Potem filmik obejrzę
Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Madlen a leci po wolutku, dzisiaj totalnie leniwa niedziela, własnie idę się wykapać, może jaką maseczkę sobie zrobię, a co
Potem filmik obejrzę
Potem filmik obejrzę
-
G****
Cześć dziewczyny 
Bacardii jak Cię dawno nie było
Madi a no już wszystko wiesz co i jak
Lady lepsze niż tampony??
Bacardii jak Cię dawno nie było
Madi a no już wszystko wiesz co i jak
Lady lepsze niż tampony??
-
L...
Guśka Bardzo fajny filmik na YouTube ma o kubeczku menstruacyjnym po polsku babyjhudson, obejrz sobie 
-
G****
Dobry
A to chętnie sobie później zobacze
I znowu taka pogoda do du... ale ja chyba nie mam roboty na dworze także nie wybieram się na to wiatrzysko zimne ;(
A to chętnie sobie później zobacze
I znowu taka pogoda do du... ale ja chyba nie mam roboty na dworze także nie wybieram się na to wiatrzysko zimne ;(
Hejka,
Guśka, ja tak własnie myślałam że jakbyś wysłała w piątek to ona i tak przeleży weekend na poczcie
Do szkoły jeszcze tydzień a ona dojdzie już teraz lada dzień. Wstrzymałam się z kupowaniem czegokolwiek, najpierw zobaczę co dostanę a wtedy najwyżej coś się dokupi.
Matko,nawet nie wiesz jak jestem Ci wdzięczna i jak mi glupio że nie chcesz chociaż za przesyłkę kasy....
U nas też pogoda do d..... wieje jak na uralu....
Wczoraj byliśmy w Łebie, reklamowali jakiś festiwal latawców a że od nas nie aż tak daleko to podjechaliśmy. Może byliśmy za wcześnie bo tylko kilka było i takich sobie.... żadna rewelacja. A przy okazji mąż kupił od rybaków świeże fladry. Teraz oni mają najlepszy utarg jak są wczasowicze. Flądry po 5zł za kilo a już w październiku będą po 3. Dorsz mega drogi bo po 18 a potem będzie nawet po 10, góra 12. A ja tak lubię dorsza..... no cóż, poczekam aż będzie tańszy...
Guśka, ja tak własnie myślałam że jakbyś wysłała w piątek to ona i tak przeleży weekend na poczcie
Do szkoły jeszcze tydzień a ona dojdzie już teraz lada dzień. Wstrzymałam się z kupowaniem czegokolwiek, najpierw zobaczę co dostanę a wtedy najwyżej coś się dokupi.
Matko,nawet nie wiesz jak jestem Ci wdzięczna i jak mi glupio że nie chcesz chociaż za przesyłkę kasy....
U nas też pogoda do d..... wieje jak na uralu....
Wczoraj byliśmy w Łebie, reklamowali jakiś festiwal latawców a że od nas nie aż tak daleko to podjechaliśmy. Może byliśmy za wcześnie bo tylko kilka było i takich sobie.... żadna rewelacja. A przy okazji mąż kupił od rybaków świeże fladry. Teraz oni mają najlepszy utarg jak są wczasowicze. Flądry po 5zł za kilo a już w październiku będą po 3. Dorsz mega drogi bo po 18 a potem będzie nawet po 10, góra 12. A ja tak lubię dorsza..... no cóż, poczekam aż będzie tańszy...
-
G****
Z tego co pisałaś co Ci trzeba to nie było tylko okładek ale jak dojdzie to popatrzysz na spokojnie czego jeszcze nie ma. Oj daj spokój z tą przesyłką
Mówiłam, że kiedyś na kawę zaprosisz 
Mi w tamtym roku szwagierka przywiozła świeże flądry bo byli w Gdańsku na feriach to pyszne takie świeże. Nawet mój S. się zajadał co za bardzo ryb nie lubi.
Mi w tamtym roku szwagierka przywiozła świeże flądry bo byli w Gdańsku na feriach to pyszne takie świeże. Nawet mój S. się zajadał co za bardzo ryb nie lubi.
Guśka - no tak, nie było mnie dawno, ale wakacje
a ja podczas wakacji mało co w domku ...
A dzisiaj ma rocznicę na forum
hihihi
Jutro pojadę zobaczyć buty na zmianę dla Małej, musze kupić ....
i zobaczymy okładki na książki
)
No i niech już się szkoła zacznie, bo chyba mam dość
A dzisiaj ma rocznicę na forum
Jutro pojadę zobaczyć buty na zmianę dla Małej, musze kupić ....
i zobaczymy okładki na książki
No i niech już się szkoła zacznie, bo chyba mam dość
Dzień dobry.
I dzisiaj już jesień za oknem ... A wczoraj było jeszcze tak pieknie ....
I dzisiaj już jesień za oknem ... A wczoraj było jeszcze tak pieknie ....
-
L...
