Ah byłabym zapomniała. Katalogi zamawiasz tak samo jak normalne produkty i dokładają Ci do zamówienia.
Przy kawie ...
- Fas_Olka24
- Fajna Kobietka
Re: Przy kawie ...
Adi
Z paczkami to jak już sobie zażyczysz. Możesz odbierać osobiście a może kurier Ci przywieźć tak samo z płatnościami. Można w punkcie odbioru a możesz przelewem. Ja do Oriflame jeździłam po paczkę i potem po tygodniu jak już sprzedałam towar wpłacałam im na konto kasę, a czasem do razu przy odbiorze jak miałam.Z kolei w Avonie kurier przywoził paczkę i płaciłam przelewem 
Ah byłabym zapomniała. Katalogi zamawiasz tak samo jak normalne produkty i dokładają Ci do zamówienia.
Guśka na necie już nie ma tego ogłoszenia, a zdjęć nie robiłam
jak tam pojadę to zrobię zdjęcia i pokaże
2 pokoje, jeden przechodni drugi nie, 50mkw, nowa kamienica, nowe budownictwo, mieszkanie na 2 piętrze, podwórko 'zamknięte', wszystko na kody, wejście do kamienicy też na kod. Myślę, że będzie tam bezpiecznie, aczkolwiek M. już mi marudził, że mi gaz pieprzowy kupi
jak powiedziałam, że nie chce to stwierdził, że dziewczyny/kobiety w ogóle wyobraźni nie mają 
Fas_Olka24 zależałoby mi by paczka przychodziła do domu i żebym płaciła przy odbiorze
Fas_Olka24 zależałoby mi by paczka przychodziła do domu i żebym płaciła przy odbiorze
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
-
G****
W sumie nie zaszkodzi mieć taki gaz przy sobie, nigdy nie wiadomo co się może przydarzyć 
- Fas_Olka24
- Fajna Kobietka
Na pewno jest taka opcja 
Tylko, że w sytuacji zagrożenia nawet nie pomyślisz o tym, żeby go użyc. Bo bywa tak, że strach całkowicie Cię sparaliżuje. Ale jasne, w torebce nosić można.Guśka pisze:W sumie nie zaszkodzi mieć taki gaz przy sobie, nigdy nie wiadomo co się może przydarzyć
-
G****
Tu też jest racja ale jak adrenalina działa to się pewne rzeczy robi instynktownie, więc może akurat bym go użyła 
Adi, tak się mowi że 15 zł to nie majątek, ale np w tej cenie możesz mieć nowy lakier 
po co płacić za coś bezsensownie
Ja ciotki nie podpytam, bo aktualnie jej nie ma.
A już wiesz co pakujesz ??
po co płacić za coś bezsensownie
Ja ciotki nie podpytam, bo aktualnie jej nie ma.
A już wiesz co pakujesz ??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Ale w razie czego znajdź potem taki gaz w torebce ;p.
Adi - najlepiej pogadać z jakąś konsultantką z którejś firmy, będziesz miała aktualne informacje.
Adi - najlepiej pogadać z jakąś konsultantką z którejś firmy, będziesz miała aktualne informacje.
-
G****
Dlatego ja mam małą torebkę
I noszę w niej tylko to co mi jest naprawdę potrzebne 
ja w swojej też mam tylko to co potrzebne - czy mała czy duża...zawsze zawalona ;P
-
G****
Ale w większej więcej się zmieści trudniej znaleźć
wolę jednak małe torebki 
Witajcie poraz kolejny dzisiaj 
Melduje sie juz po dwudniowym przeszkoleniu
W sumie nie było tragedi...tylko strasznie dużo kodów jest do zapamiętania ale da się to ogarnąc w miare mozliwosci
Najgorszy stres juz za mna a ja tak sie bałam .Jutro mam na 9 godzine .Szczerze to strasznie nogi mnie bola musze obuwie zmienic na jakies trampki chyba sobie jutro w pepco kupie przed praca albo w chinskim sklepie.
