Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Luna
Gadatliwa Kobietka

Re: Przy kawie ...

Post autor: Luna »

Hej Dziewczynki.
Ciągne maraton w pracy mam teraz same wstawki bo sie ucze. Dzis mam na 13 jutro na 10 i niedziela dopiero wolna .Ciekawe jak od poniedziałku bede miała bo męczą mnie te wstawki szczerze mówiac :angrywife
No ale jak juz wejde do wprawy to dadza mnie na normalne zmiany .Dlatego teraz nie zagladam do was tak czesto bo poprostu nie mam na to czasu a tak sie super zapowiadało.
Czytałam wasze wypowiedzi ale jest tego tak duzo ze nie wiem czy wszystko zpamietałam.

Adi dobrze zebys miala ten gaz przy sobie bo roznie to bywa.
Konsultantka nigdy nie bylam wiec nie wiem na jakiej zasadzie to dziala .

Tygrysku tak jak pisalam wyzej nie mam na nic czasu przez ta prace musze wszystko sobie ogarnac i bedzie dobrze.

Guśia ja tez uwielbiam małe torebeczki mam taka jedna ulubiona Różowiasta przekladana przez szyje moj mąż przywiózł mi ja z Afganistanu :) ale duze torby tez lubie kupilam sobie wlasnie taka do pracy zebym mogla wszystko zmiescic.

Vanilko super ten kolczyk przemywaj sobie woda utleniona albo kup sobie masc taka specjalna w aptece bo pewno uszko bedzie ci ropiało.Ja mialam to samo tylko ze w nosie.

Jam ty bidulko za duzo stresu masz ze Ci te włosy tak wypadaja.Jak tam dziecko w szkole? Dalej tyle lekcji ma?

Cat Witam Cie serdecznie :)

Hadd jaktam rozwiązałas tą druga umowe ?

Aurinko witam Cie :) Ja jestem upieczona mama od 8 lat ale poród bardzo dobrze pamietam trwal 24 godziny ...mialam bole krzyżowe i brzuszne ale chyba nie bylo tak żle skoro miałąm siłe zjesc dwie drożdzowki z makiem:) moj mąz do dzis sie z tego smieje.
Korzystaj ze słonecznych dni malenstwo bedzie spokojniejsze bo powdycha swiezego powietrza.

Jesli kogos pominęłam to przepraszam.
Pozdrawiam wszystkich i życze milego dnia Kochane ...u mnie za oknem niestety brzydka deszczowa pogoda . Buziaki dla Was :kiss2
POKONAM TRUDY, MOZOŁY CZY BĘDZIE GORZEJ CZY LEPIEJ
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

bry :D

Tak Cat, ja to stara Kayira ;) wróciłam do mojego starego nicka z sieci ;)

Adi, przynajmniej Ci wszystko wytlumaczy co i jak ;)
a co do pakowania, norma i standard :D
teraz też sie w sumie musimy spakować... Jeszcze tydzień ;)

Madi został pokój mamy, do przemalowania bo się jednak nie podoba kolor...

Serduszko, tak rozwiązałam umowę, wstępnie do końca roku pracuję, choć oni by chcieli dłużej...
Oj to pisz ile możesz ;)

A ja ... ech.. ciężki tydzień za mną ważne że się kończy...
ktoś pytał o Krisa, zapracowany i zajęty swoją piękną ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Witajcie :)
3 miesiące Had? Przecież to tyle hajsu kosztuje :(
Zamierzam zapisac się do dermatologa, pewnie przepusze alplikort (czy jakoś tak się to nazywa)
Teraz wszystkim lecą włosy, reakcja po lecie. Także Wam odrosną więc nie macie sie o co martwić ;)

Aurinko juz urodziłaś :happy Bardzo się cieszę ! Gratulacje dla młodej mamusi :kwiatek :kiss2

Serducho, przez cały rok bedą mieli tyle prac domowych, wczoraj raptem matematyki nie miał bo w czwartki nie mają więc i prac domowych mniej. Najbardziej przeraża mnie waga plecaka, sama ledwo go niosę a co dopiero dziecko...

