Hadassa pracuje w biurze zajmuje się papierami a firma mamy swoje 2 kopalnie i dość sporo czteroośiek i patelni zestawienia faktury kierowcy praca rozliczanie wszystko na mojej głowie czasem świra można z nimi dostać w szczególności że jestem jedyną kobietą w firmie a facetów tu jest sporo ;/
Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
"Hadassa"Iza, a można wiedziec gdzie pracujesz?? Ja mam akurat dośc intensywny okres w pracy 
Hadassa pracuje w biurze zajmuje się papierami a firma mamy swoje 2 kopalnie i dość sporo czteroośiek i patelni zestawienia faktury kierowcy praca rozliczanie wszystko na mojej głowie czasem świra można z nimi dostać w szczególności że jestem jedyną kobietą w firmie a facetów tu jest sporo ;/
Cześć Madlen i Avis Super ze piszecie,
Avis ja też Cię bardzo polubiłam Kochana ..Ćwiczenia nawet ok w piątek były i w niedzielę też trochę ruchu, fajnie się czuję, w sobotę z racji walentynek spotkałam się z G to odpuściłam sobie. U nas jakoś szału nie było. Ale dostałam różyczkę ładną czerwona i małe różyczki białe w doniczce od niego. Kolacje przygotował on, było bardzo miło aż mi się do domu nie chciało wracać dlatego zostałam na noc i dopiero po niedzielnym obiadku pojechałam do domu.
W niedziele byliśmy jeszcze w naszym ulubionym miejscu nad jeziorami, lubię tam być to moje najukochańsze miejsce na świecie, a w maju jest tam cudownie, to miejsce znam dzięki niemu, może dlatego mam do niego sentyment, i pewnie dla tego tak kocham to miejsce bo jestem tam bardzo rzadko, tak dwa razy w roku.. kiedyś zrobię zdjęcie i Wam wkleję .. tylko nie wiem kiedy tam będę... ale muszę zrobić zdjęcia ..Agatka moje autko nie było myte od kiedy jestem jego właścicielem, nie mam do niego sentymentu, nie przywiązuje do niego żadnej uwagi ... ale już wstyd nim jeździć bo to jeden wielki syf- Na zewnątrz i w środku, gdyby nie moja alergia to bym w takim jeździła ale już sie za niego wezmę.. Kiedyś miałam super autko, to był mój cudowny samochodzik, miał nawet imię, i często z nim rozmawiałam, niestety podczas wypadku, tak go skasowałam że biedak na złom poszedł jedyne co zostawiłam sobie po nim to boczne lusterko i niestety tyle ..... Bidny golfik, nie raz wychodziłam z poślizgu dzięki NIEMU.
A co do Twojego autka może nie ma sprawy podjedz też mogę go trochę ochlapać (hihi)
Avis Madlen trudno nie oświadczył się to nie.. żyje się dalej... wiem że mnie kocha i to jest cudowne, wspaniałe i fantastyczne
Uroczego dnia
Avis ja też Cię bardzo polubiłam Kochana ..Ćwiczenia nawet ok w piątek były i w niedzielę też trochę ruchu, fajnie się czuję, w sobotę z racji walentynek spotkałam się z G to odpuściłam sobie. U nas jakoś szału nie było. Ale dostałam różyczkę ładną czerwona i małe różyczki białe w doniczce od niego. Kolacje przygotował on, było bardzo miło aż mi się do domu nie chciało wracać dlatego zostałam na noc i dopiero po niedzielnym obiadku pojechałam do domu.
W niedziele byliśmy jeszcze w naszym ulubionym miejscu nad jeziorami, lubię tam być to moje najukochańsze miejsce na świecie, a w maju jest tam cudownie, to miejsce znam dzięki niemu, może dlatego mam do niego sentyment, i pewnie dla tego tak kocham to miejsce bo jestem tam bardzo rzadko, tak dwa razy w roku.. kiedyś zrobię zdjęcie i Wam wkleję .. tylko nie wiem kiedy tam będę... ale muszę zrobić zdjęcia ..Agatka moje autko nie było myte od kiedy jestem jego właścicielem, nie mam do niego sentymentu, nie przywiązuje do niego żadnej uwagi ... ale już wstyd nim jeździć bo to jeden wielki syf- Na zewnątrz i w środku, gdyby nie moja alergia to bym w takim jeździła ale już sie za niego wezmę.. Kiedyś miałam super autko, to był mój cudowny samochodzik, miał nawet imię, i często z nim rozmawiałam, niestety podczas wypadku, tak go skasowałam że biedak na złom poszedł jedyne co zostawiłam sobie po nim to boczne lusterko i niestety tyle ..... Bidny golfik, nie raz wychodziłam z poślizgu dzięki NIEMU.