Remont juz skonczony teraz musze ogarniac rzeczy z worków i wszystko poukladac.Jakos dzis jestem padnieta ta pogoda dobijająca jest .Nie mam czasu was nadrobic teraz lece sprzatac .Wroce pod wieczor.Pozdrawiam.
Melduje sie juz po dwudniowym przeszkoleniu
Remont juz skonczony teraz musze ogarniac rzeczy z worków i wszystko poukladac.Jakos dzis jestem padnieta ta pogoda dobijająca jest .Nie mam czasu was nadrobic teraz lece sprzatac .Wroce pod wieczor.Pozdrawiam.
POKONAM TRUDY, MOZOŁY CZY BĘDZIE GORZEJ CZY LEPIEJ
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
Hej.
Adi gratulacje, bardzo sie cieszę że wrescie spotkałas kogos kto potrafi i CHCE sie o Ciebie zatroszczyć.
Przecież dla nas kobiet to bardzo ważne.
Zachęcajcie mnie bardziej do wizyty w Waszym Wrocławiu, wkoncu nie wytrzymam i pojadę
Dziewczyny, wiem że ostatnio zaniedbuję forum ale ta szkoła.. młodemu zadają tyle lekcji ,że samo odrabianie zajmuje 5 godzin, masakra.
A kiedy te dzieci maja się pouczyć, poczytać coś, wypadało by żeby od razu po powrocie ze szkoły siadały do lekcji, potem uczenie się, cytanie eby się do lekcji przygotować i spać od razu... Trochę przesadzają według mnie z tymi pracami domowymi.
A ja cóż, wracam z pracy, obiad,sprzatanie i lekcje z młodym, czasem do 23 siedzimy... Ja nie wiem, czy to tylko u mnie tak wygląda?
Adi gratulacje, bardzo sie cieszę że wrescie spotkałas kogos kto potrafi i CHCE sie o Ciebie zatroszczyć.
Przecież dla nas kobiet to bardzo ważne.
Zachęcajcie mnie bardziej do wizyty w Waszym Wrocławiu, wkoncu nie wytrzymam i pojadę
Dziewczyny, wiem że ostatnio zaniedbuję forum ale ta szkoła.. młodemu zadają tyle lekcji ,że samo odrabianie zajmuje 5 godzin, masakra.
A kiedy te dzieci maja się pouczyć, poczytać coś, wypadało by żeby od razu po powrocie ze szkoły siadały do lekcji, potem uczenie się, cytanie eby się do lekcji przygotować i spać od razu... Trochę przesadzają według mnie z tymi pracami domowymi.
A ja cóż, wracam z pracy, obiad,sprzatanie i lekcje z młodym, czasem do 23 siedzimy... Ja nie wiem, czy to tylko u mnie tak wygląda?
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Jamelka nie jestes sama witaj w klubie
Moja córka chodzi do 2 klasy i nie wiem w co ręce włozyc tyle prac domowych ma ze szok.Juz czasami nie mam sił na to.Dzis miala tylko zegar do zrobienia na całe szczescie ale na ogól ma po 6-7 zadan nawet
Wiec niestety musimy przez to przejsc jakos z czasem nasze dzieci sie usamodzielnią i same beda odrabiały
Więc głowa do góry 
Moja córka chodzi do 2 klasy i nie wiem w co ręce włozyc tyle prac domowych ma ze szok.Juz czasami nie mam sił na to.Dzis miala tylko zegar do zrobienia na całe szczescie ale na ogól ma po 6-7 zadan nawet
POKONAM TRUDY, MOZOŁY CZY BĘDZIE GORZEJ CZY LEPIEJ
Hej serduszko. widzę Cię 
No niestety te lekcje to totalna masakra. Przecież tyle godzin w szkole się uczą, dali by im trochę spokoju.
Z matematyki np nie dość e po tyle zadań to jeszcze pani od poczatku zapowiedziała że u niej nie zdarza się żeby czegoś nie zadała, czyli z matematyki maja zawsze prace domowe.
Dziewczynki takie pytanie mam, uzywalyscie z Avonu maseczki do włosów z drożdzy i zółtek? I Wichy aminexil pro dla kobiet
Stosuje na te moja łysinę tydzien czasu, ponoc po dw och tygodniach widać efekty. ciekawa jestem... Póki co nie ma nic
Idę się zaraz kapielowac i spróbuje tą maseczkę.
