jeszcze okresu dostałam..
Miłej nocki..
Jest tylko jedna droga do szczęścia - przestać się martwić rzeczami, na które nie masz wpływu...
Witam. Ja właśnie czekam za wizyta w szpitalu.
MagZys z woj.lubuskiego jestem[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH] dzięki za słowa otuchy[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH] mam nadzieje ze się ułoży.
Kingus wczoraj 30 km na rowerze zaliczone[emoji6]
MagZys z woj.lubuskiego jestem[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH] dzięki za słowa otuchy[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH] mam nadzieje ze się ułoży.
Kingus wczoraj 30 km na rowerze zaliczone[emoji6]
POKONAM TRUDY, MOZOŁY CZY BĘDZIE GORZEJ CZY LEPIEJ
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
Hejka
Weekend w całe nie zliczam do udanych .... tak się nakręciłam, miało być tak pięknie a wyszło okropnie beznadziejnie.... sobota sprzątanie, pranie, robienie placka i tak mnie to wymęczyło że nie miałam sił, jeszcze rodzinka mnie trochę zdenerwowała o i tak.. potem G nawet łaskawie nie napisał sms-a że się spóźni i czekałam na niego z 3 godz.. tak go opierniczyłam że nawet jego przeprosiny nic nie dały ... a zresztą i tak byłam już zdenerwowana innymi sprawami...gdy wreszcie mi zaczęła przechodzić złość... zrobiliśmy jego urodziny, zadowolony był z prezentów... ale moja radość długo nie trwała bo zawaliłam sobie pewną sytuację i teraz klapa (ale nie chcę o tym pisać).. efekt taki że na razie mojego G nie chcę widzieć ..chyba zrobimy sobie z dwa tygodnie na przemyślenia....
(no chyba że on wcześniej zawita), jestem zmęczona po tym weekendzie dobrze ze poniedziałek już jest..., i na domiar wszystkiego jeszcze okres dostałam, brzuch mnie bolał i w sobotę i w niedzielę nic nie poćwiczyłam, ale dziś już lepiej także wracam po dwóch dniach przerwy
Mam nadzieje że u Was chociaż dobrze
Miłego dnia papa
Weekend w całe nie zliczam do udanych .... tak się nakręciłam, miało być tak pięknie a wyszło okropnie beznadziejnie.... sobota sprzątanie, pranie, robienie placka i tak mnie to wymęczyło że nie miałam sił, jeszcze rodzinka mnie trochę zdenerwowała o i tak.. potem G nawet łaskawie nie napisał sms-a że się spóźni i czekałam na niego z 3 godz.. tak go opierniczyłam że nawet jego przeprosiny nic nie dały ... a zresztą i tak byłam już zdenerwowana innymi sprawami...gdy wreszcie mi zaczęła przechodzić złość... zrobiliśmy jego urodziny, zadowolony był z prezentów... ale moja radość długo nie trwała bo zawaliłam sobie pewną sytuację i teraz klapa (ale nie chcę o tym pisać).. efekt taki że na razie mojego G nie chcę widzieć ..chyba zrobimy sobie z dwa tygodnie na przemyślenia....
Mam nadzieje że u Was chociaż dobrze
Miłego dnia papa
Ojej Kingus co sie dzieje ? Biedna ty moja
masz ochote sie wygadac to wiesz gdzie napisac z checia Cie wysłucham.
Ja weekend miałam sportowy
W piatek rower i wczoraj rowniez.
Lekarz przepisal córce masc do nosa bo ma wielka rane w nosie. I poki co tyle narazie.
Ja weekend miałam sportowy
Lekarz przepisal córce masc do nosa bo ma wielka rane w nosie. I poki co tyle narazie.
Serduszko takie maści pomagają, oby jej przeszło..a na wyniki badań pewnie czekacie jeszcze ?
Fajnie że poćwiczyłaś sobie na pewno czujesz się zadowolona z siebie, wiem to po sobie że ćwiczenia dają radość... super ja też dziś poćwiczę bo już brzuch mnie nie boli...
Serduszko nie jestem biedna raczej głupia tak bym to nazwała ... bo ciągle popełniam ten sam błąd...
kiedyś słyszałam takie zdanie / powiedzenie że nikt cię tak nie skrzywdzi jak sama możesz się skrzywdzić a i w moim życiu często się to zdanie sprawdza
ale nic ogarnę się i będzie dobrze, muszę wysnuć wnioski na przyszłość i tyle...
