Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Re: Przy kawie ...

Post autor: Madlen »

Jestem, jestem :)

Hmm może rzeczywiście antybiotyk potrzebny??

Wiesz co ciężkie dni ostatnio u mnie, nerwówka taka, atmosfera gęsta że siekiery można wieszać..
Choć dziś i tak już lepiej.. ale podejrzewam, że weekend znów będzie nieciekawy..
Łicza taką manianę odwala, że aż się jej zaczynam bać..

No a w pon dzwonili do mnie w sprawie pracy i tak się cieszyłam, że pójdę, ale jak we wtorek dzwoniłam się umówić na rozmowę to mi powiedzieli, że już nieaktualne bo już mają kobietę.. uprzedziła mnie.. a ja nie mogłam iść w poniedziałek bo mnie nie było w domu.. bo to by była praca w szkole, na miejscu praktycznie.. ale się nie udało.. No i się podłamałam ale już mi lepiej :)

Cześć Aisha :*
G****

Post autor: G**** »

Madi jak coś to dzwoń jutro do mnie to poopowiadasz :)

Byłam dziś u lekarza i powiedziała, że nic nie widzi...
Szkoda, że z tą pracą Ci nie wyszło :kiss2
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Piszecie, piszecie dużo Guśka, tym bardziej, jak się zaglada raz na tydzień czy dwa ... czy dłużej :D
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Post autor: Madlen »

Nie wiem czy dam radę jutro, mam trochę pracy do zrobienia.. ale to się okaże jutro jak się będę wyrabiać

Mykam spać, dobranoc :*
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

ooo MAdi się pojawiła.. i zniknęla... :(
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
G****

Witam :)

Madi no oczywiście, że jak będziesz miała czas :)

Bac to wychodzi na to, żer musisz częściej do nas zaglądać :)

Had jak zawsze, ona tylko pojawia się i znika :P
Awatar użytkownika
Luna
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Luna »

Czesc Dziewczyny :)

Dzis byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w sumie była to rozmowa czysto formalna Kadrowa przedstawila mi oferte pracy a ja na nia przystałam.Na początek przez 1,5 miesiaca umowa zlecenie a potem umowa o prace.Zastepcą kierownika w tym sklepie jest moja sasiadka z ktora wczesniej juz pracowalam w wiekszym markecie wiec nie powinnam sie czuc obco. Zaczynam przyuczenie w poniedzialek i we wtorek a w środe normalnie juz do pracy...

Cięzko mi jakos sie przełamac i isc do pracy zasiedziałam sie w domu na maksa...ale tylko dlatego ze będac w Holandii pracowalam bardzo ciezko w polu doznalam urazu ręki ktory leczyłam u ortopedy przez miesiac czasu.No ale ta praca to co innego tylko boje sie tych początków.Musze poznac wszystko na nowo i nowych ludzi zbytnio tego nie lubie.Ale kazdy musi przez to przejsc pieniądze mi z nieba nie spadna.
Boje sie :oops: ale jakos musze przełamac strach i isc do przodu.
POKONAM TRUDY, MOZOŁY CZY BĘDZIE GORZEJ CZY LEPIEJ
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
G****

Serduszko na pewno dasz radę, nie będzie tak źle :) Aby ludzie w pracy byli normalni to będzie ok :)
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Witajcie
Serce dasz radę, pierwszy dzień szybko zleci a potem juz tylko z górki :)
Gratuluję zdolnej córy :)

Adi fajnie że Ci sie udało wreszcie z tym mieszkaniem.

Madi a dasz skosztować jakąś naleweczkę ? :D Mozesz mi wys lać pocztą :)

Guska Ty leniwcze, nie obijaj się :P :D

Dziewczyny, mój P ostatnio strasznie wroclaw zachwalał, stwierdził nawet że jest najladniejszym miastem w polsce, a nocą jest przecudne... Mamy sobie wycieczkę któregoś dnia zrobić do Wrocka :D

Had a gdzie można jeszcze zobaczyć tą Twoją toaletkę oprócz FB?
Czy dopiero będziesz wstawiać na BS..?
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

Serduszko no chciałam coś w stylu dresu, a te mi przypadły do gustu ;) no też się cieszę, że znalazłam:D wreszcie spokojna głowa :)

Madlen dziękuję dziękuję :* i szkoda, że się nie udało z pracą :/ nie przejmuj się...

