przeprowadzka
przeprowadzka
Hej, po ślubie chcielibyśmy kupić gotowy dom w Krakowie. Przez organizację wesela nie mamy czasu na poszukiwania na własną rękę, dlatego szukamy dobrego biura nieruchomości. Znajoma polecała abcdom. Znacie, współpracowaliście z nimi?
-
dorociazrt
- Miła Kobietka
Re: przeprowadzka
Nie znam, ale faktycznie jeżeli nie macie czasu to warto zwrócić się do biura nieruchomości.
No chyba najlepiej uderzyc do profesjonalistow. Moi rodzice sie teraz przenosili i najwiekszym problemem okazalo sie juz samo pakowanie rzeczy, wiec postanowili skorzystac z uslug firmy Eleganckie Przeprowadzki, ktora ma biuro na Broniewskiego w Warszawie. Dzieki doswiadczeniu ekipy wszystko przebieglo mega sprawnie!
Jeżeli chodzi o przeprowadzki, to warto odezwać się do firmy Japa&Co. Bardzo dobra i solidna firma. Świetnie sobie radzą z każdą przeprowadzką i pomagają ze wszystkim od A do Z. Do tego są to sympatyczne chłopaki, a zapewniam Was, że to bardzo pomaga podczas czegoś tak stresującego jak przeprowadzka.
Prowadzę firmę szkoleniową i często jestem w delegacjach. Dzięki https://e-biuro.eu/ nie muszę się martwić o odbiór poczty – wszystko mam zeskanowane i dostępne z każdego miejsca.
A ja jeszcze ze swojej strony mogę polecić poradnik, który znajdziecie na stronie Japa&Co. Przyda się szczególnie tym, którzy przeprowadzają się pierwszy raz. To tylko chwila lektury, a wszystko wyda się o wiele prostsze.