Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Re: Przy kawie ...

Post autor: Jamelia »

no i masz rację ;)
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
G****

Post autor: G**** »

No nic więcej nie mogę zrobic :)
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Wreszcie jem obiadek, byłam tak głodna że aż mi się ręce trzesly :/
zaraz do pracy, ahh .. :roll:

A jak u Ciebie z praca Guska, szukasz czego s jeszcze? Robiłaś chyba w sklepie jakis czas temu co nie?
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

Post autor: Tygrys »

Dobre podejście Gusia :)

Jam - miłej pracy ;)
L...

Post autor: L... »

Jamelia pewnie ze nie, nie ma o co sie obrazac :)

serduszko witaj, ciesze sie ze juz lepiej u ciebie, choc sie nie znamy :)

sylwia co do rodzicow to na szczescie staroswieckich nie mam ale nawet jesli to wplywu nie maja bo nie mieszkam z nimi juz kilka lat i sama sie juz dawno utrzymuje wiec nic im do tego;)

trzymam kciuki za wszystkie ktore staraja sie o dziecko :)
oOosylwiaoOo

Post autor: oOosylwiaoOo »

Dziewczyny na te wypadające włosy dobre jest regenerum :-) mi też tak wypadają włosy :-(a ze mam długie, to nawet jak sprzątam w domu to razem z mopem się ciągną :-D
G****

Sylwia może i tak ale ja najpierw próbuję moimi sposobami bo też działają ;)
oOosylwiaoOo

To super, że te sposoby działają :-) planuje w ten weekend pojechać na 2dni na wakacje z polowkiem, bo praca mi niestety nie pozwala na dłużej. Ciekawa jestem jak rodzice zareagują na to. Mam swój wiek, a czuje się jak dziecko, bo na nic mi nie wolno :-(
G****

Nie powinnaś się nimi przejmować, w końcu to Twoje życie :) albo siąść spokojnie i spróbować wytłumaczyć.
oOosylwiaoOo

Oni zawsze wiedzą swoje... Im nie przegadasz, taki naród. Sama wiem jak miał brat...
G****

No to musisz robić swoje i tyle :) Jesteś dorosła i masz prawo robić ze swoim życiem co Ci się podoba.
oOosylwiaoOo

Na razie to nic im nie mówię, dowiedzą się dzień przed, bo nie chce się kłócić. Mam prawo do własnego zdania i życia :-)
G****

A w ogóle musisz im mówić? Wyjeżdżasz do koleżanki na weekend i masz spokój, żadnych awantur :)
oOosylwiaoOo

Kapna się :-) zresztą mówiłam bratu o planach i mówił mi, że super pomysł :-)
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Hejka. Kupilam olejek wczoraj (u mnie 2,50) ;) Teraz sie jeszcze zmotywować do zrobienia maseczki, Guska na ile nakladasz czasu i na skórę głowy też, cy tylko na włosy?

Sylwia ,wymyśl jakąś delegację ;)
Ja z wyjściami nie miałam nigdy problemu, szczere mowiąc zawsze moglam robić co chciałam.
Teraz wiem , że to wcale nie było takie dobre... Może się kiedyś okazać że za pare lat rodzicom podziękujesz za ich nadgorliwość ;)

Had, gdzie ucieklaś? Widziałam Cię :D

O jeny :? Przeczytalam wlasnie w urodzie jak piszecie o olejku ARAGANOWYM, a dlaczego ja kupiłam rycynowy? ? ?
Awatar użytkownika
Luna
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Luna »

Hejka dziewczyny :)
Przepraszam za wczorajszą ciszę ale od 3 tyg zmagam sie z remontem w domu...szlak mnie juz trafia bo jest bałagan no ale mąz to robi po godzinach i dlatego tak sie to ciagnie jak flaki z olejem :angrywife .
Poki co Oliwi pokój robie i łazienke odswieżam a zreszta poczekam moze na przyszły rok:)

Jamelka ja na twoim miejscu zaczełabym stosowac szampony i odżywki jednej i tej samej firmy.Ja np stosuje Elseve loreal szampon jak i odzywke czerwona butelka. Po umyciu nakładam odżywkę na 15 minut owijam włosy w recznik i czekam , pożniej spłukuje i na mokre wlosy nakładam olejek ale tylko troszke on sie nazywa Jedwab i powiem ci szczerze ze wlosy doszly do siebie i tez mi wypadaly.