Serduszko pewnie napiszę do Ciebie ale muszę zebrać myśli bo mnie jeszcze trzyma to wszystko
ale nie martw się ...
Fajnie że poćwiczyłaś sobie na pewno czujesz się zadowolona z siebie, wiem to po sobie że ćwiczenia dają radość... super ja też dziś poćwiczę bo już brzuch mnie nie boli...
Serduszko nie jestem biedna raczej głupia tak bym to nazwała ... bo ciągle popełniam ten sam błąd...
kiedyś słyszałam takie zdanie / powiedzenie że nikt cię tak nie skrzywdzi jak sama możesz się skrzywdzić a i w moim życiu często się to zdanie sprawdza
ale nic ogarnę się i będzie dobrze, muszę wysnuć wnioski na przyszłość i tyle...
Serduszko pewnie napiszę do Ciebie ale muszę zebrać myśli bo mnie jeszcze trzyma to wszystko
ale nie martw się ...
Pisz kochana będę czekała za twoją wiadomością[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH] ja zaraz wybieram się do kosmetyczki [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH] jestem happy. Tymczasem buziaki.
Hej kobietki 
Jakoś nie miałam kiedy zajrzeć w weekend, niby zaglądałam ale nie mogłam się zebrać, żeby odpisać...
serduszko i wiadomo co z pracą?
Kinguś
co się dzieje? Jak chcesz pogadać, to jestem do usług 
Kurcze dziś znowu mam jakiegoś lenia, muszę jeszcze pozmywać, poodkurzać, a tak mi się nie chce, że poezja... Ale jak trzeba to trzeba
Chyba ktoś pytał o wyniki, więc wyniki już przyszły i w sumie są takie same jak ostatnie, czyli są nie dobre. Dziś zaraz będę szukać jakiegoś dobrego urologa i umawiać wizytę.
Miłego dnia
Jakoś nie miałam kiedy zajrzeć w weekend, niby zaglądałam ale nie mogłam się zebrać, żeby odpisać...
serduszko i wiadomo co z pracą?
Kinguś
Kurcze dziś znowu mam jakiegoś lenia, muszę jeszcze pozmywać, poodkurzać, a tak mi się nie chce, że poezja... Ale jak trzeba to trzeba
Chyba ktoś pytał o wyniki, więc wyniki już przyszły i w sumie są takie same jak ostatnie, czyli są nie dobre. Dziś zaraz będę szukać jakiegoś dobrego urologa i umawiać wizytę.
Miłego dnia
oj dziewczyny dzięki
Serduszko i Avis
Serduszko i Avis
Avis jeszcze nie wiem co z praca okaże się na dniach.
Dobry urolog jest w Poznaniu. Ostatnio tatę umawialam do niego. 150 za wizytę bierze ale jest super. Ludzie się zjeżdżają z całej Polski.
Kingus jak tam? Lepiej już?
Dobry urolog jest w Poznaniu. Ostatnio tatę umawialam do niego. 150 za wizytę bierze ale jest super. Ludzie się zjeżdżają z całej Polski.
Kingus jak tam? Lepiej już?
Serduszko nie no bez przesady, nie będę jechać na drugi koniec Polski 
Kinguś
Kinguś
Witam wszystkich w ten piękny i słoneczny dzień 
Vanilka witaj w ten ponury, deszczowy dzień 
Hej dziewczyny 
Had co tam u Ciebie słychać coś mało Cie widzę ostatnio (no ja też mniej bywam ) jak tam w pracy ??
Kinguś wielkie dzięki za słowa pocieszenia ale to nie chwilowy kryzys po prostu coś muszę zmienić w swoim życiu tylko bardzo się boję ...
Dajcie proszę jakiś pomysł na spędzenie miło wieczoru samej bo nie mam co ze sobą zrobić
Had co tam u Ciebie słychać coś mało Cie widzę ostatnio (no ja też mniej bywam ) jak tam w pracy ??
Kinguś wielkie dzięki za słowa pocieszenia ale to nie chwilowy kryzys po prostu coś muszę zmienić w swoim życiu tylko bardzo się boję ...