A co do Twojego autka może nie ma sprawy podjedz też mogę go trochę ochlapać (hihi)
Avis Madlen trudno nie oświadczył się to nie.. żyje się dalej... wiem że mnie kocha i to jest cudowne, wspaniałe i fantastyczne
Uroczego dnia
Madlen lepiej ale daleko jeszcze do dobrego samopoczucia ...dziekuje ze pytasz
A co u Ciebie ?
Kinga ale to fajne prezenciki
i fajny dzien
Iza ale chyba lepiej faceci niz same babe ?
Kinga ale to fajne prezenciki
Iza ale chyba lepiej faceci niz same babe ?
Sasza będzie dobrze, potrzebujesz pewnie jeszcze czasu aby było tak jak tego chcesz... ale nie martw się, ...
idzie wiosna, a z nią same ciepłe dni i za oknem i w serduszku ..zobaczysz
idzie wiosna, a z nią same ciepłe dni i za oknem i w serduszku ..zobaczysz
Hejka
czas na zaznajomienie sie z forum.
czas na zaznajomienie sie z forum.
Witam Rubus

POKONAM TRUDY, MOZOŁY CZY BĘDZIE GORZEJ CZY LEPIEJ
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
Rubus witaj, napiszesz coś o sobie ?
Kinga łoo- nadałaś imię samochodowi?? Extra
Jak w filmach
ale musiałaś lubić to autko..
rany dobrze, że Ci się wtedy nic nie stało i że nie masz urazu do jeżdżenia samochodem
Sasza mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie
Serduszko i jak się czujesz? Ból głowy minął??
Rubus cześć
Iza ale jacyś w miarę normalni?
Czy musisz czasem użyć ciętego języka?
Dziewczyny macie jakiś sprawdzony przepis na ciasteczka maślne ??
rany dobrze, że Ci się wtedy nic nie stało i że nie masz urazu do jeżdżenia samochodem
Sasza mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie
Serduszko i jak się czujesz? Ból głowy minął??
Rubus cześć
Iza ale jacyś w miarę normalni?
Czy musisz czasem użyć ciętego języka?
Dziewczyny macie jakiś sprawdzony przepis na ciasteczka maślne ??
Madlen dalej boli masakra ..bede musiala isc na przeswietlenie bo z tym zartow nie ma. moze mi sie utworzyc jeszcze jakis krwiak.
Hej Sasza teoretycznie tak ale w praktyce różnie to bywa 
Poniedziałek za nami jak moja wam wieczor??
)
Poniedziałek za nami jak moja wam wieczor??
Madlen niestety ale to drugie nie mam do nich cierpliwości jak to w pracy :/
Ale znają swoje miejsce hihi nie daje sie
Ale znają swoje miejsce hihi nie daje sie
Kurcze ale jestem głodna. Aż mnie zasysa. Wysprzątałam mieszkanie, zapomniałam z tego wszystkiego zjeść, a teraz już trochę późno. A tak mi się frytki marzą.
Marzy mi się poleżenie gdzieś na plaży w cieple.
Marzy mi się poleżenie gdzieś na plaży w cieple.
Iza nie ma co, niech wiedzą, że nie mogą sobie pozwalać na zbyt wiele.. 
Madzia rzeczywiście już późno na frytki, jeszcze by Ci zaszkodziło takie ciężkie na noc.
Ale zawsze możesz się skusić na cos innego
Ja choćby była 2 w nocy a byłabym głodna to muszę zjeść bo inaczej nie śpię
Madzia rzeczywiście już późno na frytki, jeszcze by Ci zaszkodziło takie ciężkie na noc.