U mnie ma lac okropnie cały tydzień :/ poki co niestety sie sprawdza
Szkoda tylko dzieci, bo póki co maja jeszcze wakacje ...
-
G****
To prawda, nie mogą nawet w pełni wykorzystać tych ostatnich kilku dni...
Hejka,
dziewczynki u mnie to nawet słoneczko się przebija i jest dość ciepło,tzn na długie spodnie ale rękawek krótki przed domem wystarczy. Na dłuższe wyjście bym wzięła coś z długim ale ogólnie dość ciepło jest. Pranie mam na dworze,trochę wieje to wyschnie:)
Ciekawe czy paczka dziś dojdzie
dziewczynki u mnie to nawet słoneczko się przebija i jest dość ciepło,tzn na długie spodnie ale rękawek krótki przed domem wystarczy. Na dłuższe wyjście bym wzięła coś z długim ale ogólnie dość ciepło jest. Pranie mam na dworze,trochę wieje to wyschnie:)
Ciekawe czy paczka dziś dojdzie
Hej wszystkim
dawno mnie nie było na forum bo trochu podróżowałam po Polce z mężem , ale już jestem w domku więc zaglądam
postaram się nadrobić chodź trochę bo widzę że sporo postów doszło . A jak wam minęły wakacje ? i co u Was słychać ?
-
G****
Cześć Ania 
Jak tam się czujesz? Moje wakacje skończyły się na trzech dniach nad pobliskim jeziorkiem
Jak tam się czujesz? Moje wakacje skończyły się na trzech dniach nad pobliskim jeziorkiem
Hej Guśka czuję się na chwilę obecną dobrze, jestem wypoczęta, jutro idę na wizytę do ginekologa . No to za wiele czasu na wypoczynek nie miałaś , ale mimo wszystko mam nadzieję że chociaż przez te trzy dni dopisała Wam pogoda
My z mężem też wypoczywaliśmy nad jeziorkiem i w większości w górach (Zakopane) było super , świeże powietrze , pogoda dopisała
Wakacje były super i chętnie bym je powtórzyła 
Aniaaa, który to miesiąc? Właściwie to niedawno nam mówiłaś że w ciąży jesteś ale ten czas tak leci że to pewnie już widać brzuszek... A kopie już? czujesz ruchy? Powiem Ci że to było najfajniejsze w całej ciąży i aż żalowałam że jak urodzę to nie będę już czuła tego kopania 
Guśka, a powiem Ci że to zależy jaka to była paczka bo jak priorytet to potrafi iść nawet jeden dzień, gdy wyśle się z rana.
Miałam paczkę od Chochlika no to przez pół Polski szła i doszła już na drugi dzień.
No ale z drugiej strony raz wysyłalam paczkę Expres24 która miała dojść "jutro" a szła 3 dni. Oczywiście reklamowałam i dostałam odszkodowanie w wysokości aż 36zł czyli dwukrotność mojej płatności za paczkę. No ale że wysyłałam koleżance nasze wiejskie kiełbasy to niestety cała zawartość po tych 3 dniach nadawała się dla kotków i piesków. I to nie było latem... No niestety nasza poczta różnie działa...
Guśka, a powiem Ci że to zależy jaka to była paczka bo jak priorytet to potrafi iść nawet jeden dzień, gdy wyśle się z rana.
Miałam paczkę od Chochlika no to przez pół Polski szła i doszła już na drugi dzień.
No ale z drugiej strony raz wysyłalam paczkę Expres24 która miała dojść "jutro" a szła 3 dni. Oczywiście reklamowałam i dostałam odszkodowanie w wysokości aż 36zł czyli dwukrotność mojej płatności za paczkę. No ale że wysyłałam koleżance nasze wiejskie kiełbasy to niestety cała zawartość po tych 3 dniach nadawała się dla kotków i piesków. I to nie było latem... No niestety nasza poczta różnie działa...
-
G****
Dzień dobry 
kurcze nikt tu nawet nie zagląda, musze ja nadrabiać
Cula to właśnie wszystko zależy ale myślę że już jutro powinna do Ciebie dotrzeć
kurcze nikt tu nawet nie zagląda, musze ja nadrabiać
Cula to właśnie wszystko zależy ale myślę że już jutro powinna do Ciebie dotrzeć
Hej Culugula jestem w 14 tygodniu ciąży, byłam dziś u ginekologa na kontroli i wszystko z ciąża ok . Czuję już pierwsze ruchy naszego bombelka i nie powiem bo jest to super uczucie 
Bry wieczór tylko się melduję że wróciliśmy...
Napiszę co nieco jak znajdę chwilę... przy okazji...
Napiszę co nieco jak znajdę chwilę... przy okazji...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
G****
bry 
Had czekamy na opowieści
Ciekawe czy dziś ktoś do mnie dołączy...
Had czekamy na opowieści
Ciekawe czy dziś ktoś do mnie dołączy...