Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Re: Przy kawie ...

Post autor: hurri »

Madlen a leci po wolutku, dzisiaj totalnie leniwa niedziela, własnie idę się wykapać, może jaką maseczkę sobie zrobię, a co :)

Potem filmik obejrzę :D
G****

Post autor: G**** »

Cześć dziewczyny :)

Bacardii jak Cię dawno nie było :)

Madi a no już wszystko wiesz co i jak :)

Lady lepsze niż tampony??
L...

Post autor: L... »

Guśka Bardzo fajny filmik na YouTube ma o kubeczku menstruacyjnym po polsku babyjhudson, obejrz sobie :)
G****

Dobry :)

A to chętnie sobie później zobacze :)

I znowu taka pogoda do du... ale ja chyba nie mam roboty na dworze także nie wybieram się na to wiatrzysko zimne ;(
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Hejka,
Guśka, ja tak własnie myślałam że jakbyś wysłała w piątek to ona i tak przeleży weekend na poczcie :)
Do szkoły jeszcze tydzień a ona dojdzie już teraz lada dzień. Wstrzymałam się z kupowaniem czegokolwiek, najpierw zobaczę co dostanę a wtedy najwyżej coś się dokupi.
Matko,nawet nie wiesz jak jestem Ci wdzięczna i jak mi glupio że nie chcesz chociaż za przesyłkę kasy....

U nas też pogoda do d..... wieje jak na uralu....
Wczoraj byliśmy w Łebie, reklamowali jakiś festiwal latawców a że od nas nie aż tak daleko to podjechaliśmy. Może byliśmy za wcześnie bo tylko kilka było i takich sobie.... żadna rewelacja. A przy okazji mąż kupił od rybaków świeże fladry. Teraz oni mają najlepszy utarg jak są wczasowicze. Flądry po 5zł za kilo a już w październiku będą po 3. Dorsz mega drogi bo po 18 a potem będzie nawet po 10, góra 12. A ja tak lubię dorsza..... no cóż, poczekam aż będzie tańszy...
G****

Z tego co pisałaś co Ci trzeba to nie było tylko okładek ale jak dojdzie to popatrzysz na spokojnie czego jeszcze nie ma. Oj daj spokój z tą przesyłką :) Mówiłam, że kiedyś na kawę zaprosisz :)

Mi w tamtym roku szwagierka przywiozła świeże flądry bo byli w Gdańsku na feriach to pyszne takie świeże. Nawet mój S. się zajadał co za bardzo ryb nie lubi.
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Guśka - no tak, nie było mnie dawno, ale wakacje ;) a ja podczas wakacji mało co w domku ...

A dzisiaj ma rocznicę na forum :P hihihi

Jutro pojadę zobaczyć buty na zmianę dla Małej, musze kupić ....
i zobaczymy okładki na książki :))

No i niech już się szkoła zacznie, bo chyba mam dość :D
G****

Dobry :)
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Dzień dobry.
I dzisiaj już jesień za oknem ... A wczoraj było jeszcze tak pieknie ....
G****

No niestety już coraz bliżej jesieni i nie długo zima znowu :evil:
L...

U mnie ma lac okropnie cały tydzień :/ poki co niestety sie sprawdza
G****

U mnie nie pada jeszcze póki co ale ma padać :(
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Szkoda tylko dzieci, bo póki co maja jeszcze wakacje ...
G****

To prawda, nie mogą nawet w pełni wykorzystać tych ostatnich kilku dni...
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Hejka,
dziewczynki u mnie to nawet słoneczko się przebija i jest dość ciepło,tzn na długie spodnie ale rękawek krótki przed domem wystarczy. Na dłuższe wyjście bym wzięła coś z długim ale ogólnie dość ciepło jest. Pranie mam na dworze,trochę wieje to wyschnie:)
Ciekawe czy paczka dziś dojdzie ;)
G****

Oj pewnie jeszcze dziś nie, jednak to spory kawałek :)
L...

Mi sie wakacje za tydzień dopiero zaczną :) tzn urlop:)
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Aniaaaaa »

Hej wszystkim :) dawno mnie nie było na forum bo trochu podróżowałam po Polce z mężem , ale już jestem w domku więc zaglądam :) postaram się nadrobić chodź trochę bo widzę że sporo postów doszło . A jak wam minęły wakacje ? i co u Was słychać ?
G****

Cześć Ania :)

Jak tam się czujesz? Moje wakacje skończyły się na trzech dniach nad pobliskim jeziorkiem :P
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Hej Guśka czuję się na chwilę obecną dobrze, jestem wypoczęta, jutro idę na wizytę do ginekologa . No to za wiele czasu na wypoczynek nie miałaś , ale mimo wszystko mam nadzieję że chociaż przez te trzy dni dopisała Wam pogoda :) My z mężem też wypoczywaliśmy nad jeziorkiem i w większości w górach (Zakopane) było super , świeże powietrze , pogoda dopisała :) Wakacje były super i chętnie bym je powtórzyła :)
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Aniaaa, który to miesiąc? Właściwie to niedawno nam mówiłaś że w ciąży jesteś ale ten czas tak leci że to pewnie już widać brzuszek... A kopie już? czujesz ruchy? Powiem Ci że to było najfajniejsze w całej ciąży i aż żalowałam że jak urodzę to nie będę już czuła tego kopania :)

Guśka, a powiem Ci że to zależy jaka to była paczka bo jak priorytet to potrafi iść nawet jeden dzień, gdy wyśle się z rana.
Miałam paczkę od Chochlika no to przez pół Polski szła i doszła już na drugi dzień.
No ale z drugiej strony raz wysyłalam paczkę Expres24 która miała dojść "jutro" a szła 3 dni. Oczywiście reklamowałam i dostałam odszkodowanie w wysokości aż 36zł czyli dwukrotność mojej płatności za paczkę. No ale że wysyłałam koleżance nasze wiejskie kiełbasy to niestety cała zawartość po tych 3 dniach nadawała się dla kotków i piesków. I to nie było latem... No niestety nasza poczta różnie działa...
G****

Dzień dobry :)

kurcze nikt tu nawet nie zagląda, musze ja nadrabiać :)

Cula to właśnie wszystko zależy ale myślę że już jutro powinna do Ciebie dotrzeć :)
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Hej Culugula jestem w 14 tygodniu ciąży, byłam dziś u ginekologa na kontroli i wszystko z ciąża ok . Czuję już pierwsze ruchy naszego bombelka i nie powiem bo jest to super uczucie :)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Bry wieczór tylko się melduję że wróciliśmy...
Napiszę co nieco jak znajdę chwilę... przy okazji...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
G****

bry :)

Had czekamy na opowieści :)

Ciekawe czy dziś ktoś do mnie dołączy...
Zablokowany