Ale zawsze możesz się skusić na cos innego
Ja choćby była 2 w nocy a byłabym głodna to muszę zjeść bo inaczej nie śpię
No fakt byłoby ciężko mi na żołądku. Ale jakoś nic za specjalnie nie mam w lodówce, rano trzeba wyskoczyć po zakupy, bo masło tylko, kiełki i ogórki kiszone. A jak zwykle jak już coś się chce to coś niezdrowego 
Dziękuję za miłe przywitanie
tutaj i w powitalni. Muszę sobie obadać forum, gdzie co jest to będzie mi łatwiej
Głównie bede korzystała z telefonu bo nie zostawiam śladów w pracy
Głównie bede korzystała z telefonu bo nie zostawiam śladów w pracy
Nowy dzień brrrr jakie zimno -7 u mnie ale gorąca kawka wskazana cisteczko też przyłączycie się dziewczyny ?? 
A ja właśnie wróciła m z nocki. ... I mam teraz dwa dni wolnego. A zimno na dworze brrr... kawka może później[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
Odpoczywaj Serduszko po nocce napewno sen się przyda 
I u mnie zimno, choć słonecznie. Można się oszukać.
Też za chwilę kawę sobie zrobię i pewnie jakiś film włączę bo w sumie ostatni dzień zwolnienia trzeba jakoś dobrze wykorzystać
Też za chwilę kawę sobie zrobię i pewnie jakiś film włączę bo w sumie ostatni dzień zwolnienia trzeba jakoś dobrze wykorzystać
Witajcie,
Madlen nie mam niestety przepisu na ciasteczka maślane ale mam fajny przepis na ciasteczka kruche, jak chcesz to napisze wieczorem. Pamiętam że robisz ciasto na stolnicy, wykrawasz foremkami ciasteczka np. serduszka, grzybki itp, ciasteczko pokrywasz pianką ubitą z białek i cukru i posypujesz posiekanymi orzeszkami i pieczesz. Mi te smakują, jak będę mieć chwilę to myslę je zrobić ale chce przepisu trochę zmodyfikować i dodać jeszcze konfitury z wiśni aby smak był bardziej wyrazisty.. Tak tamto auto było cudowne, i jedyne w swoim rodzaju. Wypadek pozostawił jakiś ślad, ale nie będę się o nim rozpisywać, aby wspomnienia nie wracały bo to nic nie da. A Tobie jak mija poranek? jak tam plany z budową domu spokojniejsza już jesteś? czy wszystko w zawieszeniu jeszcze..?
Serduszko
dobrze że masz dwa dni wolne, śpij cudnie i niech Ci się przyśni coś miłego..
Iza ja już po kawce po przebudzeniu zaszalałam i miałam kawę do łóżka..
Avis a co Ty porabiasz?? jak się czujesz? przyzwyczaiłaś się do leków, czy może już skończyłaś i jest lepiej? A czytałam że potańczyłaś sobie ostatnio, super, fajnie tak się oderwać od domu i wyjść na tańce...hm a jeszcze jak czasem trafi się przytulaniec to jeszcze lepiej
A u mnie wczoraj plan wykonany zrobiłam prasowanie i ćwiczyłam na rowerku- robiąc 25 km. A dziś po kawie było 15 km..także jestem zadowolona. Teraz praca - ale ja swoją pracę uwielbiam także jestem pozytywnie nastawiona na ten dzień.
Miłego, pogodnego, wspaniałego dnia dla Wszystkich
Madlen nie mam niestety przepisu na ciasteczka maślane ale mam fajny przepis na ciasteczka kruche, jak chcesz to napisze wieczorem. Pamiętam że robisz ciasto na stolnicy, wykrawasz foremkami ciasteczka np. serduszka, grzybki itp, ciasteczko pokrywasz pianką ubitą z białek i cukru i posypujesz posiekanymi orzeszkami i pieczesz. Mi te smakują, jak będę mieć chwilę to myslę je zrobić ale chce przepisu trochę zmodyfikować i dodać jeszcze konfitury z wiśni aby smak był bardziej wyrazisty.. Tak tamto auto było cudowne, i jedyne w swoim rodzaju. Wypadek pozostawił jakiś ślad, ale nie będę się o nim rozpisywać, aby wspomnienia nie wracały bo to nic nie da. A Tobie jak mija poranek? jak tam plany z budową domu spokojniejsza już jesteś? czy wszystko w zawieszeniu jeszcze..?
Serduszko
dobrze że masz dwa dni wolne, śpij cudnie i niech Ci się przyśni coś miłego..