No niestety te lekcje to totalna masakra. Przecież tyle godzin w szkole się uczą, dali by im trochę spokoju.
Z matematyki np nie dość e po tyle zadań to jeszcze pani od poczatku zapowiedziała że u niej nie zdarza się żeby czegoś nie zadała, czyli z matematyki maja zawsze prace domowe.
Dziewczynki takie pytanie mam, uzywalyscie z Avonu maseczki do włosów z drożdzy i zółtek? I Wichy aminexil pro dla kobiet
Stosuje na te moja łysinę tydzien czasu, ponoc po dw och tygodniach widać efekty. ciekawa jestem... Póki co nie ma nic
Idę się zaraz kapielowac i spróbuje tą maseczkę.
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
-
a...
Dzień dobry.
Ogarnęlam dom, pranie, prasowanie i siebie, bo moje dziecko spało ponad dwie godziny. Jak wczoraj zjadł o 21, tak później o 3 i 7.30.
pwczoraj mieliśmy gości. Wpadli znajomi ze swoim synkiem. Zabawńie teraz wyglądają te nasze spotkania.
Dziś słonko to na spacer pójdziemy, wczoraj strasznie wiało
Jamelia mnie znowu teraz lecą włosy jak szalone, ale to po ciąży, więc niczego nie używam, bo i tak nic nie da.
Z tymi pracami domowymi to faktycznie przesada. W Polsce to jest chore właśnie, nauka powinna być w szkole. Taka niby dobra edukacja u nas i co? Gowno z tego mamy.
Ogarnęlam dom, pranie, prasowanie i siebie, bo moje dziecko spało ponad dwie godziny. Jak wczoraj zjadł o 21, tak później o 3 i 7.30.
Dziś słonko to na spacer pójdziemy, wczoraj strasznie wiało
Jamelia mnie znowu teraz lecą włosy jak szalone, ale to po ciąży, więc niczego nie używam, bo i tak nic nie da.
Z tymi pracami domowymi to faktycznie przesada. W Polsce to jest chore właśnie, nauka powinna być w szkole. Taka niby dobra edukacja u nas i co? Gowno z tego mamy.
Hej wszystkim
A ja się pochwalę, spełniłam swoje małe marzenie i przekłułam ucho u Ewy Grzelakowskiej(red lipstick monster)
Helix!
tylko starsznie sie teraz mecze, bo boli baardzo, w nocy spac sie nie dalo i mialam spuchniete.. ale ponoć pierwsze 2-3tyg najgorsze i tak jest...

a takie spuchniete bylo w nocy:

i tak bolało....
Helix!
tylko starsznie sie teraz mecze, bo boli baardzo, w nocy spac sie nie dalo i mialam spuchniete.. ale ponoć pierwsze 2-3tyg najgorsze i tak jest...

a takie spuchniete bylo w nocy:

i tak bolało....
teraz chcę zaglądać tu w miarę regularnie
vaniliiia poszalałaś !! pamiętasz mnie jeszcze?:)
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
Jam w temacie o wypadaniu włosów babka pisała o Dercos Neogenic z Vichy. To sa ampułki na wzrost włosów. Kuracja trwa 3 miesiace ale podobno jest bardzo dobra. Przynajmniej opinie o niej są bardzo pozytywne. Sama myślę czy nei zainwestować, bo się sypię.Jamelia pisze: Dziewczynki takie pytanie mam, uzywalyscie z Avonu maseczki do włosów z drożdzy i zółtek? I Wichy aminexil pro dla kobiet
Vanilka, to Cię nie pocieszę, bo ja po kilku latach czasem jeszcze kolczyk czuję...
Cat pamietam :*
Had.. no nie pocieszylas.. a dbalas jak powinnas ? Bo podobno po 4msc jest juz zagojone i nie czuc jesli sie przestrzega wszystkiego..
Had.. no nie pocieszylas.. a dbalas jak powinnas ? Bo podobno po 4msc jest juz zagojone i nie czuc jesli sie przestrzega wszystkiego..