Dajcie proszę jakiś pomysł na spędzenie miło wieczoru samej bo nie mam co ze sobą zrobić
Hejka Iza
nie ma za co... chcesz coś zmienić .. ? niech każda zmiana w Twoim życiu będzie tylko dobra, to ważne , główka w górę - człowiek jest silny tylko czasem w siebie nie wierzy. Troszkę więcej optymizmu...
Proponuję książkę jakąś lekką z kubkiem pysznego gorącego soku i kocyk...
albo serial
albo rozmowa z kimś bliskim
albo odkrycie w sobie pasji która da Ci satysfakcję
Agatka
najważniejsze że wiecie jakie są wyniki, teraz trzeba jakieś leczenie zastosować ale widzę że się wzięłaś już za to bo lekarza szukasz.. bądź dobrych myśli a zobaczysz że będzie dobrze
nie ma za co... chcesz coś zmienić .. ? niech każda zmiana w Twoim życiu będzie tylko dobra, to ważne , główka w górę - człowiek jest silny tylko czasem w siebie nie wierzy. Troszkę więcej optymizmu...
Proponuję książkę jakąś lekką z kubkiem pysznego gorącego soku i kocyk...
albo serial
albo rozmowa z kimś bliskim
albo odkrycie w sobie pasji która da Ci satysfakcję
Agatka
Tak Kinguś potrzebuje więcej wiary w siebie i duuużych zmian ale powoli małymi kroczkami
Mało czasu mam dla siebie wiec na pasje brak czasu
A Tobie jak mija wieczorek??
Mało czasu mam dla siebie wiec na pasje brak czasu
A Tobie jak mija wieczorek??
ja gram w grę, jakoś nie mam nastroju tez dziś.... rozmawiałam z moim G i jestem jakoś dziwnie spokojna a myślałam że się zdenerwuję, a tu proszę jak miło mnie zaskoczył
Pan G to pewnie partner cio?
Pan R dzis nie jest rozmowny więc nie mam z kim rozmawiać
Pan R dzis nie jest rozmowny więc nie mam z kim rozmawiać
tak G to Grześ
oj to co się stało R ?
zawsze możesz ze mną popisać,...
chociaż wiem że z R byłoby fajniej
oj to co się stało R ?
zawsze możesz ze mną popisać,...
chociaż wiem że z R byłoby fajniej
Dobrej nocki dziewczyny 
Witam dziewczyny
Kolejny dzień w pracy... ale słoneczko wychodzi przynajmniej u mnie
Życzę miłego dnia
Kolejny dzień w pracy... ale słoneczko wychodzi przynajmniej u mnie
Życzę miłego dnia
Miłego dnia dziewczyny
u mnie pada deszcz i trochę śnieg
u mnie pada deszcz i trochę śnieg
Kinguś u mnie słoneczko gdzieś uciekło już za to pada deszcz i wieje wiatr...
No cóż na kawke czas bo zasne przy tym biurku
Ktoś chętny ??
No cóż na kawke czas bo zasne przy tym biurku
Ktoś chętny ??
Dzień dobry 
Szaro, buro i ponuro za oknem... Aż nic się nie chce...
Kinga tak do lekarza już mąż umówiony ale stres jest
Mówiłam, żebyś porozmawiała na spokojnie z G. czasem taka rozmowa po fakcie jest lepsza niż w emocjach 
Izka to ja dołączam, ale z herbatką
A gdzie reszta dziewczyn?
Mąż sobie zażyczył na obiad zapiekankę makaronową także dziś obiad na szybko z czego się bardzo cieszę
Miłego dnia
Szaro, buro i ponuro za oknem... Aż nic się nie chce...
Kinga tak do lekarza już mąż umówiony ale stres jest
Izka to ja dołączam, ale z herbatką
A gdzie reszta dziewczyn?
Mąż sobie zażyczył na obiad zapiekankę makaronową także dziś obiad na szybko z czego się bardzo cieszę
Miłego dnia
Dzięki Agatka
wiem że się stresujecie
Jak robisz tą zapiekankę z makaronem ?
Izka bardzo chętnie ale herbatka
Serduszko gdzie jesteś ?
jak tam samopoczucie, córka, ćwiczenia i praca ?
wiem że się stresujecie
Jak robisz tą zapiekankę z makaronem ?
Izka bardzo chętnie ale herbatka
Serduszko gdzie jesteś ?
jak tam samopoczucie, córka, ćwiczenia i praca ?