Iza ja już po kawce po przebudzeniu zaszalałam i miałam kawę do łóżka..
Avis a co Ty porabiasz?? jak się czujesz? przyzwyczaiłaś się do leków, czy może już skończyłaś i jest lepiej? A czytałam że potańczyłaś sobie ostatnio, super, fajnie tak się oderwać od domu i wyjść na tańce...hm a jeszcze jak czasem trafi się przytulaniec to jeszcze lepiej
A u mnie wczoraj plan wykonany zrobiłam prasowanie i ćwiczyłam na rowerku- robiąc 25 km. A dziś po kawie było 15 km..także jestem zadowolona. Teraz praca - ale ja swoją pracę uwielbiam także jestem pozytywnie nastawiona na ten dzień.
Miłego, pogodnego, wspaniałego dnia dla Wszystkich
Witam wtorkowo
z pracy. Zaraz sobie herbatke zrobie i kanapke zjem bo jak zwykle w domu nie mialam ochoty na jedzenie...
Jakie plany na dzisiaj macie?
Jakie plany na dzisiaj macie?
Dzień dobry 
Madi oj udała się imprezka, a takie mam zakwasy, że ojej
Wytańczyłam się, co prawda nie z mężem ale wytańczyłam
Co do dzieciaków, to innych nie mam, także na następny raz będziesz wiedziała
A co u Ciebie? Co ten Twój mąż znowu wymyślił z tymi planami? Może byś się w końcu odezwała
Bo zobaczysz, że w końcu ja do ciebie napiszę i się nie opędzisz 
Kinguś
Czuję się już dobrze, leki biorę nadal ale zaczęłam brać tylko co przed spaniem i jest ok
Dziękuje, że się martwisz
Potańczyłam
Przytulańców nie lubię, bo mój mąż jest 30 cm wyższy i źle mi się z nim tańczy przytulańce... Ale poskakać lubię
I ile czasu zajmuje Ci tyle km?
Tobie też miłego dnia 
Rubus witaj i się dołączaj do nas
Izka to Ci współczuję takiego młynu w pacy... Ja bym chyba wyszła z siebie i stanęła obok
Magda a to tak zawsze, że jak jest zachcianka to akurat coś czego nie ma w domu
Tez nie zasnę jak nie zjem 
Serduszko jak tam się czujesz kochana?
Kurcze mówicie, że tak zimno? A ja się do sąsiadki na kawę wybieram
Wiecie co? Ja już nie wiem, co z tymi facetami jest
Znowu odezwał się mój były... To znaczy nie odpisywałam mu tym razem ale ja nie wiem miał swoją szansę to nie skorzystał, a teraz nagle sobie przypominają...
Miłego dnia
Madi oj udała się imprezka, a takie mam zakwasy, że ojej
Kinguś
Rubus witaj i się dołączaj do nas
Izka to Ci współczuję takiego młynu w pacy... Ja bym chyba wyszła z siebie i stanęła obok
Magda a to tak zawsze, że jak jest zachcianka to akurat coś czego nie ma w domu
Serduszko jak tam się czujesz kochana?
Kurcze mówicie, że tak zimno? A ja się do sąsiadki na kawę wybieram
Wiecie co? Ja już nie wiem, co z tymi facetami jest
Miłego dnia
Hej 
Rzeczywiście zimno, u mnie dziś rano, znaczy tak koło 9 było -10 stopni a teraz słoneczko świeci niby ale wiatr zimny i ogólnie zimno..
Avis się znów muszę doładować bo wydzwoniłam wszystko do mamy i nie mam na pakiet
Ale jeszcze dziś wieczorem to załatwię
No to fajnie, że zabawa się udała
Dziś możesz jeszcze poostatkować i buchnąć coś na rozweselenie %-D
Co do planów to znów jest tak, że w czwartek jak się J. wrócił to mówi, że ten spych ma być, żebyśmy załatwili wszystko, a ja się wkurzyłam i mówię że po co jak plany mamy zmienić- to mi powiedział, że znów przemyślał i że zostanie jak jest.. I już nic kompletnie nie rozumiem i nic nie wiem..
Eh z tymi facetami.. a mówią że ponoć kobiety niezdecydowane..