Guśka ale i tak pewnie nie odważyłabym się go użyć :/ zresztą nigdy nie miałam takiej sytuacji, może pod wpływem impulsu bym użyła
A ja wolę duże torebki, nawet dziś kupiłam, więcej mogę tam nawpychać i jak prawdziwa kobieta nigdy nie mogę tam nic znaleźć, a mam tam wszystko
ale lubię to
Hadassa to fakt, lakier zawsze by się przydał
mniej więcej wiem co pakuję, ale wyjeżdżam dopiero 30 września, bo współlokatorka mi się rozchorowała, ma mieć jutro operację na serce no i dlatego termin wyjazdu się zmienił...
Tygrys jutro konsultanci będą do mnie dzwonić
Jamelia ja też się bardzo cieszę z powodu spotkania i związku z M
a Wrocłąw już nie mój :C żałuję. Ja nie stosowałam tej maseczki niestety ;/
vanilka gratuluję spełnienia marzenia, ślicznie to wygląda. Też zawsze chciałam w tym miejscu kolczyk, ale słyszałam od wielu osób, ze cholernie boli, a ja jestem wrażliwa bardzo na ból więc zrezygnowałam
Catherine właśnie kogoś mi tutaj brakowało! wracaj do nas

A ja powysyłałam zgłoszenia do avonu i oriflame i teraz czekam
ma mi jakaś paczka przyjść z oriflame na powitanie ;D z avonu chyba nic. Ale będą jutro dzwonić do mnie
jedna rzecz mnie zastanawia, że w obydwu "firmach" chcą chyba zeskanowanyy dowód... a ja jakoś nie jestem za tym, żeby go skanować i wysyłać "gdzieś tam" przez internet...
I tak jak pisałam - termin wyjazdu mi się przesunął, bo moja współlokatorka w szpitalu, jutro ma mieć operację na serce dość poważną... sama nie będę tam jechała, bo w zasadzie właściciele jeszcze są w mieszkaniu więc co ja bym sama z nimi robiła
no i wyjazd się przesunął na 30 września... byłam dzisiaj na delikatnych zakupach, kupiłam sobie sporą torbę, leginsy w panterkę i krwiście czerwony portfel
no i sporo kosmetyków ;]
Hadassa to fakt, lakier zawsze by się przydał
Tygrys jutro konsultanci będą do mnie dzwonić
Jamelia ja też się bardzo cieszę z powodu spotkania i związku z M
vanilka gratuluję spełnienia marzenia, ślicznie to wygląda. Też zawsze chciałam w tym miejscu kolczyk, ale słyszałam od wielu osób, ze cholernie boli, a ja jestem wrażliwa bardzo na ból więc zrezygnowałam
Catherine właśnie kogoś mi tutaj brakowało! wracaj do nas
A ja powysyłałam zgłoszenia do avonu i oriflame i teraz czekam
I tak jak pisałam - termin wyjazdu mi się przesunął, bo moja współlokatorka w szpitalu, jutro ma mieć operację na serce dość poważną... sama nie będę tam jechała, bo w zasadzie właściciele jeszcze są w mieszkaniu więc co ja bym sama z nimi robiła
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
witajcie 
Vanilka oczywiście że dbałam
Ale np będzie boleć jak czasem się krzywo śpi, czasem jak źle dobierzesz kolczyka
ostatnio nie nosiłam chyba tydzień i też po założeniu jakiś czas bolał
Adi, ważne że już macie miejsce zaklepane
a ja jestem zdania że zawsze lepiej mieć jakiś obraz tego co się może przydać 
więc zawsze robię listę co pakować
a Twój nowy pan to skąd ??
Hej Cat
co słychać ?? dobrze że wróćiłaś 
Vanilka oczywiście że dbałam
Ale np będzie boleć jak czasem się krzywo śpi, czasem jak źle dobierzesz kolczyka
ostatnio nie nosiłam chyba tydzień i też po założeniu jakiś czas bolał
Adi, ważne że już macie miejsce zaklepane
więc zawsze robię listę co pakować
a Twój nowy pan to skąd ??
