Przy kawie ...
-
G****
Re: Przy kawie ...
Madi świeci słońce więc raczej nic by mnie nie przewiało ale chyba jednak moje lenistwo weźmie górę 
- redorange666
- Samiec
Hej.
Mad w dobrym solonie tatoo dostajesz jednorazowe igły oraz tusze. Nawet naklejki z autoklawu (urządzenie do sterylizacji) że jest to dobrze zrobione. Tatuażysta wykonuje wszystko w rękawiczkach więc korzystając z usług profesjonalisty nic Ci się nie stanie. Z tym że szyja to bolesne miejsce... podobno.
Mad w dobrym solonie tatoo dostajesz jednorazowe igły oraz tusze. Nawet naklejki z autoklawu (urządzenie do sterylizacji) że jest to dobrze zrobione. Tatuażysta wykonuje wszystko w rękawiczkach więc korzystając z usług profesjonalisty nic Ci się nie stanie. Z tym że szyja to bolesne miejsce... podobno.
Guśka - to pogrypowe osłabienie a nie lenistwo
haha 
Cześć Red
Wiesz, w dobrym salonie na pewno ale czy u mnie w okolicy jest taki to nie wiem..
W Sączu jest ale nie byłam i nigdy jakoś szczegółowo się nie interesowałam jak tam robią, a tutaj wiem, że paru gości robi tylko no.. wiadomo
Cześć Red
Wiesz, w dobrym salonie na pewno ale czy u mnie w okolicy jest taki to nie wiem..
W Sączu jest ale nie byłam i nigdy jakoś szczegółowo się nie interesowałam jak tam robią, a tutaj wiem, że paru gości robi tylko no.. wiadomo
- redorange666
- Samiec
Na pewno nie idź do kogoś do domu. Raz że nie wiesz czy dobrze to zrobi, dwa kwestia higieny.
W sączu na pewno są dobre salony poszukaj w sieci na pewno znajdziesz.
W sączu na pewno są dobre salony poszukaj w sieci na pewno znajdziesz.
-
G****
Madlen podoba mi się Twoje wytłumaczenie
Bardzo mi się podoba 
Co do tatuażu, też mi się podobają ale S. skutecznie mnie do nich zniechęca...I Red ma rację, na pewno nie idź do kogoś do domu.
Co do tatuażu, też mi się podobają ale S. skutecznie mnie do nich zniechęca...I Red ma rację, na pewno nie idź do kogoś do domu.
hej Madi 
no wiesz, im koszty rosną ale nam przecież też, no ale ich to nie interesuje
a firma przynosi zyski, bo się tym chwalą..
no cóż... Madi, gdyby się tak wszystkiego bać, to by człowiek z domu nie wychodził itp.
Ale jak Red mówi, w dobrym salonie o higienę dbają.
Poczytaj opinie, na pewno coś znajdziesz.
No ja już mam wzór wybrany
no wiesz, im koszty rosną ale nam przecież też, no ale ich to nie interesuje
a firma przynosi zyski, bo się tym chwalą..
no cóż... Madi, gdyby się tak wszystkiego bać, to by człowiek z domu nie wychodził itp.
Ale jak Red mówi, w dobrym salonie o higienę dbają.
Poczytaj opinie, na pewno coś znajdziesz.
No ja już mam wzór wybrany
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Wiem wiem.. tylko to jest też tak się ciężko samemu zebrać.. jak znajdę kompana to i może coś walnę tu lub tam
Póki co chętnych nie ma 
Had, no właśnie tak robią.. nie dbają teraz nic o pracowników, oszczędzają jak mogą..
Had, no właśnie tak robią.. nie dbają teraz nic o pracowników, oszczędzają jak mogą..
Ok
tylko zanim to będzie to już pewnie się zestarzejemy haha 
Jak tak dalej pójdzie z naszymi spotkaniami
Jak tak dalej pójdzie z naszymi spotkaniami
Buahaha - to samo mogłabym powiedzieć o Tobie 
A to bez nie możesz?
Guśka daj spokoj sobie z tymi oknami Madlen ma racje przewieje Cie i znow będziesz chora.
Had może i masz racje z tym zaufaniem ledwo co sie zatrudniłam i juz sama
Dzieki za słowa otuchy.
Madlen tak masz rację kwestia zaklimatyzowania
ale szczerze tesknie za leniuchowaniem w domku
A teraz bede uciekac koncze robic obiadek i zmykam do pracy Miłego Dzionka Dziewuszki