Dziewczynki dzis chyba bede jechac do Łodzi , do P. Czekam na potwierdzenie.
no i oczywiście zamiast się szykować i uwinąc ze wszystkim jak najszybciej to ja na kompie :)
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

hej Jam, ano wiem że cena, ale skutki podobno rewelacyjne.
I jak czytam w sieci to wiele osób zachwala.
A jak patrzyłam u siebie w aptece to zestawy maja dodatkowo jeszcze szampon
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

wiesz na mój typ łysienie może to nie pomoc dlatego bez konsultacji z dermatologiem troche mi szkoda inwestować w niewiadome. Kuracje robię póki co z tego jednego opakowania, jak nie bedzie zadnych efektów to pasuję.
U Was tez tak zimno?
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Jam, w niektórych wypadkach konsultacja dermatologa konieczna ;)

Ano chłodno, ale jak pisałam, na weekend ma być ocieplenie, przynajmniej u nas
oOosylwiaoOo

Post autor: oOosylwiaoOo »

Witajcie kochane :* :)
Przeczytałam wszystkie zaległe wiadomości i co... mało pamiętam :D

Konsultantką kiedyś byłam w Avonie razem z koleżanką i powiem Wam, że to fajna sprawa, jak ma się klientów. Dostawałam jakieś rabaty na kosmetyki, albo upominki :)

Guśka cieszę się kochana, że wyzdrowiałaś :* teraz mnie coś rozkłada.

Odnośnie pracy, to cóż jest jaka jest :) Teraz postawiłam się i w przyszłym tygodniu za nadgodziny biorę praktycznie 3 di urlopu :)
Nie ma nic za darmo :)

Vanilka owszem ćwiczenia są super :) Sama próbuje się zmobilizować, ale ciężko to uczynić :D Może też pobiorę sobie apkę i będę ćwiczyć z telefonem:D A kolczyk super :) Mniej już boli??

Ostatnio koleżanka zrobiła sobie taki delikatny tatuaż na plecach. Co Wy w ogóle o tym sądzicie? Pasuje to dziewczynom?
Awatar użytkownika
Luna
Gadatliwa Kobietka

No i melduje sie że juz jestem po pracy :happy Trochę ciężko dzis było bo pracowałam na sklepie i nogi mi w tyłek wchodza no ale jakos przeżyłam :D
Ale co najgorsze grypa mnie rozbiera :( :( :( :( Gardło drapie oczy łzawią i z nosa zaczyna leciec ...ech ta jesien paskudna pogoda :>

Tymczasem życze wszystkim spokojnej nocki ....Dobranoc :kiss2 :kiss2 :kiss2
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Sylwia, no mi się podobają, ale ja ogólnie lubię takie "ozdoby" byle by nie za dużo...

Serduszko łykaj coś, by Cię cłkiem nie rozłozyło...

Wszystkim chorym, duuużo zdrówka ;)
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Witajcie
Serducho teraflu najlepsze, tylko na poczatku trzeba zacząć brać więc dzialaj i przejdzie ;)

Tatuaże, nie mam zadnego ale bardo mi sie podobają. Chciałabym mieć na łopatce albo na kostce np :D

U mnie słoneczko dzis :)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Hej Jam ;) jak tam w pracy w ogóle ??
Mi się marzy poprawienie mojego tatoo i zrobienie drugiego..
Ale wszystko kwestią czasu :D
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

OooOoo! A czemu to ja tego tatoo jeszcze nie widziałam? ;) Focir poproszę :D
A w pracy jak zawsze, coraz więcej obowiązków i ani słowa o podwyżce...
Teraz obiad robie i piwko popijam, ale schodzi mi sie z tym obiadem bo od kompa nie mogę pdejść, szukam czegoś w ogłoszeniach o pracy. Przeciez za to co teraz zarabiam ciężko wyżyc, jeszcze sprzatanie mi odpadło...
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Nie ma co pokazywać ;) pernamenty i już schodzi, teraz w sumie sam zarys został...
A się przyzwyczaiłam do niej ;)

Jam, to może zagadać o podwyżke trzeba
Awatar użytkownika
Luna
Gadatliwa Kobietka

Dobry :D

U mnie słoneczko się pojawia miejmy nadzieje ze bedzie ciepełko :D
Wczoraj bylo grillowanko bardzo udane :)
A dzis z bolem serca trzeba bylo wstac ech nie chcialo mi sie ...no ale obiadek musze zrobic i na 14 do roboty.Jak mi sie nie chce to masakra.
Grypsko powoli odchodzi odemnie :D :D :D a co najgorsze wczoraj upadl mi moj telefon dotykowy i szlak go trafil dobbrze ze mam go ubezpieczonego to dostane drugi ale gdzies za jakis miesiac pewnie wrrr :( :( :( i teraz musze na starej noki urzedowac.
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

hej
Had, oni cały czas trobią że kryzys w firmie, nie ma pieniędzy itd, więc ...

Serdyszko bo telefony to do siebie maja że lubią spadać :D Moje wcześniejsze to i kąpieli lubiły zazywać, ten co mam teraz już dwa lata jakoś szczęśliwie sie uchował i nie skapał, ale spadł juz jakieś 1638925 razy :D
G****

Post autor: G**** »

Witam :)

U mnie też świeci słoneczko, może się w końcu wezmę za te umycie okien ale kurcze tak mi się nie chce....