Sylwia zacznij życ swoim zyciem i nie przejmuj sie tym co mowia ci rodzice.Przeciez nie moga uwiazac cie na łancuchu.
POKONAM TRUDY, MOZOŁY CZY BĘDZIE GORZEJ CZY LEPIEJ
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Hej Jam, ogolnie na szkoleniu jeszcze jestem :) a zagladam porzadki robic :) choc widze ze pilnujesz :)
Jak w pracy?
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

No idę dzisiaj z ciężkim sercem bo mi rozpiskę wczoraj zostawiła na A4, po jednej i po drugiej stronie.
Do tego 10 dziś, musze kupić młodemu cwiczenie do matmy w tym celu wcześniej muszę podjechac do pracy żeby mi szef cos kasy dał. Teoretycznie powinnam całą wyplate dostać, a przydała by się bo obiecałam hudraulikowi że 10 reszte zapłacę. Domyslam sie że nie dostanę całej wyplaty jednak i będę się tłumaczyć... :/ To mi troche psuje nastrój :)

Obiecałam to pilnuję, żebys miała spokojną głowe :)

To nie nudisz się mówisz , te bym się na jakieś szkolenie wybrała, nic sie człowiek nie ma szansy dokształcić w tych firmach...

Serdusko na mnie te odzywki nie działają. z tej samej firmy jak uzywam jest jeszcze gorzej, a własnie ponoć powinno się uzywac szamponu z jednej firmy a odzywki z drugiej wiem to od fryzjerów ;)
G****

Dzień dobry :)

Jamelka bo ja stosuję olejek rycynowy, nie arganowy. I nakładam i na skórę i na włosy. Zawijam folią aluminiowa lub zwykła reklamówką żeby nie wsiąkło w ręcznik i trzymam godzinę, ostatnio trzymałam nawet 1h 15 min, Potem spłukuję i myję normalnie szamponem.

Ja dziś mam robotników także muszę pomyśleć nad jakimś dobrym obiadem :)
oOosylwiaoOo

Teraz też zaczęłam stosować Guśki maseczkę. Powiem Ci, że ostatnio też wychodzą mi bardzo włosy. Dawniej brałam jedwab, ale po nim bardzo szybko przetłuszczały się włosy i wyglądały jak nieumyte :D Na razie czuje tylko ten dziwny zapach na głowie :D
Długo ten zapach się utrzyma? :D

Haha, jeszcze teraz zapukał do mnie listonosz i dziwnie się spojrzał, bo wyszłam do niego w reklamówce na głowie :D haha
G****

No przez jakiś czas się utrzyma ale nie długo :)

Ja wczoraj też wyleciałam bo przyjechał chłopak z paszą dla zwierząt tyle że założyłam na to jeszcze ręcznik :) ale i tak się ze mnie śmiał :P
oOosylwiaoOo

Oj tam :D Ale wzrok listonosza na reklamówkę na głowie - bezcenny :D :lol: :lol:
G****

:lol: wierzę Ci, że tak właśnie było :P
oOosylwiaoOo

:) Dobrze ja też już uciekam, bo mam do naprawienia komputer :D ostatnio panuje u nas wirus i wszystkim rozwala system :D
AAA mała przestroga dotycząca komputera i poczty elektronicznej.
Nie otwierajcie żadnych nieznanych maili, w temacie z gwiazdkami, albo jakimiś innymi dziwnymi nazwami.
Teraz panuje coś takiego, że po otworzeniu takiego maila kieruje Was na stronę internetową, w której musicie coś zaakceptować, żeby nawet wyjść z tego i wtedy macie wirusa :D
A koleżanka niestety otworzyła jedną wiadomość i komputer zdechł.
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

Post autor: Tygrys »

Hej.
Jamelka - ja na zmiane stosuje i rycynowy i arganowy, a dla urozmaicenia jeszcze kokosowy ;).

Had - ucz się pilnie ucz :). Mi się teraz znowu zacznie do soboty - na szczęście tylko do grudnia :)

Heheheh - otworzyć komuś drzwi z ręcznikiem na głowie - miny pewnie bezcenne :).

Ale za to ja się kiedyś zdziwiłam - jak otwieram drzwi.... a na moim ganku strażak na barierce kuca - bo wszedł i mój pies - czarny labrador przyszedł... i się biedak wystraszył , a że był już na ganku to nie miał jak wyjść ;P
Zablokowany