Had może i masz racje z tym zaufaniem ledwo co sie zatrudniłam i juz sama
Madlen tak masz rację kwestia zaklimatyzowania
A teraz bede uciekac koncze robic obiadek i zmykam do pracy Miłego Dzionka Dziewuszki
POKONAM TRUDY, MOZOŁY CZY BĘDZIE GORZEJ CZY LEPIEJ
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
niby wymówka, z drugiej strony wysłali na szkolenia, ale to nie wszystko...
Ja też mogę iść z Tobą zrobić
w sumie to mam kilka zaufanych miejsc gdzie można zrobić 
Ja też mogę iść z Tobą zrobić
Mogę mogę, tylko wiesz jaka wtedy była sytuacja..
Ale jak się wszystko ułoży już tak na cacy i my trochę czasu zorganizujemy to przyjedziemy. W najbliższym możliwym czasie to byłaby przerwa świąteczna ale się okaże co i jak bo nie jestem w stanie nic tak wcześnie powiedzieć
Och dzięki
Tylko trochę mi do Ciebie nie po drodze 
Serduszko miłego dnia
Ja też spadam, buziaki :*
Ale jak się wszystko ułoży już tak na cacy i my trochę czasu zorganizujemy to przyjedziemy. W najbliższym możliwym czasie to byłaby przerwa świąteczna ale się okaże co i jak bo nie jestem w stanie nic tak wcześnie powiedzieć
Och dzięki
Serduszko miłego dnia
Ja też spadam, buziaki :*
Serduszko do miłego 
Madi, no mówiłaś że kogoś ze znajomych masz w okolicy
Madi, no mówiłaś że kogoś ze znajomych masz w okolicy
Serduszko, akurat dostałam instrukcje od Ewy, i bylo tam napisane ze 3x dziennie przemywac ucho solą fizjologiczną lub Octeniseptem i tak też robię. Ewa jest profesjonalistką, ma filmy na yt, fanpage, własny salon takze sprawdzona osoba, sterylna, fachowa i tez niestety droga
póki co ucho nie ropieje, teraz nawet swędzi co znaczy ze sie goi takze jestem na dobrej drodze 
Madlen, tak goi sie
Juz go nie czuje w ciagu dnia, jedynie jak niechcacy gdzies zachacze o niego, ale poza tym jest ok 
Adidasik, dziękuje ; * no, wiem ze kiedys chcialas nawet ze mna przekluc, ale fakt, boli cholernie.. i caly dzien tez boli.. i noc nie przespana.. ugh!
Sylwia- mniej mniej
a dziewczyny apropo włosów.. to się nimi zajmuje od grudnia, założyłam fanpage, str int, grafik właśnie nad moją stronką działa, będę robiła filmiki na youtube, wiec jak ktoras chce jakąś poradę to chętnie pomogę, pomogłam już(chociaż w sumie dopiero...) 21 osobom jeśli chodzi o wypadanie, przetłuszczanie i szybszy wzrost. Trochę czytam książek, interesuje sie i tak to wyszło
Sama zapuszczam do tyłka, tylko długo mi to zajmie, bo w tym tyg ide znow sciac wloski...
Fanpage(chętnie przyjmę polubienia, bo póki co nie mam pieniedzy żeby sie wypromować...) : SPAM
Str: SPAM
Może nie jestem jakimś znawcą, ale staram się jak mogę, zaczęło mnie to interesować no i wiem już co nieco i sama zminimalizowałam wypadanie czy też udało mi się ich dużo zapuścić, pomimo że w ciągu ostatnich 4msc ścięłam 12cm.. A w tym tyg znow fryzjer... A ścinałam w listopadzie przed ramiona.
Na dzień dzisiejszy moje włosy prezentują się tak:

A jeszcze w lutym wyglądały tak:

A tak poza tym jestem teraz chora, i siedze w domu z bólem gardła...
Madlen, tak goi sie
Adidasik, dziękuje ; * no, wiem ze kiedys chcialas nawet ze mna przekluc, ale fakt, boli cholernie.. i caly dzien tez boli.. i noc nie przespana.. ugh!
Sylwia- mniej mniej
a dziewczyny apropo włosów.. to się nimi zajmuje od grudnia, założyłam fanpage, str int, grafik właśnie nad moją stronką działa, będę robiła filmiki na youtube, wiec jak ktoras chce jakąś poradę to chętnie pomogę, pomogłam już(chociaż w sumie dopiero...) 21 osobom jeśli chodzi o wypadanie, przetłuszczanie i szybszy wzrost. Trochę czytam książek, interesuje sie i tak to wyszło
Fanpage(chętnie przyjmę polubienia, bo póki co nie mam pieniedzy żeby sie wypromować...) : SPAM
Str: SPAM
Może nie jestem jakimś znawcą, ale staram się jak mogę, zaczęło mnie to interesować no i wiem już co nieco i sama zminimalizowałam wypadanie czy też udało mi się ich dużo zapuścić, pomimo że w ciągu ostatnich 4msc ścięłam 12cm.. A w tym tyg znow fryzjer... A ścinałam w listopadzie przed ramiona.
Na dzień dzisiejszy moje włosy prezentują się tak:

A jeszcze w lutym wyglądały tak:

A tak poza tym jestem teraz chora, i siedze w domu z bólem gardła...
Ostatnio zmieniony pn wrz 29, 2014 7:55 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: to nie miejsce na reklamę
Powód: to nie miejsce na reklamę
Że co Had?? Jakoś wolno dzisiaj trybię- o jakich znajomych z okolicy Ci chodzi? Bo nie łapię 
Vanilia ale masz ładne te włoski, ja chętnie zerknę na stronkę, bo mam problem i z wypadaniem i zapuszczaniem, bo kosmicznie wolno rosną.. ale mam coś z Twojej długości, może ciut krótsze.. No i moje się aż tak ładnie nie kręcą...
w ogóle to gęste chyba masz włosy
Vanilia ale masz ładne te włoski, ja chętnie zerknę na stronkę, bo mam problem i z wypadaniem i zapuszczaniem, bo kosmicznie wolno rosną.. ale mam coś z Twojej długości, może ciut krótsze.. No i moje się aż tak ładnie nie kręcą...
w ogóle to gęste chyba masz włosy
No przecież mówiłas że czasem odwiedzasz kogoś w mojej okolicy, czy tam że masz kogoś odwiedzić
Aaa
już zakumałam
No tak, to mamy w planach ale aktualnie kuzyn jest za granicą a Jego żona z dwójką małych dzieci i nie chcemy się tak zwalać na głowę, ale się pokażemy. Mieszkają w Namysłowie
Ostatnio byliśmy dwa lata temu u nich, ale trochę krótko
No tak, to mamy w planach ale aktualnie kuzyn jest za granicą a Jego żona z dwójką małych dzieci i nie chcemy się tak zwalać na głowę, ale się pokażemy. Mieszkają w Namysłowie
Ostatnio byliśmy dwa lata temu u nich, ale trochę krótko
Czyli tam gdzie mój X pracuje 
no spokojnie
jeszcze pewnie będzie okazja
no spokojnie