Kinguś bardzo chętnie wezmę przepisik na te ciasteczka..
na maślane jakiś znalazłam, w komentarzach pisze, że wychodzą bardzo smaczne ale się okaże jak wypróbuje..
Matko ile?? 15 km?? Ja bym się chyba nie ruszyła po takim dystansie
Ale dobrze, że masz takie zadęcie i nie odpuszczasz. Podziwiam za wytrwałość
Rubus a gdzie pracujesz?
Magda masz już jakiś film na oku?
Miłego wtorku, by szybko minął i do później :****
Rzeczywiście zimno, u mnie dziś rano, znaczy tak koło 9 było -10 stopni a teraz słoneczko świeci niby ale wiatr zimny i ogólnie zimno..
Avis się znów muszę doładować bo wydzwoniłam wszystko do mamy i nie mam na pakiet
Ale jeszcze dziś wieczorem to załatwię
No to fajnie, że zabawa się udała
Co do planów to znów jest tak, że w czwartek jak się J. wrócił to mówi, że ten spych ma być, żebyśmy załatwili wszystko, a ja się wkurzyłam i mówię że po co jak plany mamy zmienić- to mi powiedział, że znów przemyślał i że zostanie jak jest.. I już nic kompletnie nie rozumiem i nic nie wiem..
Eh z tymi facetami.. a mówią że ponoć kobiety niezdecydowane..
Kinguś bardzo chętnie wezmę przepisik na te ciasteczka..
na maślane jakiś znalazłam, w komentarzach pisze, że wychodzą bardzo smaczne ale się okaże jak wypróbuje..
Matko ile?? 15 km?? Ja bym się chyba nie ruszyła po takim dystansie
Ale dobrze, że masz takie zadęcie i nie odpuszczasz. Podziwiam za wytrwałość
Rubus a gdzie pracujesz?
Magda masz już jakiś film na oku?
Miłego wtorku, by szybko minął i do później :****
Agatka to dobrze - organizm się przyzwyczaił bo z tego co pamiętam to początki były trudne, ale fajnie że już lepiej. Widzę że z imprezki pozostały miłe wspomnienia, także musiało być superowo - ciesze się.
Co do mojego rowerka to 25 km wczoraj jechałam 50 minut i (to było obciążenie 10 km na - 4 a reszta na - 3 ), a dziś przed pracą 15 km to mi zajęło 28minut ale się trochę śpieszyłam aby się wyrobić i ( to było 5 km na - 4 a reszta na - 3 ). To zależy od chęci ale jak się człowiek zaweźmie to można codziennie i trzeba czas wygospodarować ale ja motywacje mam, chciałabym ważyć te 57 także 5 kg muszę zgubić, zobaczę jak to wyjdzie bo u mnie w domu strasznie kusza słodycze i ciastka, i mama robi różne ciekawe dania, czasami nie patrzy która godzina, np. wczoraj zrobiła krokiety z barszczem czerwonym na 20 czyli wiadomo ze za późno o i tak to jest ...
Madi napisze Ci przepis wieczorem, Madi to tylko tak brzmi ale Ty tez dałabyś radę przejechać tyle, to nie jest tak dużo..
Co do mojego rowerka to 25 km wczoraj jechałam 50 minut i (to było obciążenie 10 km na - 4 a reszta na - 3 ), a dziś przed pracą 15 km to mi zajęło 28minut ale się trochę śpieszyłam aby się wyrobić i ( to było 5 km na - 4 a reszta na - 3 ). To zależy od chęci ale jak się człowiek zaweźmie to można codziennie i trzeba czas wygospodarować ale ja motywacje mam, chciałabym ważyć te 57 także 5 kg muszę zgubić, zobaczę jak to wyjdzie bo u mnie w domu strasznie kusza słodycze i ciastka, i mama robi różne ciekawe dania, czasami nie patrzy która godzina, np. wczoraj zrobiła krokiety z barszczem czerwonym na 20 czyli wiadomo ze za późno o i tak to jest ...
Madi napisze Ci przepis wieczorem, Madi to tylko tak brzmi ale Ty tez dałabyś radę przejechać tyle, to nie jest tak dużo..
Madlen czyzby jakas budowa?
Pracuje w sklepie meblowym
klientow nie ma wiec nuda w pracy... wydaje sie mi ze juz przed 14 jest a to dopiero po 12... 
Pracuje w sklepie meblowym