Jamelia potwierdzam, Wrocław jest najpiękniejszym miastem w Polsce bez dwóch zdań, cholernie żałuje że mnie już tam nie ma :(

Dziewczyny wyszło tak, że mam faceta :oops: :oops: od dzisiaj właściwie, ale naprawdę mi się podoba. Jest zupełnie inny od A. ZUpełne przeciwieństwo. Strasznie troskliwy, miły, wyrozumiały. Jak powiedziałam mu że jestem chora to przyjechał do mnie z fervexem, specjalnie kupił :D dostałam od niego przepiękną różę, w życiu tak łądnej nie dostałam. Dzisiaj powiedziałam mu, ze boli mnie żołądek (2 dni mnie bolał, od grzybów, aż zaczynałam się obawiać czy jakiegoś muchomora nie zjadłam :o) to chciał mnie do apteki zaciągnąć jakieś zioła kupić i mu zaparzyć :D ciągle się pyta nie jest CI zimno, nie jest CI gorąco :D aż mi dziwnie, nie jestem przyzwyczajona żeby facet tak mnie traktował. Ale jestem bardzo szczęśliwa :) nie chce zapeszać, ale mam nadzieję, że okaże się naprawdę fajnym facetem ;) poza tym jest spory, właściciel siłowni, ma trochę tych mięśni, wszystko fajnie. Poczekamy zobaczymy :witch :witch

PS. Teraz jest Pan M. :in love:
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

Post autor: Tygrys »

Hej :)
No to Adi gratuluje - i mieszkania i faceta. Powodzenia!!!
Serduszko gratuluję pracy - niestety początki nie są łatwe, ale przejść trzeba. Będzie dobrze, tym bardziej, że kogoś już tam znasz :)

Potwierdzam - Wrocław to najlepsze miasto. A nocą w ogóle jest najpiękniej :) Tak więc zapraszamy :)

Miłego dnia :)
Awatar użytkownika
Luna
Gadatliwa Kobietka

Witajcie :)
Adi gratuluje nowego Pana M :D :D :D i powodzenia życze :)
Gusia powinno byc ok ale jednak stres jest.
Jamelka kazda nowa praca stresuje mimo ze ma sie doswiadczenie w tym fachu no ale niestety to nieuniknione.Juz dzis mi sie jakies głupoty sniły ale ja zawsze przezywam nowa prace :angrywife

U mnie za oknem zimno bo tylko 10 stopni nie ma co sie oszukiwac zbliza sie wielkimi krokami jesien. Gdzies wyczytalam na facebooku ze zbliza sie juz zima ze w połowie pazdziernika maja byc minusowe temperatury.Musze sie pospieszyc z zakupem kurtki jesiennej bo mam tylko taka ramoneske skórzana zakupiona w Holandi ale to bedzie za zimno.

Tymczasem lece córke zaprowadzic do szkoły .Juz dzis córke przenosimy do jej pokoiku panele polozone wkoncu jeszcze tylko listwy ,powymieniamy gniazdka zalozymy roletki i wstawimy drzwi i bedzie supcio :)
a_gatka

Post autor: a_gatka »

Adi, wygląda na to że w końcu szereg pozytywów do Ciebie puka! Nie zastanawiaj się tylko korzystaj i bądź szczęśliwa kochana! :*

Jak się macie dziewczyny? Kurczę mówię Wam, zaczęły się tematy organizacyjne wesela i jestem podłamana ilością tego wszystkiego, co trzeba ogarnąć. Salę znalazłam, piękną, w góralskim klimacie, ale teraz dla odmiany szukam rozsądnego DJ'a....
G****

Witam :)

Jamelka oj czasem zdarzy mi się poleniuchować, a Ty już od razu mi wypomnisz :P a poza tym muszę wyleżeć przeziębienie :)

Adi no to gratuluję faceta i mam nadzieję, że się nie mylisz co do niego :)

Tygrysku co u Ciebie? Dawno Cię nie było, nic nie opowiadasz :kiss2

Serduszko pójdziesz pierwszy dzień i się przekonasz jak będzie. To widzę remont dobiega końca :)

a_gatka no niestety załatwiania jest dużo, ale aby ogarnąć te najważniejsze, to zresztą będzie ok. Chociaż dla mnie najgorsze były zakupy spożywcze... Bo niestety zostałam z nimi sama i troszkę mi to zajęło no ale dałam radę :) Ty też na pewno sobie poradzisz ;)

Miłego dnia :kiss2
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

A bo u mnie leci bez zmian - życie codziennie się kręci :P
Dzisiaj mam w planach wypróbować nowy przepis na ciasto co się zwie popapraniec. Zachwalany, więc zobaczymy. Po pracy pewnie czeka mnie robota przy grzybach, bo mój pojechał.