Jamelka co u Ciebie? :kiss2

Miłego dnia życzę wszystkim :)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

hej :)
Serduszko, a jak tam Ci w ogóle w pracy ? PRzyzwyczaiłaś się ?? No i dobrze że choroba już mija

Jam, skąd ja to znam, u mnie już ponad 4 lata w sumie nie było podwyżki, bo niby to tworzy duże koszty
Awatar użytkownika
Luna
Gadatliwa Kobietka

Jamelka ja uwielbiam dotykowe telefony jak bym mogła to bym wszystkie przetestowała - teraz akurat mam Prestigio i jestem niezbyt z niego zadowolona i moze dlatego mi upadł :happy ale co mi po tym jak dostane prawdopodobnie taki sam :P

Had co do pracy to sama juz nie wiem :( niby sie przyzwyczaiłam ale i tak czuje sie obco :( atmosfera jakas taka dziwna .Z jedna kasjerka sie dogaduje dobrze ...a druga natomiast mnie strasznie denerwuje bo jest bardzo przemądrzała :( kierowniczka tez jakas dziwna Pani Ą I Ę... i co najgorsze cale 8 godzin na nogach , nawet jak kasujesz to na stojaco :( Po całym dniu pracy odrazu wracam do domu i mocze stopy w gorącej wodzie z solą bo nie moge zniesc tego bólu a tylko w ten sposób moge sobie jakos ten ból załagodzic. ;-)
Mam nadzieje że sie przyzwyczaje wkońcu. Bo spuchniete stopy i ten ból jest okropny :cry:
Dzis mam na 14 mam nadzieje ze pojde juz na główna kase .
Wczoraj mialam wolne więc odpoczełam sobie ...mam nadzieje ze dzis jakos przeżyje. :)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Uuu a może to kwestia przestawienia się.
poza tym naberzesz doświadczenia i może będziesz miała okazję co inengo znaleźć
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Had no mówie zebym chociaz ta najnizsza dostawala to niech mi doklada. ale skoro robie na pół etatu i tak mi płaci to niech sie odczepi :D

Serducho, nie zwracaj uwagi na te co Ci nie podpasowaly, tez Ci zaczna schodzic z drogi :D

Guska u mnie oki, czekam na P :)
A co tam u Ciebie?
Aha, u mnie tez sloneczko niby fajnie tylko że w słonku widac moj łysy łeb :(
Awatar użytkownika
Luna
Gadatliwa Kobietka

Had na tym zadupiu tutaj ciężko o prace inna niz ta ktora wykonuje.

Jamelka tak masz racje :D zdystansowac trzeba w jakims stopniu :(
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Jam, no właśnie o to chodzi, że czasem ktoś zatrudni na pół etatu a wymaga czasu pracy jak na pełnym
Nam płacą nawet ok, ale... wydawać kasę na pierdoły mogą a nie na utrzymanie pracowników

Serduszko, ale nie ma co się negatywnie nastawiać ;)
Awatar użytkownika
Luna
Gadatliwa Kobietka

Zastepca kierownika jest moja sasiadka i byla wlasnie u mnie na kawie i juz mi oznajmila ze bede sama dzis na zmianie wow .... troche mam stres :evil: trzymajcie kciuki zebym dala rade :D
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Dasz radę ;) zdolna jesteś ..
stres w sumie rozumiem ale to znaczy że Ci ufają i wierzą w Ciebie
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Post autor: Madlen »

Hej :*

Guśka tyle co Ci przeziębienie mija a Ty za okna chcesz się brać? A jak Cię znów przewieje??

Jamka, no przerąbane, a najgorsze jest to, że jakbyś się postawiła to Ci powie że na Twoje miejsce jest multum chętnych i jak Ci nie pasuje to możesz zrezygnować.. jejciu z tą pracą...

Serduszko nie ma się co podłamywać.. Zobaczysz, że jak się już całkiem zaaklimatyzujesz to będzie dobrze :)

Had no przecież to są tak wielkie koszty.. na wszystkim skąpią.. a człowiek ma być zawsze wyrypany..
Nie pomyślą, że pracownik byłby wydajniejszy bo przecież i zadowolenie wzrasta :)

Co do tatuażów mnie się też podobają, zawsze chciałam na szyi, ale trochę mnie strach ogarnia jakby mnie ktoś czymś zaraził.. niby wszystko sterylnie robione ale czasem to nie wiadomo na kogo się trafi..

U mnie słońce również, ale już od środy deszcz :)
Także korzystam z pogody, robię pranie ale za okna się w tym tygodniu nie wezmę bo jutro do rodziców jadę i się dziś nie uporam z wszystkim..
Zablokowany