Hej Cat
Catherine a znalazłam sobie nowego mężczyznę, to chyba jest najważniejsze
a tak poza tym to niedługo wyjeżdżam do Warszawy no i studia 
Hadassa ja też robię listę zazwyczaj
bo jak nie zrobię to połowę rzeczy zapomnę potem
a mój pan M. to też z okolic mojej miejscowości. Jakieś 20 km do siebie mamy 
A dzisiaj dzwonili do mnie z oriflame i z avonu. Z ori wysłali mi jakąś paczkę powitalną, albo dojdzie jutro albo w poniedziałek
a z avonu jakiś konsultant ma wpaść do mnie - jakiś młody bajerant taki się wydawał przez telefon. Koło 13 wpadnie i ma mi opowiadać coś tam chyba o tym avonie
nie wiedziałam, że będę się musiałą z jakimś kolesiem spotkać 
Hadassa ja też robię listę zazwyczaj
A dzisiaj dzwonili do mnie z oriflame i z avonu. Z ori wysłali mi jakąś paczkę powitalną, albo dojdzie jutro albo w poniedziałek
Hadassa to Ty Kay ?
u mnie wszystko gra praca ,dom, chłopak a za chwilę studia 
Adi to wspaniale że jesteś szczęsliwa że rzuciłaś tamtego gościa bo nie był dobry dla Ciebie
najważniejsze że bęziesz studiować a co właściwie będziesz studiowac ? bo czytałam wcześniej że rzuciłas tamte studia;p
Adi to wspaniale że jesteś szczęsliwa że rzuciłaś tamtego gościa bo nie był dobry dla Ciebie
Hejooo!
O rany, jakoś mnie lenistwo ogarnęło i totalna błogość, więc nie zaglądałam.. znaczy zerkałam, ale nie pisałam..
ale się staram do porządku przywołać.. heh ciężko idzie, ale zawsze coś..
Wyczytałam tyle, ale z racji tego, że już późno to mało co kojarzę..
Aha, Adi czerwony portfel sprzyja kasie czy jakoś tak
No i duże torebki są świetne
Mój Mąż się zawsze śmieje, że ja bym do takiej nawet rower poskładała, bo zawsze tam też wszystko mam 
Vanilia ale bombę miałaś.. fuu takie opuchnięte..
goi się przynajmniej dobrze?
Cat witaj po długiej nieobecności
Tak, Hadassa to nasza Kay
Jam, przynajmniej sobie co nieco poprzypominasz
haha
Guśka wyzdrowiałaś?
Nie gniewaj się że się nie odzywałam.. :*
Had a Wy już skończyliście ten remont czy jeszcze coś Wam zostało?
Co u Ciebie w ogóle?
Tygrysku, Fasolko, Serduszko :*
A gdzie Kris?
Znaczy domyślam się, że pochłonięty romansami, ale żeby tyle czasu się nie odezwać.. heh- przegina
Nie wspominając o naszej Car..
O rany, jakoś mnie lenistwo ogarnęło i totalna błogość, więc nie zaglądałam.. znaczy zerkałam, ale nie pisałam..
ale się staram do porządku przywołać.. heh ciężko idzie, ale zawsze coś..
Wyczytałam tyle, ale z racji tego, że już późno to mało co kojarzę..
Aha, Adi czerwony portfel sprzyja kasie czy jakoś tak
No i duże torebki są świetne
Vanilia ale bombę miałaś.. fuu takie opuchnięte..
goi się przynajmniej dobrze?
Cat witaj po długiej nieobecności
Tak, Hadassa to nasza Kay
Jam, przynajmniej sobie co nieco poprzypominasz
Guśka wyzdrowiałaś?
Nie gniewaj się że się nie odzywałam.. :*
Had a Wy już skończyliście ten remont czy jeszcze coś Wam zostało?
Co u Ciebie w ogóle?
Tygrysku, Fasolko, Serduszko :*
A gdzie Kris?
Znaczy domyślam się, że pochłonięty romansami, ale żeby tyle czasu się nie odezwać.. heh- przegina
Nie wspominając o naszej Car..