Agatka powodzenia w ogarnianiu spraw - to w sumie przyjemne sprawy do pozałatwiania :).
oOosylwiaoOo

Post autor: oOosylwiaoOo »

Adi bardzo się cieszę, że wreszcie znalazłaś mieszkanie i faceta :) To cudownie, że tak się o Ciebie troszczy, w końcu mężczyzna powinien dbać o kobietę :D co nie ? :)

Serduszko jeśli chodzi o pracę, to jestem spokojna i wiem, że sobie poradzisz :* :) Zawsze pierwszy dzień niesie trochę stresu za sobą, ale będzie dobrze :) Mnie w sumie też niedługo czeka chyba zmiana pracy, bo mam umowę do grudnia, a miasto jest tak zadłużone, że wątpię żeby dali mi etat ..... :( życie.... Zresztą co to za życie za 600 zł.... i weź zaplanuj sobie tu przyszłość.... :(

Guśka kochanie jak się w ogóle czujesz?? Przechodzi Ci chociaż to choróbsko?? Weź je szybciej pogoń :) :*

Tygrysku z chęcią spróbuje Twojego wypieku :D kocham słodkości i wszystkie ciasta , mniam.... :slini_sie: :D

Jamelia jeśli chodzi o Wrocław, to ma rację :) Cudowny jest nocą :D Polecam :) sama z chęcią bym pojechała z połówkiem :)

Madlen nie przejmuj się pracą, bo na pewno coś znajdziesz :) :D :D Trzymam kciuki :)
G****

Tygrys a jak tam starania idą?

Sylwuś no właśnie nie za bardzo mi to przychodzi... I ten cholerny kaszel mnie męczy :(
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

Gusia Ty idź w końcu do lekarza! :angrywife
Starania nadal bez efektów...ale ambitnie pracujemy :D
Sylwia, a może akurat przedłużą i nie trzeba będzie szukać nowej.
G****

Tygrysku byłam u lekarza i tylko przesiedziałam na darmo dwie godz do powiedziała mi, że nic nie widzi, a na kaszel kazała brać syrop...
Awatar użytkownika
Luna
Gadatliwa Kobietka

Dziękuje dziewczynki za słowa otuchy :) Mam nadzieje ze bedzie wszystko ok. :oops:
Gusia kup sobie flegamine to najlepszy lek na kaszel.
Jaka pogoda u was za oknem???
U mnie brzydko zrobilo sie deszczowo.Zastanawiam sie na obejrzeniem jakiegos filmu tylko nie wiem jeszcze jakiego :D
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Chwila przerwy.. a doslownie padam , jak tu wytrwac do polnocy?
Ale miejsce piekne
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
G****

serduszko mam i flegaminę i jakiś acodin na kaszel i nic nie przechodzi...
Pogoda u mnie była słoneczna ale było chłodno chociaż może mi się tylko wydawało przez tą chorobę.

Had takie wyjazdy są męczące ale musisz dać radę :kiss2
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Dziękuję dziewczyny :kiss2 :kwiatek

Tygrys oj tak, Wrocław nocą jest urokliwy! Ja mam nadzieję, że jeszcze nie raz odwiedzę :)

Seduszko takie zimno u Ciebie? U mnie to słoneczko super grzeje, aż się na dworek chce wyjść :) nie strasz mnie tą zimą, ja nie cierpię zimy...

agatka no najwięcej jest przygotowań, a potem zleci jak z bata strzelił :)

oOosylwiaoOo na razie się troszczy, zobaczymy jak będzie dalej :D na początku to każdy chce zrobić dobre wrażenie, ale mam nadzieję, że to nie są tylko pozory:) i zgadzam się - facet powinien dbać o kobietę :kiss1

Guśka ja też jeszcze chora.. zaziębiłam się od klimatyzacji w samochodzie i już drugi raz we wrześniu jestem chora, meksyk
oOosylwiaoOo

Post autor: oOosylwiaoOo »

Oj biedactwa się rozchorowały :( :( w sumie nie dziwie się, bo teraz jest taka zmienna pogoda, że łatwo się przeziębić :(
Ja jeszcze zamiast mieć weekend, to jutro idę do pracy na 12 h :( :(

Tygrysku raczej nie przedłużą, bo to ciągle się tak powtarza i wiesz.....kiedyś musi być albo umowa, albo nic...
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Ogólnie bardzo dużo osób teraz choruje, co wejdę na fb to ciągle ktoś dodaje "chora/y" :/ taki sezon grypowy chyba. Na 12h? o boziu, współczuję Ci naprawdę :/
Zablokowany